brainwildchild

Alla inlägg under juli 2015

Av Ronja Olsson - 27 juli 2015 17:34

Ja, som rubriken säger. När jag blir förbannad eller arg eller ledsen så har jag en tendens att göra tre olika saker ( okej fyra)
1. Gråta hejvilt
2. Tröstäta
3. Onlineshoppa sönder min plånbok
4. Slå sönder väggen eller mina handleder. (Oftast båda)

Idag blev det nummer 3 och 4. Köpt en ny dator, tillbehör till den. Kurslitteratur, parfym, märkesschampo och saker till håret, nya tränings saker och ett nytt minneskort. Tror att jag allt som allt "kastade" bort 8-9 lax. Hehe. Men en ny dator och kurslitteratur var behövligt. Köpte dock bara till 1 kurs så har 6 kurser kvar att handla till.

Skrivit med min "buddy" en utbytesstudent från Tyskland som kommer till Jönköping nästa månad. Jag tror att vi kommer komma bra överens hon verkar jätte härlig :)

Nej nu ska jag duscha, ta en power nap o sen åka till jobbet.
Imorgon när jag går av vid 07 så är tanken att jag ska träna, sen sova några timmar, till stallet och rida o sen jobba 16-20.30 Eller så åker jag till stallet vid 20.30 Får se vad jag väljer.

Av Ronja Olsson - 26 juli 2015 10:19

Jag ska skriva ett inlägg om min helt underbara semester hemma i sthlm och gävle. Men jag skäms lite fortfarande så jag väntar med det en stund till. Haha.

Av Ronja Olsson - 17 juli 2015 00:57

Vart ska jag börja. Min "semester" kan ju inte börja bättre. Kom upp vid 7 imorse, sov några timmar och sen fixade jag mig. Åkte med pappa o saga t stan, de gick till Hasse o gussan, och jag gick till Flippin Burgers på odenplan, tog en bira o inväntade the gang. Käkade mat, pratade ikapp och hade jättetrevligt, liksom teddy, axel och Jesper hade inte jag träffat sen gymnasiet och hampus var det ca ett år sen, Rickard var det dock någon månad sen, när han jag och Jennifer åt middag och spela biljard. När vi satt och åt kom pappa, saga och hasse o gussan. Haha, som jag skämdes, men ändå lite roligt var det. Därefter begav vi oss på promenad ned mot stan, för att gå på Roomescape ett typ live game. Vi delade upp oss, Jag, Rickard och Teddy ivar i zombie rummet. Där vi skulle lösa en massa gåtor och få tag på ledtrådar för att tillverka ett serum som skulle rädda oss, vi hade 1h på oss, därefter hade vi blivit "stormade" av zombier och blivit uppätna. Haha. När ca 30 min gått, hade vi ca tre uppgifter kvar, men som var lite klurigare.  Då "dunkade" zombies på dörren och jag som är så jävla rädd av mig, flög i luften och fick ju hjärtattack. Haha. Så efter det så skakade hela jag och stressfaktorn var skyhög. Haha. Men vi klarade det med 13 min tillgodo. Axel, Jesper och hampus var "diamanttjuvar". Kul var det verkligen och kan rekommendera att gå dit, med kompisgänget, möhippa eller present. Absolut. De hade även ett till rum "bunkern" där man skall desarmera en atombomb. Sedan finns det på flera platser i världen också. Men kul var det.
Efter det begav vi oss mot tc, Jesper och hampus hade annat fr sig och jag, axel, Teddy och Rickard åkte till fridhemsplan  (efter jag köpt en frappe på Starbucks, obligatoriskt!!!) Där spelade vi biljard någon timme och fick i oss mer alkohol, några cider/öl, shots osv. Pratade och bestämde oss för att ta en uterunda imorgon.

Så morgondagens planer, bio med syster och pappa, därefter grönan med familjen, sedan ut till Tyresö för förfest hos  rickard och sedan ut med boysen ?

På lördag styr jag kosan mot Gävle och på måndag eller söndag åker jag nedåt igen

Av Ronja Olsson - 6 juli 2015 13:55

Jag mår inte bra, det är fan inte ofta jag mår bra och är glad. Jag ligger hemma i soffan eller sängen och gråter. 10 min innan jag går iväg på jobb eller åker till stallet, andas jag och försöker komma ned i varv, sätta på ett fejkat leende och visar en utsida som inte speglar insidan. Igår brakade helvetet loss, jag har svårt att sova, jag får attacker som kommer i svallvågor och jag är helt utmattad. Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på, jag skulle vilja få hjälp. Men då jag behöver mer än det vårdcentralen kan ge skickas mina remisser runt i länet just nu för att jag ska få en psykolog. Sen december 2014 har jag väntat men det går segt. Jag tar dagarna som de kommer. Jag har redan förstått att det kommer ta några månader till eller år innan mitt psyke är okej, men alla de här små detaljerna som händer runt om mig gör inte något lättare. När någon gör en liten grej som inte är så liten för mig, raseras allt och jag hamnar i en dipp. Som vanligt. Varför förlitar jag mig så mycket på personer som får mig att må dåligt?

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Skapa flashcards