brainwildchild

Alla inlägg under april 2013

Av Ronja Olsson - 30 april 2013 21:00

Av Ronja Olsson - 29 april 2013 21:00

thegymismine:Like 2D Electro On Facebook For Amazing Workout Music!CLICK HERE!

Av Ronja Olsson - 29 april 2013 20:38

Trodde verkligen jag skulle spy upp min middag efter träningen, allt värkte och jag var helt slut, sedan skulle knät tjaffsa som pricket över i:T men det känns skönt att vara tillbaka nu efter sjukdomsfall! Så påt det igen bara!

Fick tillbaka samhällsprovet idag ett A!! Känns så jävla bra att betygen börja höjas rejält för mig nu :D

Därefter brännboll på idrotten, jag prickade bollen tre gånger!!! Överlycklig tjej, brukar träffa bollen en gång max och då med kärringslaget!

Träningen gick helt okej trots min kräkfärdighet. Började med uppvärmning, parövningar och sedan en timmes fys med olika stationer!


Imorgon ska jag först till skolan, sedan till träningen och köra ett pass. Efter det är det valborg och jag har lite beslutsångest med vad jag ska göra.

Alternativ 1. Åka till Sala med pappa och Mustangen ( känns lockande men det ska inte vara något bra väder)

Alternativ 2. Åka till gävle upp till Kenny

Alternativ 3. Åka till Uppsala

Alternativ 4. Vara kvar i sthlm och tvinga ut Dominic på en fika eller så sitter jag hemma och tjurrar

Hmm, kommer nog bestämma mig i sista sekund säkerligen, beror på vad jag känner för efter träningen imorgon!

Men nu tänker jag faktiskt sussa sött och lägga huvudet på kudden så märker vi imorgon hur jag firar sista april!  

Av Ronja Olsson - 28 april 2013 20:14

gjorde i ordning lite matlådor nu på kvällen! Blev ugnsbakadlax på purjolök och morotsbädd. Fetaost på det tillsammand med kryddor. Sååå freaking awesome! Foodgasm!

Av Ronja Olsson - 25 april 2013 19:53

Imorgon ska jag få knyta på mig träningsskorna igen efter en veckas uppehåll, halsen känns mycket bättre och tror att det är okej att träna nu! Ska ta en power walk 5km i lätt tempo för att mest komma ut och se hur hög puls jag kan få ;)

Idag har jag varit i skolan, bort till Danderyd för möte med psykologen, sedan tillbaka till skolan och hjälpte till på kickoffen.

Imorgon är det en efterlängtad helg som ska njutas till fullo och jag ska bestämma mig för hur jag gör till valborg!

Även fixa vardagrummet då jag dels fått in en säng där nu när pappa tog bort skrivbordet. Så nu har jag en extra säng om någon är i stockholm stad och hälsar på. Bara hojta om ni behöver sovplats :)


Av Ronja Olsson - 24 april 2013 22:59

Nu har jag lämnat in min diktanalys! Vilket betyder att jag är nu officiellt klar med svenska 2. Så förbannat skönt, vi har ett filmprojektkvar men som kommer inte hjälpa betyget så värst mycket mer. Det är något som skall göras men som inte har de kraftigaste kriterierna bakom sig.

Jag är fortfarande sjuk, eller jag har fortfarande ont i halsen närmare bestämt så det har inte blivit någon träning för mig den här helgen, och jag siktar nu på söndag för att se om halsen är bättre! Idag har jag hjälpt till på kickoffen som skolan hade samt varit på Solvalla för mat och lopp. Vi vann lite grann och hade det jätte trevligt!

Imorgon är det en ny dag och ska till både psykologen och hjälpa till på kickoffen återigen!

I helgen blir jag i stockholm och planerna inför sista april ska dras. Det lutar på tre val.

Antingen Sala med pappa ( om det är fint väder) tar Mustangen dit osv, Eller till Gävle, Eller bara bli kvar här i stockholm och ta det lugnt. Hmm ska tänka över det lite till.

Men nu ska jag sova, ögonlockarna börjar falla ner!

Av Ronja Olsson - 22 april 2013 20:24

Min helg har varit jätte trevlig! Började med att åka till Barbie och vara hundvakt åt Zola och Aria. Även Pepsi, Kaj och Rex fick uppmärksamhet.  Var ute på promenader och skrev klart biologiuppgiften. Sov över där. På lördagen gick jag hem till mamma, tillbaka till Barbie en snabbis, ner till Ingela och hälsade på och sedan en snabbis till stallet. Därefter hem till mamma och fixade mig inför kvällen i stan. Åkte in till Gävle runt 19 för att parta lite! Upp till Matthias. Hade en jätte trevlig tid och jag flippade med Emelie som vanligt. In på småtimmarna åkte vi som var kvar på festen till Kenny, och jag sov kvar där. På söndagen åkte jag tidigt tillbaka till Skutskär, träffade mormor, åkte till morfar och fick älggryta, ett snabbt träningspass och sedan åkte jag tillbaka till Estocolmo. Min säng såg inbjudande ut redan när jag klev innanför dörren så jag stupade nästa direkt och kollade på lite episoder.

Idag har jag varit i skolan, tränat inför provet jag har imorgon och sedan fotboll på idrotten. Vilket gick hahah okej inte så bra. Är för skadebenägen när jag spelar fotboll, tycker synd om mina motspelare och medspelare! Tillbaka till skolan för att plugga lite och kände av att min hals höll på att ha ihjäl mig. Så jag åkte hem efter jag pluggat inför provet i ekonomisk historia som jag har imorgon. Nu har jag legat hemma i sängen, sett på Grimm och GoT samt skrivit på min diktanalys. Tekokaren har gått på högvarv och strepsil är min bästa vän. Dags för några timmars sömn!! Imorgon är det skola, prov och om jag fortfarande har ont i halsen imorgon bitti blir det en pluggdag annars sparring på klubben!

                                                                       

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards