brainwildchild

Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Ronja Olsson - 28 februari 2011 18:05

Har fått mycket gjort idag! Det känns skönt!

Vaknade vid åtta, gud vad jag var död, Sofi och Natalia åkte vid ett så fick bara sova sju timmar, inge bra de! Måste lägga mig tidigare idag då!


Käkade frukost, såg på The Last Airbender, helt okej film.


Gick ner och skulle hämta cykeln, stödet paj och jag fick damp, stog och sparka och hoppa på det, nej den lossnade inte, sprang upp hämtade en skiftnyckel, nope gick inte det heller så fick bända upp stödet med stripes, nu går det att cykla åtminstone.:)


Cyklade till stallet, Nelson är fortfarnade halt så tog Malte istället. Mockade åt båda två. Red med Nina idag, hon håller på att skritta igång Ira, red i ridhuset, volter, galoppombyten, öppna, skänkelvikningar ja sådant. Han lyssnade väldigt bra på mig och slappnade av. Det kändes skönt. Sedan red Jag och Nina ut i skogen en stund, bara tio min för att skritta av dem.


Tog hand om Malte, borstade Nelson och tog en liten promenad med honom. Det tyckte han var skönt!


Det blir olika smeknamn på honom, prutt-nisse, Nalle, pucko, ja you name it! Men det märks att han litar på mig och mår bättre, han har blivit mycket gladare när jag åker till stallet nu för tiden!


Lite bilder på min älskling!

  

         


Sedan cyklade jag till Ingela (min moster) hjälpte henne att skotta och gosade med Oscar. Väntade på att hennes hö och halm skulle komma, hjälpte henne med det. Sedan cyklade jag hem.

Ulltotten!

Har lagat mat, kyckling med cous-cous och en sallad. Har tvättat och städat rummet. Vilken trevlig effektiv dag det har varit!


Av Ronja Olsson - 28 februari 2011 01:07

Yes, har haft en till filmkväll, fast denna gång med Linda fonteus, Sofi Zetterlund och Natalia Kajaus!

Såg på Daybreakers, halvbra film. Jag älskar ju vampyrer så på det sättet var det bra.

Sedan såg vi på the Black Swan, jävla sjuk film asså! Världens sjukaste, se den så förstår ni vad jag menar, alltså det går inte att beskriva den med ord.

Sedan gick jag ut med Linda till bussen, gick tillbaka då slog vi igång you again, såg bara slutet råkade somna. Åh gud vad rädd jag blev när antigen Sofi eller Natalia väckte, mig blev skiiträdd!

Dem stack nu och jag har blivit super pigg, så äkta mig. Sover jag en halvtimme så blir jag pigg flera timmar. -.-

Och jag som ska t stallet imorgon. Ska hyra Nelson, men om han fortfarande är halt har jag Malte.:) 

Just det råkade leka för mycket med vassa saker i käften så har ett stort sår i gommen, fatta ont det gör. Belive me dont ever test it at home!

Nu ska jag göra iordning en stor kopp vaniljte till mig, sätta på en grym film och bara sööva!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards