brainwildchild

Direktlänk till inlägg 23 februari 2012

Du kan trampa på mig slå mig kalla mig saker men jag kommer alltid att resa mig för jag är så mycket starkare inombords än vad du någonsin kommer bli

Av Ronja Olsson - 23 februari 2012 21:54

Hemma från träningen! Ett ord SLUUUUUT! Hela kroppen skakar och känner att musklerna verkligen tagit i för kung och fosterland idag! Kommer kännas imorgon, grymt nöjd med min insats idag!

Knät markerade smärta igår så körde spinning till uppvärmning i 10min, och var med på resten av uppvärmningen med olika övningar efter det. Massa bra övningar med styrka och kondition, vilket jag verkligen behöver träna på! Lite olika parövningar och sedan säck i åtta minuter, 10 sek intervaller, sedan vila i 20 sek och om igen i åtta minuter. Arthur var lite snäll och gav oss ca 1 min paus efter fyra minuter. Hade inte den bästa strategin i början, slog ut allt jag hade och fort, man kraften tog snabbt slut så armarna var tunga som bly. I andra "ronden" så tänkte jag att om jag slår löst men snabbt så ger det ändå effekt så gjorde det och i absolut sista 10 sek tog jag i allt vad jag hade och armarna var helt slut körda. Var vi klara efter det ?? NEJ! Jo 60 armhävningar. 20 jättesmala, 20 normala och 20 extra breda. Jo men visst armarna la mig som rankad etta på älsklingslistan! Men klarade det efter lite små pauser, och stretching! Har märkt att jag blivit as dålig på att stretcha får tänka på det imorgon!

Ja Fredag sista dagen innan lovet, tysa redovisning (smack sjönk lyckan) och därefter matte prov (väl förbered men inte den bästa i matte så lite orolig) och sedan träning, tror att vi har Paulina så förhoppningsvis blire lite sparring också :) YIPPIE! Behöver verkligen det lika mycket som resten av allt. Juste sitter på youtube nu och laddar upp de två sparring klippen på mig nisse, och mikael. VARNING grymt dålig kvalite på mig men som sagt jag är inte ens i närheten av bra eller OK än så ni får stå ut med det och lägga lite små flin däremellan !;)

Juste tänkte tipsa om ett evenemang som min kompis Isabell har startat länk till den är denna

http://www.facebook.com/events/341213025922907/#!/events/341213025922907/

Den heter Sluta trampa på maskrosbarn och här är beskrivning på själva evenemanget

Fenomenet maskrosbarn har uppstått till grund för barn som är eller har blivit utsatta för våld, mobbing, trakasserier i hem, skola, på ungdomsgård eller allmän plats.

Att de kallas maskrosbarn är för att man ständigt pratar om maskrosen som en "ful" blomma. En blomma so...m alla gör allt för att bli av med, trampar på, kör över med gräsklipparen, bränner bort, dränker - Men den reser sig alltid upp igen.
Då gör vi jämförelsen med barn och ungdomar som blir slagna, sparkade på, förnedrade, utskrattade, baktalade, undantryckta, brända eller liknande.

För att stödja dessa starka, barn, ungdomar och vuxna ska du under den femte mars bära något gult synligt. Helst en tröja, men sjal eller liknande går också bra.
Du får jättegärna dokumentera din "gula dag" och lägga upp i Levande Plåsters logg!

Nu startar vi en ny tradition, "Sluta trampa på maskrosbarnen", den femte mars, år 2012!

Var stark och stötta den som inte alltid orkar hela vägen!
Och framför allt, var snälla mot varandra! ♥

Så klicka i att ni vill vara med eller om ni behöver en inbjudan be mig att skicka!:) Vi måste stödja de som har det svårt här i livet, har själv varit där, varit mobbad  från 4-9 men mest 4-7 början av åttan. Så vet vad de barn och vuxna som varje dag blir mobbade, vad de får utstå och vilka känslor de känner, jag tog mig ur det, jag stod på mig själv och fick hjälp av en massa underbara människor som jag har att tacka för att jag är där jag är och den jag är idag! Gilla även Levande Plåsters fb page jag är med i gruppen som står bakom (eller är med men har inte börjat hjälpa till än för att jag har haft så mycket att göra) evenemanget och kämpar gediget emot mobbing! Isabell en vän till mig är ordförande och den som startade gruppen! 

http://www.facebook.com/#!/pages/Levande-Pl%C3%A5ster/213634965359966


Nu blev det ett förbaskat långt inlägg och tror inte att alla läst ända ner till sista raden! Men snart kommer videos upp så får ni skratta lite! Hare bra!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ronja Olsson - 25 april 2019 11:27

Det är nu dags för mig att avsluta ett kapitel i livet som varit lika fartfylld som en berg-och-dalbana. Lika energirik som ett flak redbull och två burkar koffein piller. Lika känslosam som grinfilmerna på tvn. Lika erfarenhetsberikade som den tjock...

Av Ronja Olsson - 20 mars 2018 17:03

När ska politiker, chefer och dessa högt uppsatta män och kvinnor förstå? Hur viktigt det är att alla arbetare på golvet är de som styr, eller inte styr riktigt men som leder och som driver Sverige framåt. Jag jobbar som sjuksköterska på en akutmotta...

Av Ronja Olsson - 20 januari 2018 18:00

Juni C-uppsatsen godkänd. Examen avklarad. En heldag i Österbo med familjen där vi firade mig. Började min anställning på riktigt den här månaden som sjuksköterska på akutmottagningen i Eksjö.                 Juli   Vi hade många ...

Av Ronja Olsson - 10 januari 2018 13:49

Lite sent men har varken haft tiden eller tålamodet att sitta ned och skriva en resum? av 2017. Det var ett år av mycjet förändringar och utvecklingar inom flera fronter. Men det var ett för jävla härligt år! JanuariNyår firades hemma hos Sofies mamm...

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards