brainwildchild

Alla inlägg den 2 september 2014

Av Ronja Olsson - 2 september 2014 11:19

Hej på er, hur har er helg varit?

Min helg har varit jättebra, vi började med att åka till Valbo för att hämta volvon hos Lasse. Tack Pappa! Nu äger jag o johan två bilar, en ford focus och en volvo 460. Förhoppningsvis ska vi lämna in båda två och sälja senare i livet för att få en startgrund till en ny bil. Men nu för tillfället fungerar det att ha dem båda!

 

Sen åkte vi in till stan för att åta mat med Sabina, Oscar, Wille och Nicklas, på La Mancha. Helt okej mat för att vara en restaurang som kopierar church street i matvägen. Jag och Johan sov hos mamma då vi skulle på Bernads dop på lördags morgonen i skutskär.

 

Så vi gick upp vid 10 och klädde på oss, jag lånade Sofis kamera och fotade åt dem blev några fina bilder om jag får säga det. På eftermiddagen åkte vi till moster Ingela och jag träffade dels Ölla som jag inte träffat på flera år, så jäkla kul och morfar. Tillbaka till stan för att grilla i Garaget, innan vi åkte till Sätra för att duscha och fixa oss. Pappa hittade en annan chaufför till mustangen så jag o johan bestämde oss för att gå ut på krogen istället. Började på Racken och avslutade på Heartbreak, jag gillade verkligen inte heartbreak eller slick var vi mest på. Kommer nog inte gå tillbaka dit.

 

På söndagen låg vi och chillade fram till 17 då begav vi oss mot Lidingö. Jag körde forden och johan volvon. Vi stannade till lite för att vila och äta sushi. Vid 00 åkte vi vidare mot Eksjö och efter lite stopp på vägen så var vi framme vid 3-4 tiden på natten. Direkt i säng, så skönt att vara hemma. På grund av att vi kom hem så sent så skippade jag första lektionen utan gick på den andra föreläsningen som handlade om Hälsa.

 

Jag klarar inte av att lyssna på en lärare som säger exakt samma saker så jag gick vid första rasten vid halvtid, åkte upp till stallet till ett tjurigt sto som inte alls ville ha sadel så tillslut blev det longeringsgjord för att ha något att hålla i mig i och red ut barbacka samt lite lösgörande i paddocken. Idag blir det tömkörning och longering och hon ska få jobba idag.  

När jag kom hem så åkte jag o johan och handlade och därefter däckade jag rakt ned i soffan och gick därefter in till sängen. Johan tyckte jag var jätterolig igår.. Hahah

 

Nu ska jag åka till Jkp, dels för att träna och dels för att plugga med klassisarna, avslutar i stallet med tömkörning med Tone!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards