brainwildchild

Direktlänk till inlägg 10 januari 2018

2017 Resume! Januari - Maj

Av Ronja Olsson - 10 januari 2018 13:49

Lite sent men har varken haft tiden eller tålamodet att sitta ned och skriva en resum? av 2017. Det var ett år av mycjet förändringar och utvecklingar inom flera fronter. Men det var ett för jävla härligt år!

Januari
Nyår firades hemma hos Sofies mamma, jag var nykter då jag nyligen börjat med adhd medicinering. Började med att åka till farmor och Arne i Gran Canaria en vecka, förbereda mig inför sista terminen av sjuksköterskeprogrammet. Jag hade en 9veckors praktik, C-Uppsats samt två tentor som släpade. Panik. Den veckan var fylld av uppladdning, värme och familjetid. Den behövdes. Jag kom hem, gick på min första anställningsintervju för ett jobb som sjuksköterska - tre dagar senare var jag anställd. Axel och Teddy var och hälsade på från stockholm. Började min avslutade praktik på akutvårdsavdelning på Ryhov samt starten på C-uppsatsen. Allt flöt på bra fram tills jag fick tillbaka mina magsmärtor samt diarrér som jag låg inlagd för december 2016.

Februari
Efter två veckors karens var jag tillbaka på praktiken. Hade kommit en bit på C-uppsatsen. Hade klarat psykologitentamen. Var hemma i slutet av februari/början av mars då mamma och pappa fyllde år. Var förbi Casino cosmopol och vann inte ett skvatt. Var även till universeum med Stenman samt Jossan.

Mars
Papi fyllde 50år och bjöd på en jävla fest ute i krogen i skogen. Det blev färdigt att Brynäs var i SM final om jag inte missminner mig. Lyckades fixa biljetter till hemmamatchen i Gavlerinken på hemmastå. Praktiken flöt på. C-uppsatsen var pain in my ass. Längtade efter mitt första arbetspass på akutmottagningen. Fick följa med Nikitha och Emmy på föreläsningar på ING 2 angående sjukvård inom försvaret.

April
Jag fyllde 21 år - hell yeah jag får dricka lagligt i USA.
Fick en massa presenter av Johan och andra. Jag var hemma i Gävle och festade och levde livet. Praktiken var klar och godkänd. OSCE provet klarade jag galant. Gick på fullsatt hemmamatch i Gavlerinken med vinst till Brynäs. Vilket drag! Tog med Skorpan ned till Småland om jag inte minns fel. Testade två-tre pass på akuten i Eksjö.

Maj
Gjorde sista praktiken på Barnavårdcentralen, klarade äntligen farmakologitentan, fick en jävla massa att göra med C-uppsatsen. Gjorde om halva en vecka innan sista inlämning. Åkte upp till Gävle och fick för första gången någonsin köra Mustangen. Gjorde 3 -4pass på akuten i eksjö.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ronja Olsson - Torsdag 25 april 11:27

Det är nu dags för mig att avsluta ett kapitel i livet som varit lika fartfylld som en berg-och-dalbana. Lika energirik som ett flak redbull och två burkar koffein piller. Lika känslosam som grinfilmerna på tvn. Lika erfarenhetsberikade som den tjock...

Av Ronja Olsson - 20 mars 2018 17:03

När ska politiker, chefer och dessa högt uppsatta män och kvinnor förstå? Hur viktigt det är att alla arbetare på golvet är de som styr, eller inte styr riktigt men som leder och som driver Sverige framåt. Jag jobbar som sjuksköterska på en akutmotta...

Av Ronja Olsson - 20 januari 2018 18:00

Juni C-uppsatsen godkänd. Examen avklarad. En heldag i Österbo med familjen där vi firade mig. Började min anställning på riktigt den här månaden som sjuksköterska på akutmottagningen i Eksjö.                 Juli   Vi hade många ...

Av Ronja Olsson - 24 december 2017 13:19

God jul på er alla! Vi hade lilljul och uppesittarkväll igår: jag, johan och nicklas. Öppnade julklappar och tillagade julmat. Gott som tusan. Fick min efterlängtade gris (haha vad fel det lät) av Johan, två böcker och en ampullöppnare jag önskat mi...

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Arkiv

Följ bloggen

Följ brainwildchild med Blogkeen
Följ brainwildchild med Bloglovin'

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se