brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2012

Av Ronja Olsson - 27 augusti 2012 21:36

Måndag, början av veckan eller slutet på helgen? Det är frågan, mohahha, nee jag är bara lite speedad just nu!

Skolan swishade förbi i snabbt tempo, börjar åtta imorgon vilket är inte lika skönt men men. Efter åkte jag till Märsta och hämtade upp skitungen, vi begav oss efter en evighet till Lidingö, där vi tog en sex kilometare med styrka också. Bra där!

Mötte en trevlig kvinna som vi gick med en bit och snackade. Sedan när vi nästan var hemma hos mig kom Sajje springandes, sa hej till han och hem och lagade mat. Lax med sås och ägg, mmm mums!

Nu har jag lämpat av Emelie på TC och nu ska jag sova. Klockan står ställd på sex, vilket är normalt för mig så jag är nog inte som en döende zombie imorgon!


Av Ronja Olsson - 27 augusti 2012 07:01

Helgen. Helgen. Helgen! Ojoj.

Lördag :

Började med att åka hem från emelie runt åtta på morgonen, pappa blev förjävla sen kom runt tre och hämtade mig. Bensinslangen gick sönder så det sprutade bensin i motorn, fick åka fort som fan till sågen, en minsta gnista och motorn hade fattat eld. Huuah. Andreas kom och lagade det, plus att han meckade med generatorn också så lät den lite bättre!

Sedan in till stan, cruisade och upp till industrigatan eller vare hette. Upp till jannes garage, pappa käkade och jag och sagade såg mest uttråkade ut.

Ner på stan efter att andreas kom och bort till SöderHielmska och åt middag. Laxplanka är alltid,mmmmm.

Ner på stan, två varv i cruising svängen, men långsamt gick det. Herre min skapare. Runt nio åkte vi hem med Saga till Carola, medans vi ändå va i valbo fick pappa iden att vi skulle ut till min gudfar som jag inte sett på TOLV år. Sagt och gjort, gav Göran en hjärtattack eller ja han blev nog väldigt chockad. Har inte sett mig på tolv år ungefär så dyker jag upp där en kväll i augusti.

In till stan igen, cruisade och så runt tio släppte Andreas av mig hos Jennifer. Feest och Strand med en massa härliga personer. Halv ett begav vi oss ner emot stan. Jag och mina 15cm klackar hade inte ihjäl varandra åtminstone. Träffade Oscar och en lidingönisse, haha vart är oddsen? Kallade Emelie s****a, där for en ciggarett upp i ansiktet på mig, ärrad för livet. TACK PERSSON.

Teambox med Sofie på McDonalds. Sedan upp till slottet för att träffa Petter, han var inge rolig :(

Där hittade vi också Robin och Micke, de ligger på min plussida redan! Vi kan säga att Robin kallade Emelie för tretton år, där dog jag! Sedan R&J fick sina hmm privata stunder.

Hittade en ny brorsa eftersom min lillebror övergett så har jag hittat en ny, MYCKET roligare :D

Runt 03,30 sprang jag och min brorsa, från slottet till t-centralen med en varsin klacksko i handen, för att jag skulle hinna med 03.40 tåget med en full Emelie och två andra filurer. Vi hann och tåget var försenat ....

Halv fem var jag hemma, dök ner i sängen och en sur mamma (tyckte att jag kom hem lite sent)

Why be fake? When being REAL takes less effort.

Söndag:

Jennifer ringde mig runt halv två, jag for upp som en kanon och fixade i ordning allt hemma hos mamma. 16.42 tog jag tåget med Emelie och Linnea till Knivsta, följde med dem hem till Märsta och sa grattis till Markus, (Emelies mammas nya killes barn), sötare unge får man leta länge efter. Lekte och spelade spel med hans äldre bror Anton, också supersöt unge. Det var regn och åskväder så det var ju fullt intresse på det också. Sen blev det tacowraps och choklad tårta som Jossan hade gjort, den var jättegod! Kände att jag gått upp något kilo. Tjugo över åtta åkte jag hem till Lidingö och halv tio snubblade jag in och dök ner i sängen.

Idag då?

Jo klockan är runt kvart över sju, jag har varit ute på en 25 min PW, duschat och nu käkar jag en portionfiberhavregryn med kanel och banan. Två ägg och ett glas tranbärsjuice.

Börjar 11.35, historia och idrott. Skönt. Ska in till akademibokhandeln och köpa kollegieblock idag innan skolan också.

Pappa kommer förhoppningsvis idag och vi ska MÅNADShandla. Äntligen!

Foto: Before you judge people, judge yourself  http://instagr.am/p/Oq4QGUFQQ_/

Av Ronja Olsson - 25 augusti 2012 18:30

If you bite my lip or neck, you better start taking your fucking cloths off.. just saying.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards