brainwildchild

Alla inlägg under maj 2011

Av Ronja Olsson - 7 maj 2011 09:36

Såklart ska min kropp envisas om att vakna klockan sju när folk sover över hos mig!-.-

Jennifer sover fortfarande så jag sätter igång en film och väntar på att hon ska vakna!:)

Av Ronja Olsson - 6 maj 2011 19:56

Blev inge stan, jag och Jennifer valde att stanna hemma. Ser på Black Out med mamma och Jennifer, vi sitter och dör av skratt!! Men nu slår vi igång IT! Ska se den med Jennifer så kanske den inte är så läskig!

Av Ronja Olsson - 6 maj 2011 18:12

Jätte fin Nelson, lyssnade bra och var förvånats värt kort idag, han brukar vara lång som en Finlands färja men inte idag, det kändes bra. Kanske var bra att ramla av förra veckan!  

Vi red bom övningar idag, en 12 m volt med tre bommar, galoppbåge, trav, båge tre bommar, och så vidare igen! Sedan byte vi ut galoppbågen till en raklinje med två bommar och så skulle man ha tre galoppsprång mellan dem. Han var jätte duktig! 

Han är ju trots allt bäst!  


Skulle haft skräckis kväll med Jennifer men nu värkar det som om hon vill dra t stan med G och Emelie, venne om jag pallar, har inga pengar på mobilen, och kommer säkert va med en massa gävle p12 vilket jag verkligen inte orkar idag!!!


Så vet inte hur det blir riktigt ordentligt, måste ringa pappa angående Crusingen imorgon också, vill veta om jag ska åka buick eller mustang, men håller tummarna för mustangen! 

   

Av Ronja Olsson - 6 maj 2011 13:32

Äntligen helg!  

Skolan var chill, hade Elevrådsmöte så missade typ de två första lektionerna! Hade så mycket att ta upp idag! Men det blir grymt i slutendan. Film på SO, så jävla tråkigt med religon för I don´t care a shit about it. Jag vet inte riktigt vad jag är. Inte kristen, möjligtvis ateist men jag tror att båda gud och djävulen finns inom oss alla. Och att det gör det goda och onda i personer. Jag tror att djävulen är en missbedömd person och tycker faktiskt lite synd om honom. Nåja nog om det! 

PÅ tyskan såg vi Johannes och Daniels grupps film, i början stog det : Denna film är helt random! Vilket den var lite smått! Vi hade en James Bond film och de hade Super kvinnorna eller något sånt, men men båda filmerna var bra!

Följde med Frida Malm när hon skulle handla efter skolan! Haha skit kul var det verkligen!

Nu hade jag tänkt vila tills jag ska cykla iväg till stallet, träning ikväll. Sedan kommer Jennifer och vi ska ha skräckfilms kväll ska se klart på IT, fast vi ska se från början, var livrädd när jag kollade på första delen själv igår. Så hon får göra sällskap idag! Även Chain Letters blir det tror jag!  


IMORGON ÄRE CRUUUUUUUSSSIIINNG!  

Ganska coolt att jag heter Lucky,och betyder tur,i mellannamn!  

 

Av Ronja Olsson - 5 maj 2011 19:26

Du är så vacker precis som bara du kan vara!

  

Av Ronja Olsson - 5 maj 2011 18:02

Dagen har varit bra, inget speciellt och inget vanligt!

Skratt attacker, NP i matte, gick faktiskt väldigt bra! Powerwalka/jogga i rtskärsspåret på idrotten, så slipper man gå ut ikväll. Men tror att jag ändå ska ta en promenad!   

Har blivit vän med power point nu! Haha, börjar faktiskt bli väldigt duktig, så snart är det inte så mycket kvar!  

Ringde pappa och påminde om Crusingen på lördag, ska vara med Snyggingen Rebecka W på dagen, och crusing på kvällen!  

Antingen finns det plats i Mustangen med Harry, pappa och Anki. Eller så åker jag med Kjelle och Sussie i buicken, men Mustangen är ju "min" bil så blir nog den, hoppas jag!   

Har även letat skol avslutnings kläder idag, har hittat ett par skor men letar fortfarande efter klänning, skit svårt att bestämma mig vilken jag vill ha! 

Ska beställa hem i helgen åtminstone, så får se vad det blir!

Nu ska jag fortsätta med lite saker, duscha och sedan sover jag!

Just det har även slutat med glas ögonen nu, använder dem bara när jag ska se på långt håll, känns lite konstigt att gå utan nu!

Mina söta toffler på bild!

 

Av Ronja Olsson - 4 maj 2011 20:08

Har kommit på att det inte är så mycket kvar på min högstadie tid, snart går man över till gymnasiet!  

Det är inte speciellt mycket kvar att göra heller, räknar man från idag så tror jag det är ungefär 10 skoldagar kvar innan betygen sätts. Och skulle något av mina betyg sänkas blir jag tokig!   

Viktiga datum fram över!  


Imorgon 5/5 Np i Matte

11/5 Np i Matte

15/5 Anmälningsblankett till Miljö och Teknik stipendiet inne (redan klart)

18/5 Engelska kapitel 8 prov

20/5 Svenska författare prov, Presentation av Miljö och Teknik stipendiet för en jury.

V.20 Deadline för skolarbete, Prov i Islam

6/6 JENNIFER FYLLER ÅR!  

7/6 Te-supé

8/6 GÅR UT ROTSKÄRSSKOLAN!  

1/7 Får reda på gymnasie antagningen, kommer jag in i Sthlm blir det nakendopp med Strand!  


 


Av Ronja Olsson - 4 maj 2011 16:59

Har haft en extrem huvudvärk sen klockan 12, kan ju bli galen rent ut sagt! Har provat huvudvärks tablett hjälpte en timme eller så sen kom den tillbaka, 1 liter vatten + sömn två timmar. Nope! It is still there!  

Måste förbereda ett tal som jag ska berätta nästa vecka, jaha vad ska man berätta om då? Får inte bli för långt bara fem minuter ungefär. Svårt med dessa saker!

Sedan måste jag fortsätta med texter från Svenska kända författare, det är helt omöjligt att svara på frågorna till texterna! Skit svårt!  

Skulle till stallet 18.00 och gå på "Kan vi förändra ÄRK" Men eftersom det håller på tills 21.00, och måste åka om 40 min, blir jag hemma för har så mycket att plugga + min huvudvärk!

Hoppas på det bättre imorgon! 

   

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards