brainwildchild

Alla inlägg under september 2011

Av Ronja Olsson - 9 september 2011 19:16

Ja just nu är jag grymt irriterad/ledsen och orkar inte se, prata eller ens gå!

Lite personal stuffs!

Skolan gick bra inget speciellt. Var grymt taggad till boxningen men även skjukt nervös!

Blrjade med uppvärmning, jogging med lite övningar tror jag klarade 4min sen var jag halvdöd, var med de två sista minuterna också. Lite grunder, har glömt bort nästan allt, haha! Sparrning. 30sekx5 med säck och sedan sitta 90grader. Styrka, jogging och stretching. Det drypte svett om mig efter träningen! Illröd i ansiktet och svetten rann, fyfan!

Ligger i soffan nu har precis duschat, ska börja städa mitt rum snart, han bara med köket och hallen igår!

Av Ronja Olsson - 8 september 2011 20:32

Jag kan fortfarande sitta och tänka på oss, fast det vi hade aldrig var VI!

Vi bråkade bara och vi kom aldrig någonvart, men jag släppte aldrig dig, jag stog alltid kvar, även fast jag tröttnat. När "J"ag fick ett sms så fick jag fjärilar i magen när jag såg ditt namn.  Men jag kommer ihåg 27 april i år, då hade jag lessnat, hade tyckt om dig i nästan ett år, jag orkade inge mer bråk, inge mer klagomål från oss båda. Men du ska veta att jag tänker på dig ibland, det gör jag faktiskt, hur mycket jag än kan förneka det!

Av Ronja Olsson - 8 september 2011 18:03

         

 
Av Ronja Olsson - 8 september 2011 16:11

Haha ibland är faktiskt jag bara för ful, ska börja träna boxning igen imorgon laddar upp med att jag sitter och käkar bilar och naturgodis, tjoooockis!!

Gick till IF Linnea idag och anmälde mig till ungdomsgruppen. Så nu blir det boxning tisdag, torsdag och fredag snacka om de tre första veckorna kommer jag ha så ont!¨

Nu ska jag göra en städlista på Spotify och börja röja omkring i lägenheten nu, pappa lämnade pengar så ska gå och handla också, ska baka filmjölksbröd i helgen!:))

Av Ronja Olsson - 8 september 2011 11:11

Sitter i skolan och gör absolut ingenting för tillfället. Snart lunch, äntligen Ronja is hungrig!!

Engelska och Kemi sen hem!

Pappa drar hem till Gävle idag så jag ska ha en städhelg och städa och rensa upp överallt! Har sagt det länge men nu lär jag ta tag i saken!:)

Miss my beauty!  

Av Ronja Olsson - 7 september 2011 19:56

Sorry men har absolut inte orkat sitta framför datan idag!

Igår gick jag och pappa till Jernet och käkade, mums! Tog gravadlax med pepparrotsgrädde och räkor till förrätt och ungsbakadlax med sallad och limesmör med cashewnötter till varmrätt, snacka om att man var skapligt mätt!

Idag gick jag först på coachtid och fick hjälp med lite matte, gick och köpte te och sedan var det tyska. Har ännu inte fått kläm på mitt uttal. Jag hade jättebra uttal förut men nu verkar det vara helt borta. Stort suck!

Lunch, super god vegetarisk burgare! Mmmums!

Engelska lyssnade på någon weird men helt okej låt, ska börja med poetry,music,lyric? projekt (tror det blev rätt).

Idrott, hade teori eftersom det ösregnade ute nästan hela dagen! Ännu mer suck på regnet!¨

Sedan åkte jag in till Lidingö och shoppade lite eller efter två timmar hade jag köpt nya skor och en bok, snacka om beslutsångest jag hade, vilka skor jag skulle köpa. Men men blir nog bra med dessa!:))

Lagade pyttipanna, snacka om enkelt!

Tog en 25 min promenad. ( Med 3 min jogging, snacka om att man inte har bra kondis eller knän som håller), sedan lite styrketräning, måste ju bli lite fit for fight nu eller?

Nu ska jag umgås med min pappa och skriva lite om liberalismen, super ruuuligt!


Av Ronja Olsson - 6 september 2011 11:07

Ligger hemma och har ont i huvudet så ska stänga igen datan. Gick på första lektionen men fick så ont och värk tablett fungerade inte, testar att gå igen imorgon så idag blir en chill dag. Ska göra lite arbete åtminstone, lite matte och kemi och kolla igenom några internetsidor om liberalism. Läsa lite i boken också? Ja det låter nog bra det!

 

Av Ronja Olsson - 5 september 2011 20:45

Precis vaknat hade så ont i huvudet att jag var tvungen att sova en stund. Kemin är färdig inför imorgon, bra där. Har en matteläxa att göra med två tal men de gör jag på lektionen imorgon. Har hittat en självhjälp bok eller vad det nu "Är jag svår att samarbeta med?" som måste läsas på svenska, vilket är helt ointressant för mig. Men man lär plåga igenom sig det för att få ett betyg.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan sover jag, blir skolan imorgon ifall jag inte har världens smärta i mitt underbara huvud!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards