brainwildchild

Alla inlägg under oktober 2014

Av Ronja Olsson - 25 oktober 2014 11:15

 This is for the ladies

Av Ronja Olsson - 24 oktober 2014 15:19

Ja jag är jävligt less på dagen än så länge. Jag trodde att laborationen skulle vara rolig men nej den var uttråkande från helvetet. Först o främst var vi i alldeles för stora grupper, man skulle nog vara två och två för att det skulle varit bättre och lärorikare. Därefter så var det verkligen saker man gjorde i nian, droppade lite vätska och kollade vad som hände. Vi fick typ inte röra mikroskopen alls, men det gjorde jag ändå för att ställa in skärpa osv. Tiden kanske inte finns för dem förbättringspunkterna jag skulle vilja ha. Därefter tycker jag att det är jobbigt när man går i en klass där andra inte gått natur, okej vissa har gjort det men vissa inte. Det gör att jag står och stampar och suckar när gruppmedlemmar står och typ inte har en aning och gissar hejvilt. Ne, hade jag fått göra om mitt högskoleval hade det inte blivit sjuksköterskelinjen. Men men nu är det som det är. 


Efter skolan åkte jag upp till Tone och fixade, först så orkade jag inte rida för att jag hade så ont i handleden. Men tillslut när jag borstat henne så blev jag jätte taggad på det. Så det var bara att bylsa på alla saker och sedan upp på hästen. Dock kom jag nog inte mer än 200m innan Tone fick nå frispel och tyckte allt var läskigt och ville inte alls gå ifrån kompisarna. Hon stegra, gick ner i diket och var allmänt dum. Tillslut när hon var på väg rakt in i ett träd kännde jag inte att jag skulle vilja krossa mitt ben så hoppade av, snubblade och tappa hästen som sprang iväg. Bara att gå efter, tillslut stod hon stilla. Gick till ridbanan istället då jag var så jävla less. Red ett pass på ca 30 minuter. Hon skötte sig jättebra då och arbetade på fint. 


Efter stallet åkte jag till Nässjö och köpte en crosstrainer jag tänker ha hemma i vardagsrummet. Blir jättebra, som jag tidigare nämnt så är det ett perfekt redskap när man inte har lusten att g¨ut i det d¨liga vädret som hösten oftast bjuder på. 


Nu efter många om och men har vi i allafall enats här hemma (jag fick ge mig) att äta pizza idag. Jag ville ha kålpudding eller ugnsbakad falukorv men johan ville endast ha stuvade makaroner eller pizza. Ja han betalar så det är väll bara att lyda.... Men nästa vecka ska jag göra både ugnsbakad falukorv, kålpudding, stuvade makaroner och färsbiffar med fetaost. Så jävla sugen på det. 

   

Av Ronja Olsson - 23 oktober 2014 22:12

Då har man bidragit med sitt strå till stacken. Har jobbat mellan 16.00 till 22.00 Dock hade jaga inte första besöket försen 17.00 Det var lite segt. Skönt att jobba igen och det var kul att träffa några brukare som kände igen mig och blev jätteglad när jag kom. Det är så härligt och värmer verkligen i hjärtat. Nu ska jag duscha av mig lite snabbt, jädra vad svettig man kan bli av att jobba. Därefter ska jag lägga mig i sängen och ta det lite lugnt, korsorda eller läsa någon tidning. Imorgon har jag lite sovmorgon, fram till 07.30, klockan 9 börjar labben. Som jag längtar. Köpte även en crosstrainer idag som jag tänker hämta imorgon, så att jag kan träna lite hemma också. Speciellt om det är snöstorm eller spöregn, då är man inte så taggad på att gå ut på promenad. Då kan man ställa sig på crosstrainern i 45 minuter framför tvn istället. Tummarna upp på det!!

 

Nej nu är jag tammeskutan trött, dags att hoppa in i duschen. 

Av Ronja Olsson - 23 oktober 2014 11:37

Torsdag och klockan är 11.38 Jag låg kvar i sängen tills 10 efter det har jag diskat, dammsugit, skurat och korsordat. Jag börjar jobba om fem timmar, mellan 16.30 och 22. Ska bli skönt att jobba faktiskt. Dels får man ju extra pengar och jag gillar att hjälpa dem äldre :) Kommer jobba mer nästa månad och troligtvis om jag inte åker till Spanien ska jag jobba hela julhelgen. Money money money. Nu tänkte jag göra ordning någon sorts lunch, eftersom det är det enda jag kommer äta mer idag. Får kolla vad som finns i kylen, kanske gör jag lasange så Johan kan värma mat senare när han kommer hem. Han slutar runt 20.30 så får han spela någon timme också utan att jag stör ;) 


Imorgon ska jag laborera, det ska bli riktigt kul faktiskt! Därefter ska jag till stallet och rida ut tänkte jag, och på lördag åker vi till Sthlm. Älskade, älskade sthlm. 

Av Ronja Olsson - 23 oktober 2014 11:15

Pain....

Av Ronja Olsson - 23 oktober 2014 10:30

Om man som förälder inte tänker på sitt barns bästa. Att som förälder, kanske inte bry sig om barnets framtid, och på ett visst sätt förstöra sitt barns framtid. Det är hemskt, det är själupptaget och arrogant. Jag anser att man som förälder ska värna om sitt barns bästa. Spelar ingen roll hur mycket det förstör en själv, ditt barn ska alltid stå i fokus. Man ska hjälpa sitt barn i exempelvis, jobbtider, letandet efter ett eget ställe, ekonomi. Inte stjälpa, inte stänga ute barnet, inte ge barnet skulder osv. Det anser jag är något en usel mamma gör, att dessutom strunta i sina handlingar och bara låta dem fortlöpa det göra det hela ännu värre.

 

Åhh vilken hemsk människa jag känner mig som, som dömer människor, men jag vet att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. 

Av Ronja Olsson - 22 oktober 2014 18:51

Alltså nu tänker jag spy lite galla, jag är rent utav pissed off på några individer just nu, som jag kallat/kallar vänner. Men när man beter sig så här är man inte en vän, det är det sista man är. Jag går hellre ensam här i världen än att ha falska vänner. Vänner som inte sett än på flera månader, blir pissed off när man vill hälsa på. Aha här trodde jag vi var ganska tajta, men jag hade nog fel. Vänner som inte har "pengar" men kan göra annat typ samma vecka för exakt lika mycket pengar. Vänner som blir lack för att man skaffar pojkvän, men vafan ville ni ha mig från första början, visa det då istället för att vara muppar. Vänner som försöker ge en skuldkänslor för man aldrig hälsar på. Varför ska JAG som studerar och har lite med pengar, lägga typ ettusen kronor varenda gång. Medan vänner som bor hos föräldrar och lägger sina pengar på onödiga saker inte kan lägga typ 600-800. Ne jag har tröttnat på idioter, jag blir så less.


Vill du vara min vän? Förvänta dig inte att jag ska göra allt, ringa, smsa, hälsa på osv. För nu har jag gjort det allt för länge. Vill du behålla mig får du fan försöka ta tag i kragen och visa att du vill vara min vän....Jag har inga problem att stå ensam, jag har inga problem att vara utan vänner. För det har jag varit och jag har klarat mig.

Vill du vara min vän? Visa då det......

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Skapa flashcards