brainwildchild

Alla inlägg under augusti 2015

Av Ronja Olsson - 1 augusti 2015 01:08

I dubbel mening tänker jag den tanken idag, den har fort som en stormvind från lunch till nu. Jag saknar Kakis nå fruktansvärt, jag vet och jag känner att hon vakar över mig från himlen men jag skulle så gärna göra allt för att träffa henne en sista gång. Sedan tror jag att alla som känner mig vet vem den andra personen är som jag saknar, och jag tror och jag hoppas att han vet om det.Just saknaden av en individ tycker jag är jobbig. Att ha ångest, att ha en panikattack att känna ett mörker fylla upp mitt liv en morgon är inte samma sak. De tre faktorerna har en gemensam lösning vilket är - JAG. DEt är jag själv som kan lösa de bitarna och det är jag och mina hjärnspöken som orsakar problemen. Men känslan av att sakna en person är värre, det kan vara som i mina fall, antingen ett dödsfall eller en seperation som kan göra en helt galen av känslan ochdet är tyvärr inte lika mycket att göra åt saken. Vid ett dödsfall får man minnas tillbaka på den goda tiden och de fina stunderna, vid en seperation kan man välja att gå vidare eller stanna kvar.


Något positivt iallafall, jag har inte haft en dip på 5 dagar ungefär, jag hoppas att den här perioden håller i sig längre än förra. TRor att 3v av hela sommaren har jag varit på det positiva sträcket och resterande sedan 1 Juni har varit under. Jag hoppas innerligt att jag går mot ljusare tider nu i och med hösten, jag har hittat tillbaka till boxningen, jag har äntligen fått en specialistpsykolog att gå till och jag kommer förhoppningsvis läsa roliga kurser.


Just nu är jag på jobbet och slutar runt 07 imorgon, jobb hela helgen men därefter ledig i 2 nätter. Nästa och näst nästa vecka jobbar jag faktiskt bara 2 nätter båda veckorna. Men nästa helg är det fullt upp på andra jobbet i Nässjö. Därefter börjar skolan igen, så jag får se hur mycket jag faktiskt hinner jobba. Nu när jag ändå kom och tänka påt - jag har väntat i snart 5 dagar på min nya dator..... IrriteradRonja.Se DE sa ca 3 arbetsdagar.. Så hoppas den kommer nästa vecka, vill ju ha min nya leksak och testa nya Windows 10 :D Var förbi IKEA idag och handlade lite smått, dels en ny servis då den jag har (kommer tas ner i källaren imorgon) har jag nog haft i snart 3år, så behövdes lite fräscht i skåpen. Blev även lite till badrummet, sängkläder och matta. Ska troligen förbi imorgon och köpa någe till, beror på hur mycket klockan är när jag vaknar imorgon. Ska plocka upp hyllorna från källaren och borra upp vägglampor och dem, typ snart. J skulle gjort det i typ MARS eller APRIL. MEn det har aldrig blivit av,så nu tänker jag försöka mig påt själv. Jag har ju en slagborr och  mollyplugg så saker finns, hoppas bara på att det blir rakt

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards