brainwildchild

Alla inlägg den 2 september 2013

Av Ronja Olsson - 2 september 2013 22:00

Av Ronja Olsson - 2 september 2013 12:56

Sitter i skolan och är jättetrött. Sömn var något som det fanns lite av nu i helgen! Men jag har haft en jättebra helg. I fredags åkte jag upp till Gävle och mötte Johan, jag var ordentligt trött så det blev en myskväll hemma hos hans mamma. Lördagen var ganska stressig. Hämtade Sabina på morgonen och körde ut henne till stallet, sedan in till stan, Johan klippte sig, därefter ner på stan för jag tänkte köpa ett par byxor, sket i de. In till Sätra, dusch och hämtade saker. Hämtade Sabina, in till stan, hämtade elsa. Ut till Jordåsen, vaxade bilen. Ut till pappa. In till björke, hämtade Ted. Sedan blev det lugnare. Åkte upp till garaget och grillade. Jag o Johan delade på en fullrack. Jag var proppmätt efter det! Cruisade lite grann, innan vi åkte in till Mårtsbo med Saga och Elsa. Kollade på en häst där. Så om någon är sugen på en jättefin fux som hoppar LA och dressyr LA vet jag en :) In till stan men vände snabbt till Skutskär och åkte förbi faster för att hämta upp människor. Ner till Holmarna och droppade av alla och sedan hade jag o Johan Mustangen för oss själva ett tag. Vi åkte runt lite och sedan runt halv 1 agerade vi taxi för farbror och Johan. Inväntade pappa o ted till 2 och sedan in till stan. Halv 4 var vi i Jordåsen igen men vi var tvugna att köra in Anna till stan igen, så runt 5 somnade vi. Men här fanns det inte så mycket tid till sömn. Vaknade halv 10 av att frukosten var klar och vi skulle hämta saga o köra henne till valbo. Efter lite fler små stopp tog jag o Johan fyrhjulingen till Acksjön och njöt av fint väder och helt ensamma vid sjön. Skönt med lite avkoppling för helgen. 15.39 tog vi tåget till sthlm och jag var hemma runt tjugo i 19. Sömn var prioriterat så somnade jättefort. Inte helt återställd så efter sjukgymnasten idag lägger jag mig tidigt!

Imorse var jag på käkkirurgin och Göran konstaterade att jag hade en väldigt vanlig meniskskada i käken, som de egentligen inte vet vad det beror på,  som allra främst drabbar tonårstjejer (då kan ju vissa dra en lite snuskig koppling på varför;) Haha. Men iaf. Fick välja med att antingen operera mig eller använda en bettskena nattetid i två år. Vilket jag då valde, det kändes bäst då fler komplikationer kan uppstå med operation. 


Lite bilder också, var så dåligt väder så blev inte så många, Johan fick köra mustangen den här cruisingen, han var nöjd och gasen är väldigt känslig ;) världens bästa hade köpt en present till mig (om jag klarade quizen om Band of Brothers så han verkade ha höga förväntningar på att jag skulle göra de^^) det var en tavla med en text på som jag hade sett nere i Halmstad tillsammans med 30 tavlor till som jag blev tokkär i och ville ha. TACK!!! TACK1TACK! TACK! Jag gillar verkligen sådana här tavlor att ha hemma och texten stämmer in perfekt. Sista bilden är på en av Törners hundar, de föder upp boerboels. och här är Burre, på bilden ser han inte så stor ut men han är VÄLDIGT stor!!! 

 


Finaste <3

     

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards