brainwildchild

Alla inlägg den 15 januari 2015

Av Ronja Olsson - 15 januari 2015 09:50

Torsdagen den 15e. Idag är det tenta. Usch vad nervös jag är, inför en tenta, speciellt veckan innan så pluggar jag minimalt. Jämförbart med de resterande 4v, men jag har dessutom inte pluggat de andra 4v i den här kursen, av många olika anledningar. Så jag är jätte nervös och är nästan säker på att jag kommer på tenta om, men man kan aldrig veta med sånt här! Kanske att jag klarar det! Får hoppas på det. 


Idag är en bättre dag, igår hade jag verkligen damp och hormonsvängningarna var otroliga ena sekunden kunde jag vara taggad, andra sekunden låg jag utslagen i soffan och tredje sekunden var jag "normal". Det känns sådär när jag inte har kontroll över känslor och agerande. Men jag fick iallfall en tid hos psyk nu, den 5e februari. Äntligen!! Ska bli skönt att få komma till en psykolog som kan hjälpa mig, på många olika plna. Dels för att bearbeta mitt förflutna och dels för att hjälpa mig i vardagen just nu. Det behövs. Funderar på att öppna upp bloggen sen när jag gått där några gånger och kanske mår bättre. Vi får se med den saken! 


Ska upp till Tone innan tentan samt en sväng förbi IKEA. Sålde mitt hemmabiosystem igår, fungerar inte med min platt tv så känns onödigt att ha kvar det. Så ska in och köpa lite saker till köket. Längtar till att packa upp alla lådor och få flytta in, ska ringa Linden idag och se när jag kan få nyckeln till lägenheten. Så jag kan boka släp, osv. Kanske att jag kan få nycklarna lite tidigare och kanske åka dit med lite små saker. Får se! 


Köpte tre celsius igår, mest för att testa och jag är inte ett så stort fan av Red bull. Just nu dricker jag Persika/mango. Helt okej, men lite söt. Johans kollega Sennström sa det igår, så han hade rätt. Lite för söt för min smak, men gott med juice/läsk smak. Tar med mig en till tentan. Usch, nu vill jag läsa de sista sidorna och plugga de sista innan jag åker! Wish me luck!!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards