brainwildchild

Alla inlägg under april 2013

!

Av Ronja Olsson - 6 april 2013 21:00

Av Ronja Olsson - 3 april 2013 12:22

Oj glömde bort att jag hade en blogg igår!

Som sagt, igår var min födelsedag! Yeeeey!

Gjorde inget speciellt alls, gymmade på morgonen

Knäböj med stång

Marklyft,

Shrugs

Lite kettleballsövningar

Abductor & Adductor

Mitt arsle strejkar idag!

Sedan tog jag det lugnt, tillagade pannkakor till frukost och njöt av vårvädret.

På kvällningen åkte jag in till stan och tränade på klubben. Hade fått ett blombud dit, vilket gav mig en halv hjärtattack. Kom till klubben (några min försenad) Yanina kommer och ger mig ett blombud och sa att det här kom till mig. Jag halvt förvirrad över vem som kan få för sig att skicka blommor till mig samt stressad över att vara försenad, försöker öppna det lite fort. Hemlig benundrare? Pojkvän? Mamma? Pappa? Kompis? Vem är det ifrån. I ligger tre rosa rosor och ett kort från mamma "Grattis hjärtat på födelsedagen önskar mamma ses snart" Naaaw! Världens bästa mamma har jag!

Sparrades med Carro 4 ronder, gjorde inte min bästa prestation om man säger så.

4 ronder skugg

4 ronder säck

4 ronder hopprep och sedan plattövningar med Daniel. Ett bra pass och jag börjar bli starkare nu!

Hem tog fram vindruvor och skivade apelsiner, mums!

Imorse gymmade jag igen

Bänkpress

Chins

Axelpress

Axellyft

Latsdrag

Sittande rodd

Flyes

Handled och nedre arm

Cyklade tio min tilll nedvarvning.

Sedan åkte jag in till Liidngö centrum och träffade Johanna på "födelsedags"fika. Satt och pratade med henne i två timmar och gick ner till Jernet efter det. Pratade med Suss och Åsa, fick även receptet till den supergoda rödningen jag brukar äta där! :)

Nu är jag hemma och packar mina väskor inför en tripp till Gävle. Ska in till stan snart och shoppa lite samt träffa pappa :)

     


Av Ronja Olsson - 1 april 2013 20:40

I´m baaaack! Har spenderat påsken hos far min ute i hedesunda skogarna och det finns asolut inget internet där!!! Så en snabb resumé!!


Torsdag-  Skola, nationellt prov i Engelska (taldelen) fick frågan om hur man ska hantera skolarbetet tillsammans med fritidsaktiviteter och vänner. Passade väll mig  ra? Därefter träffade jag Johanna en snabbis och checkade upp hur allt såg ut, till klubben och tränade. Upp med pappa till Hedesunda.


Fredag - Joggade tre kilometer, skuggade 4min. In till stan och handlade med papsen.Därefter ut till Acksjön. Där var ett gäng personer, kände en, helt otroligt!! Åkte ut med Bjurström på isbanan och höll så hårt i sätet att jag trodde något skulle knäckas i händerna. Därefter fick jag köra några egna varv och sedan grillade vi. Kollade på när de andra boysen och girlsen körde och sedan tog jag tio varv till. Fick även köra hem peters bil till pappa. Så börjar bli bra på att köra nu ;) Skämtåsido!

Avslutade kvällen med att jag lagade mat åt oss, två rätters, sedan fick jag sätta mig bakom ratten igen och köra herrarna från pappa till trullsbo för att hälsa på hos Tuppen. Körde varken på en annan bil eller djur och tog oss hem lika säkert.


Lördag - Var lite mör trots att inge alkohol intogs, var nog all mat och godis, samt att jag körde bil för tredje gången i mitt liv!! Pannkaksliunch, Peter kom förbi och käkade med oss. Sedan tog vi det lugnt och pappa och jag var bjudna till Eva och Lasse för Påsk Buffé. Så där hamnade vi på eftermiddagen. Sedan hem och bara ta det lugnt


Söndag - Lugna puckar fortsatte, jag och pappa hade matkoma framför tvn. Sedan in till stan, pappa tippade med Törner och jag kikade runt på alla djur i hans butik. Lunch på Tennstopet och sedan en tågfärd hem!


Idag då har jag städat, haft utrensning, letat efter det ena och det andra. Varit på klubben och tränat och planerat helgen. Nu ligger jag i sänge, skulle in till stan och träffat Dominicke men han mådde inge bra så kanske imorogn :)

Vad händer imorgon? Jo jag blir ett år äldre!! Äntligen!!

Har inga bilder just nu ska lägga över dem när jag får tid så ni får nöja er med en text text!1

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards