brainwildchild

Alla inlägg den 25 juli 2014

Av Ronja Olsson - 25 juli 2014 20:15

365 dagar, 12 månader, i ett helt år har den här underbara killen förgyllt mitt liv med sin kärlek, sitt leende, sitt skratt och sin personlighet. I ett helt år har han varit min och bara min. Under det här året har så mycket hänt, jag har fyllt 18, vi har gått på kadettbal, vi har varit med om lite motgångar, jag har tagit körkort, jag har tagit studenten och vi har flyttat ihop. Vi bor nu tillsammans och njuter av varenda lediga minut med varandra. Att få vakna bredvid den du älskar på morgonen som ger dig en puss och ett leende, det förgyller min morgon till tusen. Att få komma hem och höra, hej älskling, att få laga mat och beröm för sina små insatser i hemmet. Varenda vakna minut med Johan får mig att känna som den lyckligaste tjejen i världen. Hjärtat tar små extra slag, magen släpper ut alla sina fjärilar och hjärnan släpper ut så mycket endorfiner att man blir yr och klartänkt är det sista man är. Jag vill ge honom allt, jag vill ge honom världen, jag vill ge honom ett hem, en familj och ett liv att minnas i himlen. Jag vill leva resten av mitt liv med den här karln. Samtidigt är jag säker på att vi kommer hålla ihop länge och kanske kommer alla mina drömmar slå in, kanske är det han jag får somna in bredvid och njuta av varenda litet ögonblick som vi haft. Johan finns alltid där för mig och har varit det sen dag ett och han har accepterat mina sidor som kan vara svåra att gilla till viss del. Han är guds gåva till mig för att jag ska orka med vardagen och klara mig. Han är den som får mig att kämpa vidare och klättra högre. 


Vi har bara påbörjat våra liv, vi har bara påbörjat vårt liv tillsammans. Jag har påbörjat livet med den killen jag älskar, han jag älskar mer över allt.

                 

Av Ronja Olsson - 25 juli 2014 09:55

Idag är det en speciell dag, idag har jag och Johan varit tillsammans i ett helt år. 365 dagar. Känns helt otroligt, 


Vi var på min mosters bröllop i helgen och hon var så vacker, trots att det inte var ett kyrkligt var det fint. Fin cermoni där Tomas kom körande med Anna och hästen som fick äran att dra vagnen var "min" Bella. Och jag har bestämt den vackraste mostern i hela världen!  Här kommer lite bilder efter texten. 


Nu på morgonen har jag och Johan betalat räkningar för närmare 10 lax. Det sved i kistan men vi har ju kvar så att det räcker resterande del av månaden. Idag ska vi åka till Jönöping och fira, samt ska jag köpa lite kurslitteratur begangnat från några i jönköping. Jag är ledig både idag och imorgon, vilket känns så jävla skönt.  Men jobbar fem dagar i sträck efter det som känns lite sådär, men det är pengar. 


         

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards