brainwildchild

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Ronja Olsson - 17 september 2011 15:49

Igår kom jag som sagt upp till skutskär, åkte med syster som jag drev till vansinnne kul hade vi i bilen hem åtminstone! Sedan begav jag mig till Gävle och umgicks med Jennifer, Madde, Nisse, Simon, Ellinor och Mattias, lodade runt i Gävle.

Träffade Mimmi på bussen hon sov över hos mig inatt!

Super nöjd idag med Nelson, han lyssnade kanon på mig.

Skrittade fram på cykelbanan, sedan gick jag in på lilla banan och red fram, mycket trav, korta, länga volter. Banan var rätt så blöt och tung, så lite jobbigt för han. Galloperade fram. Sedan bytte jag till stora banan för att de om den var bättre, på vissa kanter var den bra men andra var den så jäkla dålig!

Blev lite skänkelvikningar, och lugn trav och galopp, lät han sträcka på sig. Allt klickade idag tyckte jag, det kändes så bra. Vad skulle jag göra utan min vackra prins?

Tog in han och fixade han efter jag skrittat av honom, borstade och släppte ut han igen, de skulle få gå ut till sju ikväll!

Dushade, käkade, och begav mig till Furuvik och var med Sofie, Oscar och två till åkte till deras gamla lägenhet och hjälpte dem att packa lite.

Åkte till Skutskär och lodade i mimmis trappuppgång, för när man ska umgås med henne så tar hon 3000000¨år på sig att komma,-.-

När hon väll kom träffade vi även Rickard, (våra mammors kusin). Gick upp till Mimmi, städade, och fixade i lägenheten, jag gjorde ordning en supergod soppa. Jennifer kom, Mimmi som tyckte min soppa var äcklig (hon är bara avundsjuk för att hon inte är lia bra som mig!;)

Satt oss i soffan och såg på film, sedan kom Jens, såg på film, skratttade och hade allmänt trevligt!

Jag och Jennifer begav oss hemåt nu runt halv två, svin kallt ute!!! Och jag hade tights, tröja och kavaj, super kallt. Joggade till och med i 8cm klackar typ 500m hem för att det var så kallt!

Tog några bilder på min beeebiiibuu men kommer upp sen jag är grymt trött! Imorgon ska jag vara med Rebecka som jag saknat den bruden!

Blir en bild på henne mig och Jennifer! Från april i år!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards