brainwildchild

Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Ronja Olsson - 23 februari 2012 23:00

Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Egypten 2009

 

Av Ronja Olsson - 23 februari 2012 22:48

Nu efter år och dar har jag fått upp videona från sparringen.

Observera att båda två har tränat längre än mig, och Nisse går till och med sin första proffsmatch 5/5 i år så, så dålig är jag inte ;) (Eller kanske) 

Tyckte att det gick bättre de andra gångerna jag har varit där och kört, men både zang och Nisse säger att jag utceklas (säkert bara för att inte jag ska bli sur ;D)

Många säger att Zang är en av de bästa tränarna, och jag instämmer han har lärt mig mycket på kort tid och blandar jag det med de jag lär mig på Linnea så kommer jag nog vinna en match eller två i framtiden :) Kul att ha en sådan bra tränare i släkten!

Det är alltid lika lärorikt att vara hos Zang och träna, både han, Nisse och de andra som varit där och kört har lärt mig väldigt mycket på bara de få gångerna jag varit där, så nu är det upp till mig att få till det! Hade tänkt att jag åker upp och tränar två gånger innan påsk, för tänkte vara utomlands på påsklovet (får se om de blir så).

I sommar ska jag träna för Zang mycket mer då jag kommer vara hemma i skutskär halva sommaren och fyra veckor i början här på Lidingö, så hoppas att om allt går som det ska med knät, min utveckling och hur bra jag blir så kanske jag börjar i utvecklingsgruppen till hösten, vilket skulle vara enormt kul. Vill börja gå lite matcher men jag är låååååååååååånnnnggg väga därifrån just nu, behöver så mycket mer!

Aja filmer var det som skulle upp inte ett helt inlägg till.

Kommentar angående den här videon:

Jag var väldigt, stel, tung och inte alls snabb med fötter eller slag. Tvekar väldigt mycket, han fick in en massa slag på mig. Ser att jag kör bara raka slag mest, inte bra med kroppslag vilket jag skule fokuserat på eftersom han var så bra mycket längre än mig.Backar mycket och "nuddar" han knappt med slagen, tekniken OK ändå fötterna relativt med i slagen.Men fotarbetet mellan är katastrofal! Ingen bra gard, för långa slag vilket ger fel teknik. LÅNGSAM!

Vad som lär förbättras

Snabbheten i fötter och slag, explosivitet, teknik, kroppslag, garden mellan slagen, fotarbetet med slagen, komma närmre inpå, fixa bättre kombinationer istället för bara två raka, paus två raka.

Kommentar för denna:

Exakt samma som för den ovanför, fast jag var lite rörligare nu. Men ändå relativt lika. Lyssna mer på vad Nisse och Zang säger! Lära mig att finta bra skulle vara bra!

Ni får skratta, kommentera gärna!

Av Ronja Olsson - 23 februari 2012 21:54

Hemma från träningen! Ett ord SLUUUUUT! Hela kroppen skakar och känner att musklerna verkligen tagit i för kung och fosterland idag! Kommer kännas imorgon, grymt nöjd med min insats idag!

Knät markerade smärta igår så körde spinning till uppvärmning i 10min, och var med på resten av uppvärmningen med olika övningar efter det. Massa bra övningar med styrka och kondition, vilket jag verkligen behöver träna på! Lite olika parövningar och sedan säck i åtta minuter, 10 sek intervaller, sedan vila i 20 sek och om igen i åtta minuter. Arthur var lite snäll och gav oss ca 1 min paus efter fyra minuter. Hade inte den bästa strategin i början, slog ut allt jag hade och fort, man kraften tog snabbt slut så armarna var tunga som bly. I andra "ronden" så tänkte jag att om jag slår löst men snabbt så ger det ändå effekt så gjorde det och i absolut sista 10 sek tog jag i allt vad jag hade och armarna var helt slut körda. Var vi klara efter det ?? NEJ! Jo 60 armhävningar. 20 jättesmala, 20 normala och 20 extra breda. Jo men visst armarna la mig som rankad etta på älsklingslistan! Men klarade det efter lite små pauser, och stretching! Har märkt att jag blivit as dålig på att stretcha får tänka på det imorgon!

Ja Fredag sista dagen innan lovet, tysa redovisning (smack sjönk lyckan) och därefter matte prov (väl förbered men inte den bästa i matte så lite orolig) och sedan träning, tror att vi har Paulina så förhoppningsvis blire lite sparring också :) YIPPIE! Behöver verkligen det lika mycket som resten av allt. Juste sitter på youtube nu och laddar upp de två sparring klippen på mig nisse, och mikael. VARNING grymt dålig kvalite på mig men som sagt jag är inte ens i närheten av bra eller OK än så ni får stå ut med det och lägga lite små flin däremellan !;)

Juste tänkte tipsa om ett evenemang som min kompis Isabell har startat länk till den är denna

http://www.facebook.com/events/341213025922907/#!/events/341213025922907/

Den heter Sluta trampa på maskrosbarn och här är beskrivning på själva evenemanget

Fenomenet maskrosbarn har uppstått till grund för barn som är eller har blivit utsatta för våld, mobbing, trakasserier i hem, skola, på ungdomsgård eller allmän plats.

Att de kallas maskrosbarn är för att man ständigt pratar om maskrosen som en "ful" blomma. En blomma so...m alla gör allt för att bli av med, trampar på, kör över med gräsklipparen, bränner bort, dränker - Men den reser sig alltid upp igen.
Då gör vi jämförelsen med barn och ungdomar som blir slagna, sparkade på, förnedrade, utskrattade, baktalade, undantryckta, brända eller liknande.

För att stödja dessa starka, barn, ungdomar och vuxna ska du under den femte mars bära något gult synligt. Helst en tröja, men sjal eller liknande går också bra.
Du får jättegärna dokumentera din "gula dag" och lägga upp i Levande Plåsters logg!

Nu startar vi en ny tradition, "Sluta trampa på maskrosbarnen", den femte mars, år 2012!

Var stark och stötta den som inte alltid orkar hela vägen!
Och framför allt, var snälla mot varandra! ♥

Så klicka i att ni vill vara med eller om ni behöver en inbjudan be mig att skicka!:) Vi måste stödja de som har det svårt här i livet, har själv varit där, varit mobbad  från 4-9 men mest 4-7 början av åttan. Så vet vad de barn och vuxna som varje dag blir mobbade, vad de får utstå och vilka känslor de känner, jag tog mig ur det, jag stod på mig själv och fick hjälp av en massa underbara människor som jag har att tacka för att jag är där jag är och den jag är idag! Gilla även Levande Plåsters fb page jag är med i gruppen som står bakom (eller är med men har inte börjat hjälpa till än för att jag har haft så mycket att göra) evenemanget och kämpar gediget emot mobbing! Isabell en vän till mig är ordförande och den som startade gruppen! 

http://www.facebook.com/#!/pages/Levande-Pl%C3%A5ster/213634965359966


Nu blev det ett förbaskat långt inlägg och tror inte att alla läst ända ner till sista raden! Men snart kommer videos upp så får ni skratta lite! Hare bra!

Av Ronja Olsson - 23 februari 2012 18:21


Jag är så fett taggad på träning idag! Känner att idag kör jag hårt! Woop!

Gillade ni videorna? Har lång väg kvar innan man är bra på boxningen, men jag utvecklas, iaf. Hittat usb så tre videos till när jag sparras kommer! Inge skratt då, det var de värsta sparringpassen jag jgort, stod still hela tiden, tvekade hela tiden, och tog bara emot slag all the time! Sista dagen innan sportlov imorgon skööönt! Men ska både ha tyska redovisning och matte prov! Inte mina starka sidor båda två, men ska göra mitt bästa! Har även möte med Johanna på morgonen!:)

Nu ska jag skriva lite till på min presentation och öva inför imorgon och 18.53 går bussen in till söder! Wooop ! Tagga!

Hämtat pass idag också och lämnat tillbaka skivan med bilderna så förhoppningsvis nästa vecka har jag fått bilderna som jag tog förra söndagen! :)


Boxing is the only sport you can get your brain shook, your money took and your name in the undertaker book

-

Joe Frazier.

Vill ni ha en bra låt?

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards