brainwildchild

Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Ronja Olsson - 21 maj 2011 16:32

Ja just nu är jag väldigt glad, kom precis hem från tävlingen (+ att jag var hungrig så mamma och jag stannade och käkade på tre små rum! MUMS!!)

Nelson var superfin idag, han gick tre klasser vilket han inte är så van med och brukar bli jätte trött efter två, men sista klassen var han hur bra som helst på.

60 cm

Gick han med Tom Karlsson, en trevlig kille so mtävlade för första gången tror jag, inte säker men. Nelson och han fick många stopp vilket var väldigt synd! Lite mer driv så tror jag det blir bättre, men Tom verkade jätteglad och nöjd att han kom runt banan! Så det är super!  

Framridning till 80cm

Jättefin, lyssnade och kändes framåt, fin på räckena men när vi skulle hoppa oxern så stannade han, vilket var konstigt men om igen, stopp, ja ha rappa i åt han och hoppade super fint! 

80cm

Lite slö, jag var inte så duktig på att driva höll för mycket för att han blev så stark, så på 3:an bröt han ut, men det är sånt som händer och tar åt mig skulden på det! Sedan var han jätte fin resten av banan!  

90cm

Drev som tusan och behållde stödet vilket var det bästa jag kunde göra för att han flög över hindrena och var/kändes super fin! Är så nöjd! Jag tror nog att det var våran bästa/snyggaste runda hittintils! Jag var så glad att bena skakade när jag hoppade av.   

Känns lite synd att detta kanske var våran sista tävling, kommer kanske fortsätta tävla honom när det blir klubbisar i höst men det blir inte samma sak. 

Men man ska ju sluta med flaggan i topp!!!

Viktoria Bjöörn kom och fotade och hon skulle redigera och skicka dem till mig så så fort jag får dem blir det bildbomb! Hon går i min klass som sagt och knäpper superfina bilder så ska fråga om hon kan komma sista lektionen vi ska ha när vi ska hoppa barbacka!  

Nu ska jag hoppa in i en dusch sedan har jag en tyska bokrecension att skriva! och två prov att förbereda mig till, känns verkligen att snart är det slut eftersom det är de sista proven jag har på Rotskär. Nästa vecka får vi även reda på vem som vann stipendiet tror jag också! Vilket är väldigt spännande som sagt, alla fyra har säkert gjort jätte bra arbeten allihopa! 

     

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards