brainwildchild

Alla inlägg den 4 februari 2017

Av Ronja Olsson - 4 februari 2017 13:16

Allt ska ju då hända mig. Jag fick för en vecka sedan tillbaka magsmärtorna samt diarrerna som jag hade när jag var inlagd i december. Tänkte att dessa går över under helgen. Men på måndagen hade de inte gjort de. Ringde och pratade med kirurgavdelningen som jag var inlagd på hur jag skulle tänka eftersom jag är på AVA och har/kan få kritiskt sjuka patienter. De tyckte jag skulle ta upp detta med vfu ansvarig, så han fick i uppdraget att ta reda på om jag får vara på praktiken eller om jag skall sjukanmäla mig. För jag mår bra och känner mig inte sjuk på annat sätt. Jag har magont och diarrer bara. Han tog kontakt med smittskydd som sa att jag måste lämna ett fecesprov som är negativt fram tills dess så är min praktik på AVA pausad. Hela livet raserades kändes det som. Ringde och härjade på vårdcentralen som efter många om och men gav sig och lät mig komma och lämna ett fecesprov innan läkarkontakt. Dock tar det 2-5 dagar att odla och innan besked och ringer dem inte innan onsdag nästa vecka så ringer jag och kollar hur det ser ut. Kommer inte ihåg om han sa att jag skulle vara helt diarre fri innan jag fick komma tillbaka eller om det bara var att provet skulle vara negativt.

Så just nu har jag ingen praktik så all fokus läggs på C-uppsatsen så jag kommer en bit med den. Hade handledning igår och än så länge så flyter allt på bra.

Just nu är jag och Johan i jönköping, jag har klippt mig och johan klipper sig nu för tillfället, sen ska vi ordna och dona med lite födelsedagspresenter samt försöka kolla om någon kan kolla på Johans hårddiskar om det är något fel. Datan la av igår.. Så en glad sambo har jag inte just nu.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards