brainwildchild

Alla inlägg under mars 2011

Av Ronja Olsson - 9 mars 2011 21:39

Gjorde världens finaste bild på bilden, blev supernöjd för första gången i hela mitt liv!

Inte så mycket annat!


Kom hem var supertrött så la mig en timme och sov, sååå sköönt! 

Åkte iväg med Fredrik, Evelyn och Mason. Jag och Evelyn hoppade av nere vid Marriane och solade 20min. Min mage är neger!

Åkte lite bil, typ inget annat. 

Nu har jag lagt mig i sängen, ser på efterlyst, har en kopp vaniljte i handen och har tänt mitt vaniljljus!!  

Av Ronja Olsson - 8 mars 2011 19:44

Dagens Inlägg!

Two and ½ men!

Yes, ligger och kollar på 2½ men asså shit vad man kan skratta åt dem! Men sedan har jag en väldigt konstig humor.xD

Vad tycker ni om att de har stoppat filminspelningen av serien pågrund av Charlie Sheens uppförande? ( knarkat, skitit i att komma på inspelningen och mer)

Egentligen skyddar Charlies kontrakt honom men producenterna har fått nog av hans uppförande. 


Idag har jag varit i skolan (no shit!) har jobbat och jobbat känner mig stolt. Börjar komma långt nu på rosettskåpet! Haha venne varför jag gör ett men jag gör ett bra jobb tycker Loic.  

Var ner till stallet och skulle hälsa på Nelson då var Christina där, gick med henne och Nelson ut en stund, så länge sedan man träffade henne! Hon rider och tävlar Nelson, jätte duktiga är dem.  

Eftersom Christina rider Nelson så mycket gillar jag att typ ha med henne när jag tävlar hemma på klubben, även när jag tävlade skol-DM i hoppning med Robin följde hon med. Även en privat träning med Nelson har jag haft med henne, hon förklarar bra och eftersom hon kan Nelson så vet hon hur jag ska göra.  

Satt och pratade och såg på en av Lottas lektioner sedan hjälpte jag Lotta att ta fram hindermaterial till Christinas träning.

Cyklade hem, mamma hade gjort världens godaste fiskgryta mm foodgasm!

Sedan duschade jag och nu pluggar jag lite är nästan färdig med Engelskan sen ska jag fortsätta med 223 sidors häftet!

Nu har mamma varit och köpt en semla till mig! Det är ju trots allt semledagen idag.(Y)

  

Av Ronja Olsson - 7 mars 2011 18:52

Nu ska jag börja med dagens inlägg! 

Där jag skriver något som hänt under dagen som måste uppmärksammas/ något jag läst!

Idag blir det Kungafamiljen och Våra egna!

Jag tycker det är fint att vi har en kungafamilj och ingen president men det skulle nog bli bättre om vi hade en president. Att ha en kung känns som medeltiden, och han styr ju inte ens över Sverige han kanske är med och bestämmer lite grann men det är statsministern som styr Sverige. De står för en bra sak, mycket välgörenhet och bryr sig om omvärlden. Men nu läste jag i en tidning (inte idag mn ) att de vill ha 5,5miljoner mer per år! Asså de får en bra massa pengar redan, varför inte ta de 5,5 miljonerna och hjälper våra svenskar som är hemlösa, arbetslösa eller har en massa problem och inte får hjälp?? Vi behöver få våra egna på fötter så att det kan bli en grund för ett arbetssamhälle igen! Väldigt många i Sverige, överkonsumerar alkohol, drogmissbrukar eller bara mår dåligt av många anledningar. 

Jag har själv överkonsumerat alkohol och ciggaretter när jag gick i 7:an men jag har både slutat druckit och rökt. Jag tycker det bara är onödigt, har ingenting emot om andra dricker i min omgivning men bara det inte blir för mycket så att personen ifråga kanske slutar skolan, får sämre betyg, stänger av omgivningen eller blir arbetslös. Det tycker jag är för mycket. 

Jag har aldrig ens varit i närheten av att säga ja till droger, har inget emot knarkare heller de kan vara trevligare än de flesta människor. Men själva drogerna tycker jag bara är onödigt det med det förstör bara kroppen. 

Min mor har inte varit alkoholmissbrukare men har druckit en hel del förut, hon har också slutat, min pappa har varit amfetaminmissbrukare men har varit ren många år nu! Min mamma är inte psykiskt sjuk utan hon är deprimerad pågrund av en situation och stressar så mycket att hon blir jättedålig. 

Men för att inte flyta ut för mycket och knyta ihop detta inlägg, jag skulle själv vilja hjälpa andra som behöver ett hem (tänk mitt i vintern -30 måste du sova ute eller i ett trapphus) eller behöver hjälp med sig själv om jag hade tillgångarna till det. Jag vill hjälpa både ungdomar, barn, vuxna, djur alla möjliga. Eftersom jag vet hur det är att leva jobbigt, må dåligt och sådant. Därför tycker jag att det bara är dåligt att kungafamiljen ber om mer och mer pengar. Ne lägg det på annat!


Så nu över till mitt liv!

Har varit i skolan inte så speciellt.

Nu sitter jag och läser igenom lite material på 223 sidor, det är bara ena de andra är ungefär 650sidor tillsammans och hälften är på engelska!

  

Av Ronja Olsson - 6 mars 2011 22:16

Chill-söndag!

Var med Rebecka hela dan, så längesedan vi hittade på något. Först var vi hos henne och prata, sedan cyklade vi upp till mig och såg på musikalfilmen. Ahh så hemsk man var! Asså jag begick ett misstag när jag valde morgonrock skulle haft den andra.   

Menmen gjort är gjort, saknar musikalgänget så mycket!


Imorgon är det fyra år sedan min älskade ponny dog.  

Jag förstår det inte ens själv, det känns som om det var igår. Det känns som om igår jag åkte dit och sov med honom ute i boxen när han var så sjuk, låg och smekte honom på mulen och halsen hela natten. Min älskade vän min älskade ponny. Känns som igår jag stog på ultuns, såg på röntgen bilden och jag sa ordet, avliva honom han ska inte lida nå mer. Det känns som igår när jag gick bort ifrån honom förstod att jag aldrig skulle se honom nå mer, såg bakåt på honom han bara gick han visste att han skulle slippa ha ont i fötterna nå mer.

Han dog på sin 18 års dag!

Min älskade vän, Min älskade ponny, borta för alltid, men föralltid i mitt hjärta, för alltid i mitt minne.

           

Av Ronja Olsson - 6 mars 2011 09:21

Äntligen äre söndag, imorgon är de skolan igen faktiskt till skillnad från vissa andra gillar inte jag lov. Det är så irriterande! Så jag måste plugga och hålla igång min hjärna annars går det inte! Det är hemskast på sommarloven, fast denna sommar ska jag söka lite jobb, både nere i stockholm och här uppe i Skutskär.  


Idag ska jag ner till ÄRK och pyssla med älsklingen, borsta och fixa lite, sedan en sväng förbi moster om hon är hemma.  


Nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till liv!

Av Ronja Olsson - 5 mars 2011 22:57

Nu har jag och mamma haft filmkväll, massor av filmer har vi sett. 

Två var riktigt sjuka.

Shutter Island och Babysitter Wanted!


Shutter Island

En sjuk film fast ändå bra. Man trodde att man förstod filmen och att han kom dit och blev sjuk av piller. Men istället hade han varit där i två  år. Och hallå slutet?? Han bara går och det sista han sa var " Leva som ett monster eller dö som en god människa" Nää bättre kunde det varit, vill läsa boken och jämföra! 

Men åtminstone        ½ av 5 hjärtan

  

Babysitter Wanted

Sjukt dålig film, en tjej som blir barnvakt åt djävulenson typ. Pojken springer runt i cowboy hatt och under har han horn. Han käkar rått kött och präster kommer dit för att mörda honom. Slutet var väll sisådär hon åker ut på jakt efter pojken med sin pojkvän. Ne sjukt dålig film -   av 5 hjärtan.

  

Av Ronja Olsson - 5 mars 2011 11:33

Godmorgon världen säg mig vad som står på!

Jag tror jag svävar i det blå!

Jag är så vacker att det gör mig galen!


Nu har jag vaknat jag vaknade först ått av att mobilen lät slog av den och somnade igen, wiiho brukar aldrig sova längre än till nio!

Idag ska jag och mamma ha hemma kväll och se på en massa roliga och spännande filmer.  

Av Ronja Olsson - 4 mars 2011 22:41

Gud äntligen är jag hemma!

Har varit i stallet sen 11 och hos pappa.


1:a ridpasset 45min med Malte.

Började med att rida fram honom, mycket volter och avsaktningar. Sedan gjorde jag serpentiner med skänkelvikning. Sedan red jag över diagonalen och bytte varv, samma sak igen. Gjorde det två-tre gånger. Sedan gjorde jag öppna och sluta på långsidorna. Två-tre gånger.

Fattade galopp och red upp på medellinjen gjorde tre-fyra galoppombyten. Två gånger när jag red upp blev det byte i varje och varannan. Superduktig och lydig häst. När jag travade av honom var han verkligen lugn, lyssnade på mig, längde på stegen och var hos mig.

Supernöjd!

Sedan hoppade jag upp och red Noah fem minuter, arbetade honom i traven och galoppombyten på diagonalen.

  

Inge bra på paint! I know!


Sedan borstade jag Nelson och Malte, mockade och la in en ny spånbal. Sedan blev de lunch. Gud vad vi skrattade satt uppe mede Miranda, Louise, Josefin och Julia. Försökte få in i Julias huvud att man inte ser Finland från sandbankarna och att Europa inte ligger i Asien! Shit efter ett tag när vi stridit färdigt blev det lungt igen!


2:A ridpasset Malte 60min

Dressyrpass för Lotta, han var väldigt lydig och lyssnade på mig. 

Tränade serpentiner och skulle skritta några steg innan medellinjen. Sedan red vi mycket på volterna och så.

Lotta tyckte att det var en förbättring, och att jag börjar få kläm på vart knapparna sitter. 

Det är så kul när jag känner att det går bra och Lotta tycker det.  


Sedan har jag varit hos pappa och firat honom, han bjöd på kinamat och tårta! Gött nu är jag så jäkla trött så ska ta en kopp te sn sover jag!


Så här ser man ut när man är supertrött en fredag kväll!

  

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Skapa flashcards