brainwildchild

Alla inlägg den 15 maj 2014

Av Ronja Olsson - 15 maj 2014 20:19

Just nu har jag bara gett mitt lösenord till Johan! HEJ ÄLSKLING. Men när jag öppnar bloggen kommer alla kunna se det här. Imorgon beger jag mig till Gävle, ska köra upp själv, antingen så åker jag direkt efter skolan, eller så åker jag tidigt på lördag morgon så fort solen gått upp. Tror nog på det sista, mindre bilar ute då också. I helgen ska jag mecka med Audin, byta däck, kolla alla lampor och allt så pappa kan besikta den. När den går igenom så tas den ner till sthlm och är MIN! Yeey! Perfekt första bil, en kombi så får mycket plats i den, behövs nog bara två vändor med alla grejer till eksjö, har inte så mycket kvar nu faktiskt. Har skrivit några tidsinställda inlägg och lagt upp lite bilder. Så att främst Johan kan underhålla sig med när jag inte uppdaterar så ofta. Men ska försöka skriva inlägg i helgen som kommer ut nästa vecka och uppdatera varje dag med hur det går med träningen. Efter 1500kcal om dagen, igår åt jag 980 och idag har jag ätit 1476 för att vara exakt, imorgon blir det mindre kanske bara 800kcal. Men jag har gått ned två kilo redan, känns hur bra som helst! Jag vill inte stressa mig igenom det här utan det får ta den tid det tar. Men hoppas gå ner lite till innan studenten och sommaren. Ska försöka hinna skriva ett inlägg i helgen om hur jag tänker, tränar osv. :) 

Av Ronja Olsson - 15 maj 2014 14:32

Jag kommer ihåg första gången jag såg dig, jag kommer ihåg första gången vi pratade, jag kommer ihåg dagen vi åkte ut till den lilla stranden och ön och var alldeles själva, jag kommer ihåg första gången du sov med mig och jag kommer ihåg första gången du sa att du älskade mig!


Du min stora kärlek, du min stora styrka, du min riddare i skinande rustning, du är min hjälte och du är min älskling. Inte en sekund och inte en dag går förbi utan att jag t'nker på dig, saknar dig och tackar gud för att du och jag träffades den där midsommarkvällen i dalarna bland alla raggare. Två misspassande personer som passade så bra med varandra. Jag är glad för att jag vågade prata med dig, och att du sa hej till mig, jag är tacksam över att vi träffades vackan efter, tänk om vi inte hade gjort det, hade vi varit tillsammans då? Jag är tacksam över att du är med mig nu i den här svåra tiden och att du stöttar och finns där för mig. Jag är så otroligt glad att jag har dig min kärlek, jag är så otroligt glad att jag får spendera min tid med dig och snart får jag bo med dig. Jag är så glad att du valde mig och jag är så tacksam för att du är just du och att du älskar mig, för den jag är, den Ronja är. Alla minnen vi än så länge har delat med varandra, ön, roadtrip, kadettbal, nyår och de där små bitarna som betyder allra mest, när helgen är kommen och jag får träffa dig igen. När vi varit ifrån varandra i ibland två-tre veckor men är lika kära och längtar efter varandra dagligen, när jag sätter gråten i halsen när jag ska lämna dig. När jag alltid är rädd över att förlora dig. Då är jag tacksam för tiden jag får vara med dig och spendera med just dig min kärlek. Jag älskar dig Johan, jag gör verkligen det. Du är den som höjer mig när jag faller, du är den som låter mig luta mitt huvud mot din axel och bara gråta för ingenting. Det är du som får mig att skratta och bli en lite tjej igen för din galna upptåg och miner. Det är du som person, du som människa och du som mitt hjärta som får mig att orka en dag till. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag, och jag är otroligt tacksam över det.


'Den här bilden kollar jag på varje morgon och varje kväll. Innan jag somnar och direkt när jag vaknar. Den påminner mig om en helt otrolig dag och kväll. En händelse som nästlat sig fast på mitt minne och minnet när du säger "Jag älskar dig" för första gången till mig.

                                         

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards