brainwildchild

Alla inlägg under september 2012

Av Ronja Olsson - 3 september 2012 19:49

Jag har haft ett allvarligt samtal idag med en vän, eller vad jag trodde var min vän men som visade sig vara en idiot.

Jag trodde att vi hade något gemensamt och att vi hörde ihop men det visade sig vara helt fel

Jag sa att jag vill att vi slutar ses och att hen  försvinner ut ur mitt liv, att jag inte vill ha med hen att göra något mer

Våran relation och det som vi hade är över och jag vill ha hen ut ur mitt liv ganska snart

såklart blev hen både sur och ledsen hen tyckte att vi skulle försöka en gång till att se om det fungerar

men jag sa vänligt och bestämt att jag vill ha hen ut ur mitt liv och att hen aldrig ska komma tillbaka, no mather what!!

jag berättade att jag hade träffat en annan som gav mig så mycket mer i livet och gjorde mig lycklig.

jag berättade för hen att vi inte ens kan vara vänner, jag vill inte vara vän med någon som förstört mitt liv

jag vill bara vara lycklig och inte känna några bekymmer och det berättade jag och jag sa att han den nya jag träffat gör allt det med mig, ahn gör mig lycklig, han får mig att känna mig som en av de bästa och hen ger mig rysningar som gör att jag inte vet vart jag ska ta vägen

vid det här laget hade jag total tröttnat på hen och bad hen återigen att avlägsna mig från sitt liv och radera mig totalt, låta hen hitta någon annan som vill ha hen istället


Jag berättade för fettet att min nya kärlek var musklerna <3

Så någon som vill ha min gamla bästa vän 25öre eller högst bjudande!!


Någon som förstår varför jag hade det här samtalet idag ?:O



Av Ronja Olsson - 3 september 2012 16:17

Måndagen är avklarad och jag känner mig mycket friskare!

Fortfarande snuvig och sådant men det är jag nog resten av veckan.

Historian gick fort idag, har en två timmars lektion kvar imorgon innan vi börjar med redovisning på torsdag. Första redovisningen för årskurs två, den kommer inte bli bra, okej byt till positivt tankesätt nu!!

På idrotten körde jag induviduellt med styrka och skugg. Ska ta en liten promenad senare ikväll.

Gör en ekonomisk översikt över pengar, vilket tog ner mig på jorden och jag undrar hur i helvet allt kan vara så jäkla dyrt!

Aja

850:- till Linser månadslinser för ett halvår vilket inte är så farligt om man tänker efter

320:- för 10gg badkort på eriksdal

350:- till högskole provet

200:- till telefon kort

I´m fucked, okej need to get some cash. Pappa betalar går inte heller eftersom jag bett pappa och 2400 på en vecka till busskort och medlemsavgift.

Så nu har jag sökt lite extra jobb och får se vilken respons jag får, känner att ett helgjobb skulle sitta väl till pass med mina utgifter.

Men jag är ju inte som alla andra tjejer som lägger ut hur mycket pengar som helst på kläder och smink. Vilket är bra eller ?

Ne tillbaka till verkligeheten och min mage kurrar, dags för middag!

Dessutom om ni vill veta har jag världens träningsvärk i rumpa och lår, kan knappt sitta, men vill an ha ett nice ass får man stå ut med smärtan tills det sitter!

Av Ronja Olsson - 3 september 2012 09:45

submitted by magikalstarz

Av Ronja Olsson - 3 september 2012 07:37

Sjukhets status : Ja lite bättrei näsan men då tjaffsar hals istället

Mentror att det är ganska mycket träningsvärk också. Nu ska jag ju inte gymma utan mest köra kondition och boxningträningarna, men har några enkla övningar att göra hemma och dem tar ordentligt, eller det känns åtminstone, kan knappt sitta på mitt arsle och nacken och magen känner jag av också. Det är underbart att känna smärtan egnetligen för då vet att man lever samt att övningarna tar. Det är lite synd att jag inte ska gymma, men går det snabbt att få bort fettet så får jag det efter, bara för att jag ska kunna gå ner en viktklass men uta

n att förlora muskler!

Aja jobbigt att hålla koll på allt. Idag är det bara historia och idrott.

Av Ronja Olsson - 2 september 2012 18:58

Tänk att det är ett år sedan nu. Vad för något? Jag brukar läsa mina gamla inlägg som jag skrev på dagen för ett år sedan och idag är det dagen då jag svepte en flaska Magic Crystal, ramlade omkring i klackar i Gävle, spydde ner två poliser + polisbil med alkohol och sushi, vaknade dagen efter med världens huvudvärk, spyor från topp till tå. Glasögon, 1500:-, guldklocka och massa andra saker helt borta. Jag fick kontakt med soc igen eftersom jag fick skjuts av poliser hem.

Det känns så overkligt, för ett år sedan var jag osäker, rädd, ensam och nu är jag inte världens säkraste men på god väg, jag är inte rädd för att misslyckas eller göra något nytt, och det viktigaste - jag är inte ensam jag har min underbara familj som jag älskar mer en livet själv, jag har underbara vänner som finns och stöttar mig när det behövs som mest. Jag har under det här året bara umgåtts med härliga människor som har gjort ett positiv intryck i den jag är.

Hela den här sommaren har jag vuxit som människa, tack vare jobbet, vänner och erfarenheter jag fått. Tack vare det här året i sthlm på Thoren har jag fått tillbaka vad jag en gång hade, förtroende och glädje i skolan.  Jag är en helt annan människa, jag bryr mig, jag tänker innan jag agerar och jag hoppas att jag väljer de bästa valen i mitt liv och inte det som verkar smartast för stunden

Allt har blivit så mycket bättre här nere. Säger inte att jag inte saknar skutskär, eller ska jag vara ärlig SAKNAR JAG INTE SKUTSKÄR jag hatar skutskär, men jag älskar de personer som finns där och som jag har kvar idag.


Ni ska veta att utan er hade jag inte varit något jag älskar er, nu och föralltid <3 Jag tackar er för att ni stöttat mig genom de svåra tiderna jag varit igenom och att ni finns kvar när jag skärpt mig, ni stod ut med mig och allt jag gjort. Hur fittig jag än varit mot er har ni ändå stannat kvar, jag skulle kunna ta tusen kulor för er om det var det som behövdes för att behålla er !

Av Ronja Olsson - 2 september 2012 17:30

Har faktiskt inte tänkt på det så mycket men det är bara åtta dagar kvar inför första avsnittet av SOA i USA! I loove it. Som jag har väntat på säsong 5, nu kommer jag glo sönder hela den säsongen som jag gjort med 1-4!!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards