brainwildchild

Alla inlägg den 8 september 2014

Av Ronja Olsson - 8 september 2014 15:12

Lördagen avslutades klockan 3 igår morse, då jag som nykter skjutsat några hemåt och sedan åkt hem innan Johan då jag inte mådde bra. Klockan 4.30 vaknade jag av att jag behövde spy, vilket jag gjorde, spydde säkert fyra fem gånger fram till 8 och jag hade inte sovit mycket alls så var helt slut, jag orkade inte ens hålla upp handen när Johan kom med en isglass åt mig. Sov från 11 tror jag till 14 efter jag o johan hade pratat en stund och jag mådde lite bättre. Låg i soffan resten av dagen och pendlade i mående. Gick o la mig vid 22. 


Jag mår mycket bättre idag, men har fortfarande magkrämpor och ibland känns det som om någon slår mig i magen, men jag är inte illamående och har inte spytt sen igår heller. Så det blir framåt, det vidriga när man gör nummer två som magsjuk existerar inte, eftersom det enda jag får i mif är glass, vätskeersättning, blåbärssoppa och vatten så förstår det! 

Började dagen med att vinka av min älskade pojkvän som åkt til Halmstad på kurs. Haop nu ska man vara ensam i veckan och nästa. Någon som vill komma och hålla mig sällskap?! 


Har pluggat lite, påbörjat mina båda inlämmningsuppgifter och sovit mellan 11-15, kroppen blir verkligen slut när den påfrestas för sånt här. Om jag mår bättre imorgon ska jag till Tone och sedan på kvällen är det Studieteknik föreläsning på skolan som är frivillig. Kanske går och ser hur lång tid jag orkar hålla mig uppe. Ska försöka få i mig lite potatissallad eller ris senare ikväll, och kanske en macka imorgon. Bara för att få i mig lite mer näring. Just nu är det bara vatten som kommer i utan att min mage skriker och jag vrider mig i soffan. 


Nej nu ska jag plugga lite innan jag blir för trött och sedan ska jag försöka mig på en promenad för att röra lite på mig och få lite luft. Annars tror jag kommer få jätteont i ryggen. 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards