brainwildchild

Alla inlägg den 17 januari 2015

Av Ronja Olsson - 17 januari 2015 16:51

Haha, det gick jättebra med min planering. Fick hemska magkrämpor och huvudvärk så bäddade ner mig i soffan och sov till 16. Hahah, bra Ronja! Men nu är jag igång, har diskat, duschat, ätit något och ska NU börja med Latinet, har tagit fram blocket osv. Så nu jäklar. Har just nu ingen riktig motivation till latin, men det är ändå viktigt att plugga, vet inte när första tentan är, tror det är i mars/april. Jag är inte den bästa på grammatik, helt ärlig är jag sämst på det. Så jag har verkligen en utmaning framför mig. Just nu försöker jag få in substantiv och adjektiv samt kasus i min hjärna. Dem där jävla deklinationerna. Huuuhha!!



Har börjat planera inför februari. Kommer inte gå i skolan så mycket under gerontologi kursen, så kommer åka hem till stockholm i ca 5 dagar. Träna, träffa vänner, gå ut och ha kul. Andas stockholms luft och bara njuta. Ska bli skönt att komma hem igen. Jag kommer flytta hem till Stockholm någon gång i framtiden. Kanske långt fram, kanske tidigare. Planen just nu är att ta examen, flytta till Norge och jobba något år eller fler, efter jag gjort GMU:n eller vad det är för något när jag tagit examen. Om jag inte gör GMUn nästa sommar. Får se med det. Men någon gång kommer jag hem till Stockholm. Kanske bor jag inte i storstaden, men i någon förort eller helst Lidingö. Men det är en senare fråga. 



Av Ronja Olsson - 17 januari 2015 12:58

Kul att se att så många klickar in. Trodde inte det var så många som brydde sig. Ni får ha i åtanke om ni bläddrar bak och läser inläggen så skrev jag oftast av mig när jag var Arg eller ledsen så jag har haft en ganska kort ton osv i inläggen. Just a little tip. Säger inte att jag ljugit eller ångrar det jag skrivit, nej. Men jag kanske kunde valt något annat ordval i vissa meningar. Men men., 

 

Trodde jag skulle jobba idag, men ingen ringer in mig. Hoppas på att jag får jobba imorgon istället. Johan är och umgås med sina vänner men ikväll ska vi mysa framför tvn och se på Fury. Gött. Igår gjorde han mig riktigt orolig. Han ringde och sa att han skulle fysa, och bli sen hem. Tänkte inte så mycket på det, efter 5h så började jag bli orolig och undrade vart fan han var. Skriver till hans vänner, familj och soldater, men ingen vet något.... Börjar undra om han är i skogen, kanske ramlat och slagit huvudet eller något. Ser på polisens hemsida att det hänt en olycka nära hans jobb. Jag blir galen av oro. Tillslut typ 5-6h efter han slutat så smsar han och säger att han var med vänner och glömde tiden. VEM FAN GLÖMMER BORT TIDEN UNDER SÅ MÅNGA TIMMAR. Samt kunde det varit snällt att smsat "jag blir några timmar till sen, ska umgås med rekryterna" men jag sitter hemma och är utom mig av oro. Undrar om något allvarligt hänt och blir rädd. Karljävlar.... 

 

Har kollat igenom gamla bilder idag, så kul att se hur man såg ut förut, gamla minnen osv. Har kollat igenom hela min bilddagbok och hårddisk, ska kolla igenom bloggen någon dag. Här har jag ca 2000 bilder. Haha. 

 

Nej nu ska jag sätta mig och plugga latinsk grammatik efter en promenad. Behöver få solljus och frisk luft. 

 

2011, små glasögon, lugg, bodde i Skutskär och skulle gå ut nian. Haha så söt!

 


Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards