brainwildchild

Alla inlägg under juli 2014

Av Ronja Olsson - 17 juli 2014 19:41

Torsdag och jag bara längtar efter lördag då jag får träffa min älskling igen. Jobb först 7-15, Därefter har jag handlat, tvättat, bakat muffins och kakor, korsordat, fixat i schemat, shoppat lite. Jag har hållt igång ganska så rejält :)


Imorgon väntas först jobb 7-16, därefter hem för att sova, duscha, äta något och 00.35 går bussen till nässjö.  


Jag avskyr att vara ensam, det är så långtråkigt och jag har ingen bra bok att läsa eller något att göra. Avskyr att träna på kvällen så imorgon ska jag försöka höra larmet bättre och gå ut och springa på typ två månader. Dags att komma iform igen, det var ett tag sen nu!

Av Ronja Olsson - 16 juli 2014 19:54

Johan har åkt till Gävle och jag känner mig så ensam. Har städat här hemma och donat, gick till gymmet men mitt gymkort hade gått ut.... Argsint Ronja!! Men tar en tur imorgon bitti innan jobbet med intervaller. Lär komma igång med träningen nu igen, får inte ligga på latsidan. Jobbar 7 - 15 imorgon och 7-16 på fredag. Sedan åker jag ju upp på natten till Skutskär. Idag har jag även beställt hem lite presenter och överraskningar, samt letat efter kurslitteratur inför hösten. Har hittat det mesta nu, saknas 4 böcker och dem får jag nog köpa istället. Nej nu ska jag borsta tänderna och ta fram kläder till iomrgon och så vill jag sova tidigt idag! Hade svårt att sova igår när Johan åkte. 


Åhh vad jag längtar till i höst och campus har ett eget gym som är öppet 05-23 såå nice! 


En bild från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. 

 

Av Ronja Olsson - 14 juli 2014 11:40

Det är måndag och jag är ledig. Jobbar resterande del av veckan förutom lördag och söndag då jag är ledig för att moster Anna gifter sig. Åker 00.35 från eksjö till Skutskär, framme, 09.12 Har extra jobbat hela helgen, vilket betyder extra pengar. Får första lönen om tio dagar! Woop! 

I fredags kom antagningsbeskeden inför högskolan och jag kom in på sjuksköterskelinjen i Jönköping!!! Yeey! Det ska bli så jävla kul, längtar, har redan kollat in min första kurs och schemat för de första sex veckorna ^^ Ska kolla upp lite kurslitteratur idag och har fixat med csn. Känns konstigt att byta sitt liv från gymnasiet till högskolan, blir en annorlunda upplevelse, mycket mer självständigt men får läsa kurser som verkar vara väldigt intressanta. 

Jag och Johan har även kollat lite på att flytta till Jönköping nästa år, då vårt internetabbonemang går ut nästa sommar, tillsdess måste vi bo kvar i Eksjö. Men jag trivs, hade varit kul om det hade funnits mer saker att göra dock.

Nej nu skall jag vara produktiv idag, städa upp här hemma, då Johan åker till gävle imorgon och jag blir kvar här helt själv :(  

Av Ronja Olsson - 10 juli 2014 19:16

Idag har jag hållt igång nästan hela dagen, började med att jag försov mig till tvätten. Därefter när tvätten var klar tog jag det och Johan lugnt, innan vi tog en promenad och sedan åkte vi iväg och badade. Johan har börjat träna mig i att dyka från bryggan och jag börjar bli rätt duktig på det nu men han är en sådan perfektionist så han blir aldrig nöjd hur bra jag än tycker att det går. Nu ligger vi och tar det lungt framför dumburken innan Johan ska gå och diska medans jag ska laga lite kycklingwok. Det känns rätt skönt att ha en liten minisemester innan de sista fem veckorna jag har med hemtjänsten som jag trivs jätte bra med. Är jätte nervös inför morgondagen då jag får reda på om jag har kommit in på högskolan eller inte, Johan och jag hoppas på det bästa. 

Nej nu ska jag umgås med mitt hjärta   

Av Ronja Olsson - 9 juli 2014 16:45

Har verkligen glömt bort bloggen, har jobbat på Hemtjänsten nu i två veckor och när jag är hemma tar jag det lugnt med mitt hjärta. Snart har jag bott i Eksjö i en hel månad och det känns jättebra, vi har dock hunnit med mycket sedan jag sist skrev. VI har varit på utflykt i skurugata, ett naturområde här i eksjö, igår hade vi en semesterdag, åkte till mullsjö, habo och jönköping. Åt en trerätters middag, gick på bio - Transformers 4, samt va i Habo och testade Lerduveskjutning, det var jättekul. Jag är ledig fram till nästa tisdag sedan nästa lördag gifter sig Anna och Leif i Älvkarleby så då åker jag och johan upp. Så jag har det bara bra här i Småland, på fredag får jag veta om jag kommer in på höögskolan så hjärtat är på helspänn just nu. Känns helt otroligt att man tagit studenten.                                           

Av Ronja Olsson - 9 juli 2014 16:45

                           

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards