brainwildchild

Alla inlägg under juni 2014

Av Ronja Olsson - 6 juni 2014 12:15

Nu har jag fått mina arbetstider till sommaren och det verkar bli en härlig sommar, ledig hela v.28 så då ska jag och Johan åka och göra något tillsammans, kanske hyra en stuga någonstans eller campa i norrland, får se vad vi hittar på, men att få en hel vecka semester med mitt hjärta betyder och det ska bara spenderas med mitt hjärta. Även ledig lite sporadiskt här och där, dels till min mosters bröllop. Det här kan bli en bra sommar. Sofi får barn när som helst! Jag ska jobba, ska resa med mitt hjärta, moster gifter sig, jag börjar högskolan osv osv. Underbart!!! Nu är det en vecka kvar tills jag springer ut, den 10 juni är det dags, då klockan 12 börjar utspringen och jag ska få ta mitt pick o pack och slippa thoren business school. Fucking lovely!!!!


VÄLKOMMEN TILL ARBETSLÖSHETEN. 

Av Ronja Olsson - 5 juni 2014 12:15

Självmord är ett omtalat ämne som jag står väldigt kritisk mot. Jag tycker det är fel och jag tycker det är fegt. Den gången jag ens skulle överväga att ta mitt egna liv är om någon närastående går bort och ajg klarar verkligen inte av vardagen utan den personen. Exempelvis Johan eller mamma. De två människorna betyder mest på hela denna jord för mig och jag skulle inte klara mig utan dem. Men en person som mår dåligt som kan få hjälp, men inte tar hjälpen tycker jag bara är fegt. Det är en feg utväg att ta sitt egna liv, det förstör för så många människor runt omkring dig. Det påverkar så många människor i slutändan också.

Men något jag tycker är så väldigt fel är när någon tar självmord ”inpublic” om man säger så, typ hoppar från ett hustak eller lägger sig på tågspåret. Det är fel, det är idiotiskt, osv osv. Om vi ser på scenariot att man injicerar en spruta i armen hemma och blir hittad av vaktmästaren, det är hemskt för den personen att behöva se en död människa, men att lägga sig på spåren eller hoppa från taket där många fler människor kan bevittna händelsen är bara sjukt. Tänk så många människors tankar, drömmar osv som befläckas av den där händelsen! Jag tycker hellre att en person ska få se något så hemskt än femtio personer. Men men, alla är vi olika. Självmord är en sista utväg som inte är den rätta anser jag. 

Av Ronja Olsson - 4 juni 2014 16:15

Jag vet inte om jag gör ett misstag, jag vet inte om jag gör det rätta valet, jag vet inte om det är det här jag verkligen vill innerst inne. Jag vet inte om en flytt är det bästa för mig just nu, jag vill inte bo i eksjö, jag vill inte förlora mina tryggheter, jag vill inte förlora mina vänner. Men samtidigt vill jag bo med johan , eller i varje fall ha honom så när att vi kan träffas ofta. Jag är rädd att det här kommer göra att vi kommer träffas ”för ofta” och det blir för mycket för mig. Jag vill ha space, jag vill kunna vara ensam, jag vill bara kunna ta det lugnt och tänka på mig själv. Jag  hoppas att jag gör det rätta nu, flyttar till småland och börjar plugga i jönköping, förhoppningsvis hamnar jag där efter något år, så jag o johan kan bo mer centralt, vilket skulle vara mycket bättre för mig. Jag hoppas att johan klarar av mina nedfall där jag vill vara själv, och jag vill att han förstår att jag inte ogillar honom, bara för att jag inte vill vara i samma rum eller sitta bredvid honom dygnet runt. Jag hoppas jag hittar något jag gillar och tycker om i eksjö, för just nu är det bara en pina att åka dit. Jag vill ha något som är mitt, något jag kan göra själv, något jag kan underhålla mig med, men det finns inte i eksjö… Eksjö är en byhåla, det är som att flytta hem till skutskär men typ storleken som tierp. Det är hemskt, det är avskyvärt, sure det är vackert men det är vackert för pensionärer. Känns som om jag är på pensionärssemester när jag är där. Jag vill komma johan närmare, men jag vet inte om det här är rätt sätt, för jag har vant mig att inte behöva umgås med människor typ tre dagar i veckan om jag inte vill. Nu blir det mer, att jag måste. Jag vill inte sitta i ett annat rum, för jag vill ju umgås med johan, men inte var på varandras hälar dygnet runt, det blir för mycket. Jag hoppas vid gudarna att det här ska fungera, för en plan B är långt bort just nu. 

Av Ronja Olsson - 4 juni 2014 12:06

Abdikera, kung carl vad du nu heter! Abdikera och överlämna tronen åt Victoria. Lämna över till en nytänkande och ung person, innan du skälv ligger där i graven och vi var tvungna att se vår konung dö, hellre ser jag att monarkin skall avskaffas. Men det kommer ju inte ske bara för att lilla jag ogillar monarkin. Men som johan har som motargument – då kommer en ny diplomat att ta över och få deras pengar. Usch, människor är så penning fixerade, och konungen och hans familj är en av dem. Jag skulle vilja se dem köpa väskor på hm, inte använda designer kläder som kostar skjortan och leva i en vanlig villa eller lägenhet, då skulle jag kanske godta att vi har en konung och drottning. Nej, usch. De får alldeles för mycket pengar att kasta omkring sig, så att stroppiga människor, kan få ta för sig och njuta av publicitet och oengar i överflöd. Nej, det räcker med att de får MAXIMALT EN MILJON KRONOR. OM året, vill de ha fler, ja men då får de skaffa sig ett extra jobb. Resterande del av oengarna som de får av staten och skattebetalarna, skall gå tillbaka till det svenska folket, till de äldre, till de sjuka, till saker som är VIKTIGA och är till för invånarna i hela landet, inte bara ett antal äckliga personer…….


Hahahahah och en till patetisk sak är det att En kung eller drottning kan inte bli åtalad för brott. Asså är dem seriös, om kungen mördar någon så går han fri. Han skall fan hängas offentligt om han begår ett sådant brott inte åka hem till sitt lilla slott och leka. Usch nej jag är väldigt emot monarkin.

Källa : http://www.kungahuset.se/


http://www.dn.se/ekonomi/kungen-far-125-miljoner-kronor-i-ar-av-staten/

Här är en artikel om att kungen fick 125 miljoner kronor!!!!!! 2010. Men det finns ÄNNU fler utgifter. Alltså, nej nu får jag lugna ner mig, de där 125 miljoner kronorna skulle vara bra till så mycket bättre saker. Det skulle kunna gå till sjukvården och de äldre och gamla. SOM FÖRTJÄNAR att få dem pengarna, kungen FÖRTJÄNAR inte dem, vad har han gjort? Tagit över efter sin far och därefter bara glassat? Nej usch. Nu sätter jag punkt för mitt hat mot monarkin…..

Av Ronja Olsson - 4 juni 2014 08:15

 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Skapa flashcards