brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2012

Av Ronja Olsson - 15 augusti 2012 21:02

Mitten av veckan och bara en vecka kvar innan allvaret och årskurs 2 börjar. Börjar bli verkligt nu, sommaren har bara swuchat förbi och både den första delen med jobb och den andra delen med vänner och familj har varit underbara. Vädret kan jag klaga på men jag är svenne det r det vi oftast klagar på! Antingen äre för varmt eller kallt, vi kan aldrig vara helt nöjda.

Igår åkte jag som sagt upp, fick min dom utav sjukgymnast att jag troligtvis aldrig mer kommer att kunna rida på de sätt som jag gjort förut, så inge mer hoppning, ska jag rida får jag möjligtvis rida western. Vliket känns lite surt då.. Men jag fick springa och boxas så länge jag lyssnade på smärtan från knäna när de säger stopp och jag gör övningarna hon visade mig.

Var även förbi min allra käraste vän pontus igår med emelie, träffade även en kraftigt berusad men härlig markus. Som jag saknar tierpsnissarna man alltid umgicks med hela tiden förut! Härliga gamla minnen därifrån.

Var även förbi centrum, träffade sofie, emelie, dennis och björn. Konstaterade att jag och longboard inte går ihop! NEVER! Ingen härlig syn iallafall

Idag har jag och Emelie varit ner på kullen och badat, käkat massa gott och bara njutit av hennes sista dag på sommarlovet. Hehe roligt att retas med henne när hon är lite mobbad och börjar redan imorgon ;)

Varit upp till medora och tränat

Började med en rond sparring med Rikard, relativt snabbt bra uppvärmningstempo och vi slog på eller iallafall jag, hihi lugn fick inte in så många bra slag..

Tobbe en lite lugnare men mer teknik sparring, fick öva mycket försvar och kontring, även närkamp. Vilket är bra och lärorikt. Sedan pendlade jag och Karolina att hålla mitsar till varandra. Sedan mycket snack också

Så att sammanfatta träningen idag lärorik sparring och teknik. Allt jag behöver. Kör ett pass till på måndag, då är troligtvis Zang där, så får han kolla lite hur det ser ut och om han tycker jag har gjort någon förändring! :)

Avslutade idag med en middag hos farmor, fullthus kan man säga att det var där. Jättegott med grillat och fick matlåda till imorgon mums!

Kort sagt har det varit en jäkla bra dag.

Imorgon ska jag nog till märsta och umgås med Emelie eller tar jag en sväng förbi Pontus om han inte har något för sig. Både pontus, Alex och emelie kommer till mig på fredag :)) Najss and we are going to have soo much fun.

Nu tänker jag och Ebba gå och lägga oss, eller ska lägga mig och läsa Voodoo eyes. Tusen kyssar till den boken!!

Replay på spellistan

Av Ronja Olsson - 14 augusti 2012 16:19

Nu har man fått saker gjorda idag, har tagit nr 2 av gardasilsprutan, tagit en fika med Johanna, varit hos sjukgymnasten som genst såg vad som behövs fixas med knäna, har fått övningar och hoppas att det bli bättre!

Ska göra iordning något till middag nu och sedan runt 6 åker jag upp till Gävle igen, imorgon ska jag träna i Medora och så tror jag att vi skulle äta kräftor hos farmor.

Ska frbi märst innan och plocka upp Emelie :)

Lite från igår

Av Ronja Olsson - 13 augusti 2012 19:54

Idag tränade jag som sagt nere i Medora, sparrades 5*3 med Micke. Kände mig som en slagpåse tog emot en massa slag och fick in tre-fyra som bäst på honom. Visade även lite teknik för andra och satt och snackade med Linnea som var där med Stefan. Men under sparringen behöll jag lugnet och temperamentet och flippade inte ur så en klar förbättring där. Guarden satt och var mycket bättre än vad den tidigare varit. Så det går sakta framåt åtminstone.

Mamma har fotat lite, får se till att hon filmar istället på onsdag



Av Ronja Olsson - 12 augusti 2012 20:44

Gårdagen var oförutspådd och ofantlig rolig. Började med att umgås med Sofi och Stefan i några timmar, fotade dem och snackade med Sofi. Därefter runt 8 åkte jag ner på stan. Mötte upp Jennifer, Sofie och Mollie. Jag som var utsvulten var tvungen att ta en pizza (förlåt förlåt kroppen) men pizzeria sallader är ju kasst!

När vi funnit Emelie tog vi en runda på sommaryran, försökte få min jävla handske, men icke sa nicke!

Upp till Jennifer och chillade, spelade "spel" och smuttade lite. Jesper och Niklas kom upp men tyckte nog vi var as tråkiga och stack, vi blev kvar en halvtimme till och sedan gick vi ner på stan. Träffade folk, emelie och jennifer käka donken, jag och sofie satt ute och snackade istället. Röjde runt lite på stan och tog 2 bussen hemåt skutskär. Emelie sov hos mig, och det visade vi hela huset, i nästan två timmar spårade jag och Emelie runt, det var kung fu fightning, mamma och torbjörn var igång på kittleattacker och skulle få in mig i ugnen och tillaga mig. Emelie och jag hoppade runt och störde mamma till bristningsgräns. Visst är vi snälla när vi är uttråkade?

Idag har jag bara legat inne och inte gjort något nyttigt alls utan har fått en förkylning, har jätteont i halsen och hostar stupikvarten. Därav min bristande längtan på sattyg och liknande. Vill försöka träna imorgon med boysen så. Bara göra det bästa av allt och se på e massa bra filmer istället!  

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards