brainwildchild

Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Ronja Olsson - 7 mars 2013 18:34

Jag saknar dig min finaste <3 Sex år har gått, sex år med händelser som jag aldrig kunat trott jag skulle uppleva eller göra- Vissa jag är stolt över och vissa jag ångrar. Jag ångrar att jag släppte taget om dig och lät dig flyga iväg, men samtidigt vet jag att det var för ditt eget bästa. Det var dig jag fick när jag var tre år, min första ponny. Han som bet mig, gosade med mig, stack med mig, bet mig, lekte med mig Bruno, du var och du är en ängel, du betyder otroligt mycket då det var du som lärde mig det mesta i ridning, Det var dig jag gick ut och pussade på en extra gång på kvällen. Det var dig jag bad till när jag mådde som värst, detär dig jag saknar att ha. Jag saknar Marino och Blizzen också men det var du som var MIN. Min älskade ponny, min kära lilla häst.


Jag släpper en tår och tänder ett ljus  Vi ses i nangiala min vän.


Du log mot mig en sista gång.

Du var så lugn, som om du redan gett dig av.

Du såg på mig att jag var rädd

Hur kan man någonsin vara beredd

Du togs bort från mig alldeles för tidigt

   

Av Ronja Olsson - 7 mars 2013 16:57

Var hos läkaren imorse, eftersom jag inte var illamående eller yrslig då sa han att det inte var en kraftig hjärnskakning, men han tror att jag har fått nån lätt blödning eller liknande på tuggmuskeln vid tinningen. Så jag åker hem och hämtar träningskläder ochär glad att det iinte var så allvarligt. Åker till skolan och vid slutet av andra lektionen kpmmer det som en blixt från klar himmel sprängande huvudvärk och yrsel. Hepp, kollar upp. Jag har en lätt hjärnskakning, ingen träning här heller. Om jag fortfarande har ont i huvudet imorgon när jag vaknar ska jag stanna hemma och vila tills åtminstone måndag. Åkte förbi klubben och lämnade av mina saker och nu är jag på tuben på väg hem. Hem och lägga mig i sängen och dricka massa vatten. Helst ingen tv, dator, mobil eller böcker. Vad ska man göra då? Spela kort med mig själv. Tänker ALDRIG mer släppa guarden!

Av Ronja Olsson - 7 mars 2013 06:33

Skulle lyssnat bättre på Daniel och tänkt mer på guarden igår. Hehe, men jag hade jättetrevligt och det var kul att träna för några andra  personer än samma. Sparrades två ronder med Micke och sedan två med Kalle. Därefter skugg och mitsar.

Var väldigt ofokuserad när jag sparrades med micke, inga rena slag etc,,, sedan gick jag in i han samtidigt som ett slag så att det blev en skallning. Vilket jag troligtvis fick en liten hjärnskakning för, haha jag skulle varit tjockskalligare! ;) Men det var kul.

Därefter två ronder med Kalle, fick in lite fler slag och kunde träna på mina attacker och försvar, vi fick in båda fina slag på varandra, kalle fick in ett klockrent slag på mitt vänstra öga så nu är jag jätte snygg och har en blåtira och som tur har svullnaden gått ner, ögonbrynet var fördubblat igår när jag lämnade hallen.

Men nu om en timme ska jag åka in till läkarmottagningen så får de kolla om det är en hjärnskakning eller inte, har ont i huvudet, väldigt öm vid tinningen (där huvudena kolliderade)  och får ont när jag gapar på den sidan. Men är nog inte mer än en lätt hjärnskakning, för jag mår inte illa eller är yrslig :)

Därefter är det skola och beroende på vad jag får för "dom" blir det antingen eller träning ikväll, får vänta en stund till innan jag vet helt!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards