brainwildchild

Alla inlägg under juli 2013

Av Ronja Olsson - 28 juli 2013 10:06

Så veckan å helgen har flygit iväg, har jobbat jobbat. I onsdags var jsg på grönan med pappa, jörgen å två till. I torsdags kom johan å vi var med pappa till hasse och gussan i vasastan på middag. I fredags var vi ut till en ö som ligger i kyrkviken och myste. Sedan på kvällen åkte vi in till stan och tog en fika samt såg på bio,Now you see me. Bra film med en annan vändning än man trodde. Sevärd!! Igår tog vi det bara lugnt, gick upp tidigt i morse å nu har johan åkt hem och jag har saker att göra. Matlådor, tvätt och ska träna :)

       

Av Ronja Olsson - 22 juli 2013 20:43

Tillbaka i stockholm. Min älskade mobil o bok ligger bredvid mig och mitt humör är på topp. Det enda som gör mig lite sne är att knäskadan gör sig tillkänna igen. Jag orkar inte..... Men jag kan inter klaga. Efter jag hade varit ivästerås å hämtat min mobil och umgåtts med sebbe åkte jag till skutskär å var med emelie å nicklas. Snuttisr. På lördsgen var jag både förbi och umgicks medbarbie o larsa å runt 16 kom johan. Sedan var jag med han resterande del av helgen tills jag åkte hem med 18,51 tåget :) Idag har jag jobbat å sedan åkte jag till klubben å körde ett gympass :) bara 14 dagar kvar på sommarjobbet, knns som mer. Men det är tur att jag trivs :)

Av Ronja Olsson - 18 juli 2013 20:27

Idag har du kommit i jord, idag får du den sista vilan. Jag saknar dig varje dag och jag har fortfarande inte förstått att du är borta. Att jag aldrig mer kan åka in till dig och lösa korsord. Jag kommer aldrig mer höra ditt fina skratt och stämma när vi satt och sjöng. Som jag saknar dig. Men du har det bra, du vakar på oss från himlen och jag känner dina ögon när jag kollar upp mot himlen och säger hej. Du lyser upp himlavalvet som den starkaste stjärnan. Det kommer ta tid för mig att förstå, det kommer ta långtid innan jag kan sluta fälla tårar när jag tänker på att du är borta. Men jag känner mig stark, jag vill visa dig att jag ska bli något. Det var det jag ville att du skulle vara kvar och se. Jag ville att du skulle vara stolt över mig. Så jag ska försöka mitt yttersta. Du ska bli stolt över mig. Oh gosh mitt huvud känns som om det ska sprängas när som helst. Varför är du borta? Varför kunde inte himlen vänta med att ta världens finaste ängel. Jag låter egoistisk just nu, men jag ville ha mer tid med dig. Jag älskar dig Kakis, och jag saknar dig nå otroligt. Tills vi ses igen ?

Av Ronja Olsson - 17 juli 2013 21:44

Så onsdagen är klar o snart är deg helg. Idag på jobbet har vi rensat dammar hel dagen :)
Efter jobbet åkte jg till klubben med Adam o körde ett pass ihop. 6x2 min sparrinb, säck o lite styrka. Tog totalt 2h,men hade lång uppvärmning o vattenkrig efteråt. Haha. Skönt att träna men har tappat allt, Adam fick in ett fint slag på huvudet å baaaam så blixtrade till å blev totalt svart. Tokig som jag är så kändes det skönt men fick troligen hjärnskakning, mår illa och var yr ett bra tag. Nu är jag hemma o är yr o ont i huvudet. Vad lyckas jag med... Om jag vaknar imorgon med huvudvärk stannar jag hemma från jobbet. Men nu vill jag sova. Hörs  

Av Ronja Olsson - 16 juli 2013 21:24

Så skönt att vara någorlunda igång med träningen, knät kändes helt okej o sparrades 3×2 min mot adam efter ett 40min gympass. Vågade mig inte på knäböj eller benövningar så bänkpress, flyes, shrugs, axelpress fick stå på schemat :)
2 av 20 dagar klart på sommarjobbet, bara 18 kvar och har en riktigt trevlig tid där. Kan inte fått ett bättre sommarjobb. Igår kom stefan å emelie och åt middag, samt fick jag både en surfplatta å en s3a av syrran, världens bästa som räddar mitt liv totalt! !

Av Ronja Olsson - 12 juli 2013 21:27

Tillbaka i sthlm och knät är på förbättringsvägen. Börjar läka ihop och svullnaden börjar gå ner. Haha ingen kommentar om vad som hände på power meet men om man säger, camping, fest, bilåkning, skogspromenad, åkte hem runt två på natten. och det kaosade rejält. Har varit i skutskär den senaste veckan och bara vilat. Badat och träffat fölk. Lovely så nu blir jag här i ca fyra veckor nu när jag börjar jobbet :) Men på helgerna kanske jag åker upp till gävle. Vi får se :)

Men jag är grymt trött och knät smärtar nu så ska lägga mig,

Vad fan hände med att jag skulle stenhårdtränanuisommar???? Börjar sommarlovet med influensa, sedan kommer jag tillbaka, tränar lite grann, åker på power meet, kraschar knät och blir borta minst en vecka till. Nu ska jag börja promenera ca 20-40 min nästa vecka, ökar ju bättre rörelseförmåga jag får, ska även försöka hitta något ställe där jag kan simma. Det går bättre bara jag inte översträcker högerbenet. Men ska åka iväg och köra ett gympass på klubben, för överkroppen är det inget fel på.

-.-

Av Ronja Olsson - 4 juli 2013 22:45

Jag har inte gjort något bättre idag än att äta en massa mat ute, träffa folk och handlat mat!

Började dagen med att jag vaknade 10, skrev till pappa och frågade om han bjuder på lunch. Åker in till söder för att käka lunch med pappa, jörgen, hasse, peter och storasyster. Absolut inte den bästa maten men den slank i. Tillbaka till ön, packade väskan och sedan skrev jag en inköpslista. Pappa hämtade upp mig, jag fick hans kort och sedan handlade jag mat för ca 1700:-, fullt i kyl, frys och skafferi igen. Bytte kläder fort som tusan och drog till vasastaden, pistop hos hasse och gussan och sedan till Lokes bar för middag med jörgen och hans familj. 22,00 var alkoholnivån hög hos individerna och taxin tog oss hem. Pappa och Andreas får nog vara fulla själva dem, jag orkar inte med dem så sticker till Skutskär om 30 min går bussen. Kan jag hämta lite saker också.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards