brainwildchild

Alla inlägg under januari 2015

Av Ronja Olsson - 17 januari 2015 12:58

Kul att se att så många klickar in. Trodde inte det var så många som brydde sig. Ni får ha i åtanke om ni bläddrar bak och läser inläggen så skrev jag oftast av mig när jag var Arg eller ledsen så jag har haft en ganska kort ton osv i inläggen. Just a little tip. Säger inte att jag ljugit eller ångrar det jag skrivit, nej. Men jag kanske kunde valt något annat ordval i vissa meningar. Men men., 

 

Trodde jag skulle jobba idag, men ingen ringer in mig. Hoppas på att jag får jobba imorgon istället. Johan är och umgås med sina vänner men ikväll ska vi mysa framför tvn och se på Fury. Gött. Igår gjorde han mig riktigt orolig. Han ringde och sa att han skulle fysa, och bli sen hem. Tänkte inte så mycket på det, efter 5h så började jag bli orolig och undrade vart fan han var. Skriver till hans vänner, familj och soldater, men ingen vet något.... Börjar undra om han är i skogen, kanske ramlat och slagit huvudet eller något. Ser på polisens hemsida att det hänt en olycka nära hans jobb. Jag blir galen av oro. Tillslut typ 5-6h efter han slutat så smsar han och säger att han var med vänner och glömde tiden. VEM FAN GLÖMMER BORT TIDEN UNDER SÅ MÅNGA TIMMAR. Samt kunde det varit snällt att smsat "jag blir några timmar till sen, ska umgås med rekryterna" men jag sitter hemma och är utom mig av oro. Undrar om något allvarligt hänt och blir rädd. Karljävlar.... 

 

Har kollat igenom gamla bilder idag, så kul att se hur man såg ut förut, gamla minnen osv. Har kollat igenom hela min bilddagbok och hårddisk, ska kolla igenom bloggen någon dag. Här har jag ca 2000 bilder. Haha. 

 

Nej nu ska jag sätta mig och plugga latinsk grammatik efter en promenad. Behöver få solljus och frisk luft. 

 

2011, små glasögon, lugg, bodde i Skutskär och skulle gå ut nian. Haha så söt!

 


Av Ronja Olsson - 16 januari 2015 15:09

Ja, jag öppnade upp den igen. Mest som impuls. Men jag känner att det kanske är för det bättre. 

Mycket har hänt sen jag låste bloggen (25e november) men nu när jag kollat igenom mycket inlägg märkte jag att mitt och Johans problem började redan 6e september. Känns sjukt att en person kan förtränga känslor osv, bara för att tro att nej det är inget. Men så kom oktober. Därefter November, hell jag var nära att läggas in på psyk i december. Nu ser jag lite ljusare tider och jag har fått en psykolog och är snart igång med vårterminen, jag flyttar snart till Nässjö så fort som möjligt, bilen är snart såld. Mycket har hänt och MYCKET kommer att hända. Haha, shit det här kommer bli intressant och samtidigt, konstigt. Jag ska tillbaka (psykiskt och fysiskt) till det jag var i Stockholm, stark, drivande, snygg och med en höger krok som är farlig. Är ni redo för ett nytt äventyr? Sist flyttade jag och blev en helt ny människa i Stockholm. Hell nu gör vi samma sak men i Jönköping!!

 

Shit snacka om att jag var snygg en gång i tiden! 

     

Av Ronja Olsson - 16 januari 2015 14:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ronja Olsson - 15 januari 2015 09:50

Torsdagen den 15e. Idag är det tenta. Usch vad nervös jag är, inför en tenta, speciellt veckan innan så pluggar jag minimalt. Jämförbart med de resterande 4v, men jag har dessutom inte pluggat de andra 4v i den här kursen, av många olika anledningar. Så jag är jätte nervös och är nästan säker på att jag kommer på tenta om, men man kan aldrig veta med sånt här! Kanske att jag klarar det! Får hoppas på det. 


Idag är en bättre dag, igår hade jag verkligen damp och hormonsvängningarna var otroliga ena sekunden kunde jag vara taggad, andra sekunden låg jag utslagen i soffan och tredje sekunden var jag "normal". Det känns sådär när jag inte har kontroll över känslor och agerande. Men jag fick iallfall en tid hos psyk nu, den 5e februari. Äntligen!! Ska bli skönt att få komma till en psykolog som kan hjälpa mig, på många olika plna. Dels för att bearbeta mitt förflutna och dels för att hjälpa mig i vardagen just nu. Det behövs. Funderar på att öppna upp bloggen sen när jag gått där några gånger och kanske mår bättre. Vi får se med den saken! 


Ska upp till Tone innan tentan samt en sväng förbi IKEA. Sålde mitt hemmabiosystem igår, fungerar inte med min platt tv så känns onödigt att ha kvar det. Så ska in och köpa lite saker till köket. Längtar till att packa upp alla lådor och få flytta in, ska ringa Linden idag och se när jag kan få nyckeln till lägenheten. Så jag kan boka släp, osv. Kanske att jag kan få nycklarna lite tidigare och kanske åka dit med lite små saker. Får se! 


Köpte tre celsius igår, mest för att testa och jag är inte ett så stort fan av Red bull. Just nu dricker jag Persika/mango. Helt okej, men lite söt. Johans kollega Sennström sa det igår, så han hade rätt. Lite för söt för min smak, men gott med juice/läsk smak. Tar med mig en till tentan. Usch, nu vill jag läsa de sista sidorna och plugga de sista innan jag åker! Wish me luck!!

Av Ronja Olsson - 12 januari 2015 17:45

23 genius ways to use an ice cube tray33 Easy Three-Ingredient Recipes. Much lifesaver.

Av Ronja Olsson - 9 januari 2015 17:30

Fish tank

Av Ronja Olsson - 8 januari 2015 18:38

Nytt år, nya möjligheter. Hoppas på det iallafall. Allt är bara upp och ner, jag är helt inne i att Johan flirtar med sin gamla rekryt, trollet. Jag vill inte vara förbannad men det funkar inte. Jag blir bara argare och argare. Jag vill verkligen vara vän med honom efter allt det här, men jag är det definitivt inte om han bestämmer sig för att bli tllsammans med trollet. Då kokar jag över totalt. 


Men åter till lite bättre. Jag kom in på latin kursen och börjar 19e. Den går på halvfart i 20v så jag kommer åka till srhlm minst två gånger för att tenta. Men om jag vill får jag göra tentan i Nässjö. 

Om kanske 20 dagar flyttar jag in till min lägenhet. Känns så overkligt, förstår inte att jag kommer bo själv, vara singel och bo i småland. Just nu är det lite ofattbart. Haha. Jag har tenta nästa vecka på psykologin. Snälla låt mig få ett E jag avskyr kursen. Jag självdiagnostiserar mig själv bara.. Bilen min ska säljas, har en köpare som tar den nästa vecka för 6000:- Funderar på att spara undan och ta lån i sommar för att köpa en bil eller att skita i det och köpa en bil sen när jag tagit examen eller när det väl behövs. Kan vara bra att ha dem där 6000:- om något händer. Liten kort sammanfattning. 


Nyår spenderades i Sthockholm, Salem. Först middag på fridays och sedan fest hos Oliver med Johan och en massa andra människor. Stefan hade köpt raketer för 7000:-.... Full blev jag, arg var jag, ledsen, sårad. Men det är vardagsmat för mig för tillfället.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards