brainwildchild

Alla inlägg den 18 januari 2015

Av Ronja Olsson - 18 januari 2015 17:58

Nu är det kväller igen, J gick och la sig i badet  och då passade jag på att se Las Vegas, såg dock inte så mycket då jag somnade väldigt snabbt. Haha. Vaknade av att J stod o skrek att han ville ha en handduk. Bara att kliva upp, motvilligt, jag har svårt att lämna en varm säng eller soffa. Riktig latmask det är vad jag är.

Nu tänkte jag klä på mig och gå och kasta alla sopor samt kolla oljenivån i volvon så att jag vet om jag behöver köpa motorolja imorgon. Därefter blir det så klart latin plugg, ska idag kompletera med böckerna och inte bara använda mig utav den informationen som finns länkad. Imorgon hoppas jag att Linden ringer och säger när jag kan få nycklarna, lär ringa dem ändå, för att få lägenhetsnumret, har råkat packa ned kontraktet och måste ha numret för att kunna adressändra. Mycket att tänka på. 

 

Har laddat ned en app nu, eller har haft den länge, men har börjat använda den mer nu. Pintrest. Lite som tumblr, men vad jag tycker så känns pintrest både enklare och bättre. För oss som har blogg. Tumblr är mer som en blogg, medan pintrest är mer en anslagtavla. Där folk både kan "pinna" och lägga upp egna bilder osv. Samt skapa olika anslagstavlor för olika kategorier. Nu när jag ska ta upp träningen igen kommer jag skapa två anslagstavlor på min sida : TRÄNING samt MAT & HÄLSA. Där kommer jag både lägga upp egna bilder samt "pinna" andras, dels för motivation och dels för inspiration. Har redan en kategori med Allt och inget, där det kommer läggas upp bilder som bara är allmänt vackra eller tilltalande. Exempelvis, jag är en Disney freak och natur freak så såklart kommer sådana bilder ligga där. Så ladda ned, eller skapa ett konto via datorn och följ mig : BRAINWILDCHILD

 

http://se.pinterest.com/brainwildchild/   


 

Av Ronja Olsson - 18 januari 2015 12:23

Något som alltid gör en tjej glad är nog shopping, jag gillar dock inte att shoppa kläder IRL, jag blir så stressad, och behöver alltid gå till flera olika ställen för att hitta rätt klädesplagg, speciellt när det gäller byxor. Men men. Idag kände jag för att beställa hem träningskläder, då jag nu vid flytten till Nässjö ska ta upp boxningen och gymmandet, känner att jag vill ha en motivationskick. Nya snygga kläder i garderoben sporrar en alltid. Så nu är två par träningstights och en tröja beställd från sportamore. Valde ett par svarta "enkla" tights och ett par i färg. Hoppas att jag kan ha dem. Det är enklare att köpa tighta då dem oftast är flexibla och stretchiga, men vissa är inte det. Hoppas hoppas iallfall.

 

Igår blev det lite pluggande, gjorde även lite övningsuppgifter. Förstår inte så många ord på latin men jag kan iallafall urskilja vissa som till exempel Medicus handlar om medicin eller läkare, i det här fallet betydde det läkaren har jag för mig. Väldigt mycket grammatik och ordklasser att hålla koll på, men det går framåt. Snart har jag "pluggat" in hela kapitel 1. Tror nästa kommer om en vecka. Då jag läser Latin 50% och det är en 15hp kurs kommer den hålla på enda fram till Juni. Hoppas verkligen inte att tentorna jag ska göra, vilket är två styckna ligger samtidigt som mina ordinarie tentor. Men det får framtiden visa. 

Nu ska jag gå och göra söndags brunch till mig och J. Blir prinskorvar, köttbullar, stekt potatis och äggröra. Hoppas min mage inte protesterar, har haft krämpor och smärta i magen nu i en dag eller två. Samt huvudvärk, kanske börjar bli sjuk?

 

Morgondagen är fullspäckad, skola mellan 9-17, däremellan ska jag sälja två kursböcker, köpa en. Hinna äta något. Efter skolan ska jag till Biltema och köpa oljor till bilen som ska besiktas i veckan, upp till Tone och fixa och därefter åka hemåt. Blir en lång dag imorgon. Jo juste kan vara bra att tanka bilen och handla mat däremellan också ;) Imorgon får jag äntligen pengar.....

 

 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards