brainwildchild

Alla inlägg under maj 2011

Av Ronja Olsson - 22 maj 2011 03:15

Så kom hem från Timmy nu!

Jennifer kom typ en halvtimme efter senaste inlägget!   

Sedan loggade e kompis in på msn som jag inte pratat/träffat  på 8 månader, så vi drog till Örbyhus för att träffa honom eftersom han skulle hem imorgon! 

Gick till tåget men det var inställt så vi fick vänta typ 30 min på en tågbuss! Då ringde vi upp Kristoffer/Jättemuffins/G/Gaffeln/Pebbles! Han skulle också till Örbyhus så när vi kom till Mehedeby hoppade han på!   

Bussen gick bara till Tierp, väl där träffade vi Kim HL, gick till Hemköp och när vi skulle till tåget så träffade vi Florin, asså träffat alla man umgicks med i sommar, fan vad jag saknar det!!!

Åkte till Örbyhus! Var med alex, g, jennifer!  

Var där till typ 22.00, då åkte vi hemåt!

Jag och Jennifer cyklade hem till Timmy, och var med han, Sebbe, Stoffe och Emelie. Fast Emelie drog fort!

Har varit med dem tills nu och fan vad kul vi hade!!!

Jag och Jennifer ska checka film nu så ses senare!

Seeeee yaahh BITCHES! 

SUPERGAMLA BILDER FRÅN I SOMMRAS!

     

Av Ronja Olsson - 21 maj 2011 16:32

Ja just nu är jag väldigt glad, kom precis hem från tävlingen (+ att jag var hungrig så mamma och jag stannade och käkade på tre små rum! MUMS!!)

Nelson var superfin idag, han gick tre klasser vilket han inte är så van med och brukar bli jätte trött efter två, men sista klassen var han hur bra som helst på.

60 cm

Gick han med Tom Karlsson, en trevlig kille so mtävlade för första gången tror jag, inte säker men. Nelson och han fick många stopp vilket var väldigt synd! Lite mer driv så tror jag det blir bättre, men Tom verkade jätteglad och nöjd att han kom runt banan! Så det är super!  

Framridning till 80cm

Jättefin, lyssnade och kändes framåt, fin på räckena men när vi skulle hoppa oxern så stannade han, vilket var konstigt men om igen, stopp, ja ha rappa i åt han och hoppade super fint! 

80cm

Lite slö, jag var inte så duktig på att driva höll för mycket för att han blev så stark, så på 3:an bröt han ut, men det är sånt som händer och tar åt mig skulden på det! Sedan var han jätte fin resten av banan!  

90cm

Drev som tusan och behållde stödet vilket var det bästa jag kunde göra för att han flög över hindrena och var/kändes super fin! Är så nöjd! Jag tror nog att det var våran bästa/snyggaste runda hittintils! Jag var så glad att bena skakade när jag hoppade av.   

Känns lite synd att detta kanske var våran sista tävling, kommer kanske fortsätta tävla honom när det blir klubbisar i höst men det blir inte samma sak. 

Men man ska ju sluta med flaggan i topp!!!

Viktoria Bjöörn kom och fotade och hon skulle redigera och skicka dem till mig så så fort jag får dem blir det bildbomb! Hon går i min klass som sagt och knäpper superfina bilder så ska fråga om hon kan komma sista lektionen vi ska ha när vi ska hoppa barbacka!  

Nu ska jag hoppa in i en dusch sedan har jag en tyska bokrecension att skriva! och två prov att förbereda mig till, känns verkligen att snart är det slut eftersom det är de sista proven jag har på Rotskär. Nästa vecka får vi även reda på vem som vann stipendiet tror jag också! Vilket är väldigt spännande som sagt, alla fyra har säkert gjort jätte bra arbeten allihopa! 

     

Av Ronja Olsson - 20 maj 2011 23:43

Ja det blev lite konstigt idag då, tänkte bara stanna hemma men riktigt så blev det inte!  

Började med att jag och Emelie skulle till Jennifer men fick inte komma, så vi skulle dra ut med någon polare till Emelie men så blev det inte heller!

Så vi åkte hem till Emelie ett tag, cyklade hem till mig, då kom Timmy och Stoffe, med moppen, Stoffe tror inte att jag kan köra?     Jag ska nog allt visa honom!!!!!  

Vi drog till Jennifer där träffade men en hög med människor! Var nog fär två timmar och nu ligger jag och myser med min gosefilt! MYSPYS!

Taggar till tävling imorgon på ÄRK, maskerad hoppning, pallar inte klä ut mig så slänger bara på mig vita shorts, piké shorta och stekarbriller!


Av Ronja Olsson - 20 maj 2011 18:39

Har duschat och kommit hem ifrån stallet, till och med Emelie red idag på Nelson, hon red typ 200 m sen började han tjafsa och hon blev hur rädd som helst och flög av hästen!  

Med mig var han hur snäll som helst gick hela barnslingan utan att tjafsa och sedan var han super duktig, även Lotta tyckte att det såg jättebra ut! Vilket känns super!

Men det är så typiskt nu när det är typ 4 gånger kvar och sedan slutar man rida blir man lite ledsen att det går bra men att man måste sluta!  

Kommer sakna Nelson som fan, men ska ha han 1 vecka för mig själv i sommar vilket känns otroligt bra!  

Tävling imorgon tagga som fan, orkar inte klä ut mig till något random så jag drar på mig vita shorts, min tävlings piké skjorta och stekarbriller!

Vickan kommer och fotar! 

   

Av Ronja Olsson - 20 maj 2011 12:29

Jag har varit så nervös hela dagen!  

Trodde aldrig att jag skulle kunnat ställa mig framför en Jury och redovisa mitt arbete, jag skulle lätt kunna sjunga inför flera tusen människor men aldrig redvisa, men nu har jag gjort det och det gick så bra att när jag kom ut, tog jag nog tre steg sen sprack det la mig ner och började gråta för att jag var så j***a glad!  

Det bevisar att vad jag än gör, och vad jag än tror att jag aldrig kommer klara av så kommer det gå om jag bara försöker!

Första lektionen var det prov på Svenska författare och jag tror att det gick bra det med! Så hittils så är det en bra dag, nu ska jag sova i nån timme sedan ska jag bege mig ner till stallet vid två tiden!   





Av Ronja Olsson - 19 maj 2011 14:10

Okej fisket gick inte precis som jag hade tänkt mig!

Vi kom dit och jag och Jennifer klara oss till där vi skulle stå men sedan skulle man sätta på en mask och förlänga spöt där började problemen!  

När det var löst så ska man ha tålamod också, vilket jag inte har!!

Sen började Jennifer fara med det där spöt uppe i träden så vi bestämde oss för att byta ställe, så vi började traska ut mot hällarna för att sätta oss där! Under tiden som vi går på stigen, typ 150 m och 5 min!! Så råkar Jennifer ha sönder sitt spö! Där var det slut fiskat för henne!  

Jag däremot satt typ 10 min nch väntade på fisk äcklen men inget hände och inte fick jag nån nej! Så jag bytte plats och när jag inte fått något där skulle jag gå tillbaka och då fastnade spöt i trädet så David fick hjälpa mig, men men man ska inte låta en kille göra en tjejs jobb! Jag klarade det där bättre själv!  

Jag tröttnade som ni förstod sen, David fick en Gädda, och då SLOG Lena ihjäl den! DJURPLÅGARE! Kunde tagit en kniv eller något istället för att slå, hur kul är det för dig att bli ihjäl slagen???? Inte så roligt va??

Blev typ inge mer fiskning för oss vi åkte med Fia ut till Harnäs kiosken vid 11, Pia kom och hämtade oss, jag åkte hem till mig tog cykeln och cyklade en runda, men det blåser så mycket!!! Mötte Natalie och Isabel påvägen hem så stog och pratade med dem i typ 40 minuter!    

Så nu har jag legat och kollat film och det är dags att börja plugga, börjar med presentationen som jag vill ha färdig inom en timme! Sen kör vi Svenska författare, så tråkigt!

Av Ronja Olsson - 18 maj 2011 21:24

Hände lite mer idag! Varit och handlat för ska ha med mig en kycklign sallad på fisket imorgon. Så gör iordning den imorgon bitti! 

Fixat med presentationen! Börjar verkligen bli något nu!  

Var med Jennifer och Zanna vi åkte ner till hallen för det var innebandy match och tänkte spöa småskitar på hallen i brännboll! Fast blev inte såm jag Zanna och Isabel spelade boll och frisbee vilket inte gick så värst bra!

Vid åtta åkte jag och Jennifer hem Isabel följde med mig! Så vi har varit sen dess! Varit nere i källaren LÄSKIGT!!!  

Nu ska jag iväg och hämta metspön tills imorgon, hur kommer detta sluta? Och isabel ska hem. Får väll se hur många fiskar man får upp!

Hare GÖTT FÖLKET! 

 

Av Ronja Olsson - 18 maj 2011 15:37

Hemma nu har varit i skolan och i stallet idag, sista engelska provet för högstadiet idag, kändes jävligt lätt så nu får man ta och vänta på svaret nästa vecka vad man fick då!  

På SO kollade vi bara på film och sedan de sista 20 minuterna fick killarna välja att vi skulle se på Hem till midgård! Shit vad längesedan det var man såg det! På svenska höll jag "tal" i aulan för klassen, berättade kort om försurning, lite träning inför Fredagen då vi ska ha presentation inför en Jury! Creepy fan skit orolig jag att det inte ska gå bra och att jag inte ska veta vad jag ska säga!  

Väntar på mamma har ingen aning vart hon är och har inga pengar på telefonen, kul! Behöver ha pengar för måste gå och handla, sen ska jag hämta metspö inför imorgon! Fiskning på programmet! Undrar hur det slutar! 

   

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards