brainwildchild

Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Ronja Olsson - 9 mars 2014 10:41

Så nu är jag hemma för några timmar i sthlm för att hämta väskorna, duscha och fixa lite. Innan jag beger mig mot Eksjö för två veckor, helt underbart ska det blir! Sitter och pillar lite på min kalender för de nästkommande veckorna fram till studenten. Kommer hända en massa saker i Mars och April, sedan i maj är det mycket i skolan och därefter är jag i mål. Har varit hos mamma hela helgen och övningskört, började i fredags med att jag fick köra från Tierp, via karlholmsrakan till Skutskär, i mörkret! Jag har aldrig innan det kört bland andra bilar och på en körbana, jag har kört i flera år hos pappa men aldrig bland annan trafik, haha! Lite orolig jag var i början med att fixa lysen och hålla mig på rätt körbana de första fem minuterna men efter det var det som att jag kört länge bland trafik, blev omkörd några gånger och tänkte då på det dem sa på kursen att kolla så långt fram jag kan och när jag får möte, kolla i hörnet till höger för att inte bländas och det gick skitbra. När vi kom till skutskär så tyckte mamma att vi skulle åka till Gävle, sagt och gjort, 76 till Gävle, via den där äckligt stora rondellen och in till Jet för att tanka, därefter ut genom rondellen och upp till Bomhus för att hälsa på Anna och Leffe. Hem igen, tror vi var hemma 21.46 eller något sådant, då var det bums i säng, var jättetrött. På lördagsmorgonen var jag förbi Sofi och hälsade på henne och alla samt hennes förbannat söta valpar och hundar, åhhhh vad jag vill ha en boerboel valp, dem där är blandras mellan boerboel och en annan mastiff ras så de kommer bli förbannat höga och grova! Sötisar….!!!

Därefter kom mamma och hämtade mig och vi åkte in till stan och körde genom stan några gånger, in på parkeringsplatser för att parkera och in på bakgatorna vid söder för att backa och jag kan ärligt säga att jag gjorde det där jävligt bra, fickparkerade till och med vid söder när vi skulle gå och äta, bakarslet på bilen var en bit ut men annars så gjorde jag det bra, krypkörning och stadskörning gick också bra, jag leker lite för mycket med kopplingen bara vilket jag lär tänka på. Körde upp till mormor och drack kaffe samt fick kolla i flyttlådan med grejer hon inte vill ha och fick ta allt jag kan tänkas behövas och det blev typ hela flyttlådan ^^ Fick köra upp till bomhus och hämta en resväska hos Anna och packa i grejer sen för att få ner mycket men allt kom inte med, mycket ligger kvar hos mamma i en IKEA kasse som vi får hämta sen när jag tar ned fler saker, vi fick även en vit hylla av mormor som kommer bli grymt bra! Tack mormor!! Gick ner till källaren och kollade också och hittade saker jag vill ha, så mamma ska plocka ihop, lampor, kläder och små saker i kassar eller flyttlådor som antingen jag tar ner när jag får körkort eller kanske Ullis om hon åker ner och hjälper Johan att flytta in till tvåan. Om jag tar körkort i April så kommer jag i slutet av april köra ner saker också, åh vad jag längtar! Tiden kommer även gå jävligt fort fram till sommaren nu eftersom jag har mycket att göra!

v.11 APL Eksjö

v.12 APL Eksjö

v.13 Spanien 5 dagar, helgen hos mamma

v.14 FYLLER 18 på ONSDAGEN, högskoleprov till helgen samt vara med Johan

v.15 Studentskiva på torsdagen samt svenska nationella, helgen hos mamma

v.16 PÅSKLOV hos mamma, Uppskrivning

v.17 Uppkörning förhoppningsvis

v.18 Mösspåtagning!!!

v.19

v.20

v.21

v.22 Sommar/studentfest hos Johanna på helgen

v.23 Sista veckan, händer inte så mycket.

v.24 STUDENTEN PÅ TISDAGEN, studentmottagning den 14e

Det är alltså 24 dagar tills jag fyller år och 93 dagar till studenten och därefter är det sommar!!! Fattar ni hur kort tid det är kvar, och av dem där 94 dagarna så kommer jag vara på praktik och lov 55 dagar allt som allt och det betyder 39 skoldagar. Helt underbart! Nej nu ska jag ta och göra någon nytta innan jag ska bege mig till tåget och åka till Eksjö! Hörs lite sporadiskt under veckan då Johan inte har WiFi så får vi se hur många gånger jag sätter mig vid datorn på internet. 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards