brainwildchild

Alla inlägg den 29 september 2011

Av Ronja Olsson - 29 september 2011 21:51

Kommit hem efter boxningen! Mycket par övningar och lite mer varierande övningar idag. Kul vare, gick till och med skottkärran, den ni, inte så lätt att lägga alla min kroppsvikt i någonshänder och fördela den och gå!;)

Behövde ingen astmamedecin så kondisen har blivit bättre, nu är det bara knät som är lojt och lär bli bra!!

Funderar på att börja med Hiss och Diss nu!:)

But not today eller okej en liten då!

HISS

Träning- Man känner sig fräsch, slankare, får mer energi

DISS

Idioter som inte flyttar på sig i tunnelbanan, kan nog ha ihjäl dem! Alltså jag är inte världens smalaste och när de finns plats att flytta på sig, och de såg att jag hade bråttom till Ropstens tåget. Men ne de går bara där, IDIOTER!

Av Ronja Olsson - 29 september 2011 12:43

Jag har ju lovat er och nu har jag ändå håltimme i ca 1,5h!

Tisdag: Skola, hem och fixa i lägenheten, sedan till boxningen. Haft ont i knät hela dagen så tog det lugnare, men en sak som var bra är att jag inte behövda ta astmamedecin och jag dog inte! Wooohoo!

Det finns en fördel och en nackdel till att träna sent, tränar liksom 20-21.

Fördelarna är att det är skönt, hinner plugga och vila efter skolan.

Nackdelar är att jag bli väldigt trrött och somnar nästan på tunnelbanan hem.

Onsdag: Skola ingen Idrott så slutade ganska tidigt, hade engelska presentation så hann plugga med kemin. Gick upp till Maltes, och pumpade cykeln och handlade, pappa kom ner. Vi hade filmkväll och såg på filmer och jag gjorde iordning tacos! Mmm!

Torsdag: Idag så har vi haft matte och samhäll, sedan håltimme från 11,25-14.10 Seegt! Sedan kemi. Pluggar kemi nu och när jag kommer hem lägger jag 100 % på referatet! Och skickar in det ikväll! Träning ikväll också!

Imorgon ska vi ha kemi prov + att jag ska upp till gävle, sedan har jag inte bestämt mig om jag ska på träningen eller om jag hoppar över träningen imorgon, vill träna men då kommer inte jag upp till gävle runt12 och ska umgås med Jennifer och några till. Måste bestämma mig snart sedan ska jag rida Nelson på lördag så tror att jag skippar träningen.

Lördag: Rida Nelson ville gå på hockey matchen Brynäs IF-AIK men det fanns inga ståplatser kvar och vill inte sitta som ett mähä på sittplatserna när alla andra av mina kompisar står.-.-

Ne det får bli en hemmakväll och troligtvis käk på churchstreet med pappsen på kvällen!

Söndag: Hos pappa ute i Hedesunda, en massa plugg ska bli färdigt och ska plocka ihop en massa saker som jag ska ha ner till Lidingö!

Mitt hjärta är bara helt tillsammans med dig!  

     

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards