brainwildchild

Alla inlägg den 29 september 2014

Av Ronja Olsson - 29 september 2014 14:21

Helgen har varit händelserik, började med en tenta som var svår tyckte jag iallafall och det kändes inte så bra som jag önskade att det skulle kännas. Så vi åkte till stallet så jag kunde rida, det var första passet där jag verkligen ställde krav och red Tone. Att gå ut i skogen och lalla är en sak, men nu ville jag att hon skulle jobba, vi tog fram två bommar som hon fick springa över så att vi tränade lite för hon är jätteslarvig med sina ben. Hon slår ofta i med bakbenen när vi är ute i skogen, snubblar och håller på. Men hon var så fin och fick en fet guldstjärna. Därefter åkte vi till max för att äta lunch och sedan in till stan för att shoppa. 

En levis jacka till johan och en tjocktröja, jag fick en mjukiströja och nya lee jeans. Så sköna! Äntligen ett par jeans jag kan ha och gillar. 

Därefter gick vi till HM så jag kunde köpa en ny höst jacka, sååå mysig med teddyfleece och fuskpäls. In på åhlens för att köpa duschdraperi och badrumsmatta. Därefter började vi åka mot Gävle. Dock var det en hemsk bilkö i sthlm så blev sena. Sov i sätra. På morgonen åkte vi och hämtade min lillasyster och johan lillasyster och åkte mot parkbadet för att bada. Saga fyllde år så var en present till henne. Ungarna verkade tycka att det var kul och ja det var roligt att åka rutchkanor och hoppa lite. Lämnade felicia och åkte mot pappa. Farmor hade gjort älgstek och pappa tårta. Saga fick en massa pysselpresenter så satt och pysslade med henne hela kvällen typ. 

På lördagen så körde vi hem saga till valbo, in till stan och sedan till skutskär för att hjälpa mamma hos morfar och rensa bland grejerna och sedan kolla i källaren vad jag vill ha kvar och det som ska slängas. Dock är vi inte klara än. 


Idag började en ny kurs - Medicinsk mikrobiologi. Åkte med Patric och Ida imorse. Den här kursen är mer det jag vill göra så det blir nog bra när jag byter till biomedicinsk analytiker nästa år. Blir ett annat inlägg där jag förklarar varför och hur senare, varför jag går kvar ett år osv. 


Har gjort en matlista och sitter nu och väntar på att johan ska sluta vid 16.30 Tacos och städdag äre idag! Lite bilder från ridturen med Tone.                 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards