brainwildchild

Alla inlägg den 17 januari 2014

Av Ronja Olsson - 17 januari 2014 08:42

Hur kommer jag göra efter studenten?


Jag tar som sagt studenten den 10 Juni, vilket jag längtar till så jäkla mycket. Tänk att vara färdig med skolan och nya dörrar öppnar sig för mig. Jag vet inte riktigt vad jag vill bli längre, men har lite idéer som till exempel, lärare, sjuksköterska, biomedicinsk analytiker, veterinär, polis, socionom.


Men jag har inte bestämt mig för något, jag vet inte innerst inne vad jag vill bli. Jag funderar på att ta ett sabbatsår och jobba samt resa, flytta ner till Johan och bara ha det allmänt trevligt. Jobba ihop pengar så att jag slipper ta så stora studielån när jag väl börjar plugga. Jag har inte bråttom om man ser till min ålder efter som jag går ut ett år innan vad jag egentligen skulle gjort. Men jag har då mer erfarenheter än andra hoppas jag då jag söker till hösten 2015 isf.


Det är ett svårt val jag står inför nu. Jag vill plugga, jag vill jobba, jag vill träna, men jag kan inte göra alla tre saker. Jag måste välja en eller två av det. Åhh! Det var så mycket enklare förr. Det enda som jag verkligen vet just nu är att jag vill flytta ihop med Johan och se vart vårt förhållande leder till. Jag vill bli frisk i knäna och må psykiskt bra. Därför känns det bättre om jag tar ett sabbatsår och tar reda på vad jag vill bli samt lugnar ner mig lite, slutar stressa och finner ro inombords om man säger så.


Nej min resa till ett jobb och familjeliv har inte ens börjat och jag vill att bloggen ska följa med mig på den resan, ni fick följa med mig på resan från Skutskär till Stockholm, så klart ska ni få följa med på mitt livs stora resa ut i världen och ut i sverige!! Självfallet!

 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards