brainwildchild

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Ronja Olsson - 11 juni 2012 20:59

Hemma efter träning med Zang. Eller ok är hos farmor, min pappa kan inte hålla ibland vad han lovar när han vill kolla på denna äckliga sport fotboll. Avskyr sporten!

Ok träningen med Zang då.

Vi var inte så många idag ungefär 5 och några brottades mest. Började med vanliga jabbar och höger. Kolla formen, sedan så är det så bra med Zang att han ser vad som man lär förbättra. Så tränade mycket på vickningar och därefter en vick vänsterkrok. Jag som ska skjuta fram kroppen snabbt, har en ganska tung kropp blev det lite problem först. Men fick till det efter att jag koncentrerat och irriterat mig ett tag. Skuggade lite och avslutade med närkontakts slag. Som absolut avslut så  körde vi mitt favorit slag. Vetteskutan vad det heter men jag säger rollercoaster bara för att det är ett ganska fränt namn. En krok som går högt och "stupar", gosh I love it!!!!! Ska filma det någon gång så ska ni få se vad jag menar.

Nej jag älskar det, sista 5-8 slagen satt som en smäck och var en jävlig smäll och kraft i . PERFEKT avslut!

Cyklade hem i regnet och nu sitter jag hos farmor, ska sova här för att pappa inte klarar av att åka hem efter matchen. Förstår inte varför han ens måste se det. Hur kul är det att se några män springa runt och jaga en jäkla boll? Jag förstår inte iden alls. Det är trist, tar en jävulsk lång tid och jag dör av tristess av att alla är så dåliga.

Nej måste gå Arne dampar loss för att jag skriver inlägget.

Zang pratade om att eftersom jag är så kort måste jag träna mer närkontakt och vara snabbare med fottekniken då. Benet sa inte till så tror att inflammationen börjar bli bättre, vilar åtminstone en vecka till för säkerhetsskull.

Jaja ska väll gå och lägga mig, trist stämmning, arne som dampar, fotboll som jag hatar och har tränat dyra timmar så kan inte träna något mer idag :(

Av Ronja Olsson - 11 juni 2012 15:45

 

 
Av Ronja Olsson - 11 juni 2012 07:00

Min frukost bestod utav, granatäpple, äpple, musli, ägg och soyamjölk. Jag är i himlen. Granatäppla är nog det godaste som jorden skapat. Mummsa! Supergott och fullt av nyttigheter!

Ska snart åka iväg till stan, börjar dagen med träning tsm med Johanna :)

Kände av benet idag på en liten promenad runt huset. Känns ganska ok så hoppas på det bästa.


Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards