brainwildchild

Alla inlägg under september 2014

Av Ronja Olsson - 9 september 2014 08:24

Jag har sovit skit inatt, kunde inte somna igår, kunde inte hitta ett skönt sätt att sova. Så när jag vaknade vid halv 6 i morse så hade jag jätte ont fan överallt. Ligger i soffan o ska äta frukost nu, sen ska lägenheten städas innan jag åker till Tone för att rida ut :) Hoppas inte att det regnar när jag väl ska rida ut, då blir allt så tråkigt! Ska ta en lång tur idag och testa lite nya vägar. På kvällen är det studieteknik på högskolan, får se hur min mage mår om jag går på det eller inte. Imorgon är det heldag på sjukhuset som gäller. Ska nog bli en intressant vecka!

Av Ronja Olsson - 9 september 2014 07:30

En mardröm som återkommer, en mardröm som väcker en i snabb hast, en mardröm som får en att gråta, en mardröm som får en att ramla. En mardröm som man nästintill upplevt. En mardröm som inte får komme tillbaka, en mardröm ska bara vara en mardröm. Men den här är inte det. 

Av Ronja Olsson - 8 september 2014 15:12

Lördagen avslutades klockan 3 igår morse, då jag som nykter skjutsat några hemåt och sedan åkt hem innan Johan då jag inte mådde bra. Klockan 4.30 vaknade jag av att jag behövde spy, vilket jag gjorde, spydde säkert fyra fem gånger fram till 8 och jag hade inte sovit mycket alls så var helt slut, jag orkade inte ens hålla upp handen när Johan kom med en isglass åt mig. Sov från 11 tror jag till 14 efter jag o johan hade pratat en stund och jag mådde lite bättre. Låg i soffan resten av dagen och pendlade i mående. Gick o la mig vid 22. 


Jag mår mycket bättre idag, men har fortfarande magkrämpor och ibland känns det som om någon slår mig i magen, men jag är inte illamående och har inte spytt sen igår heller. Så det blir framåt, det vidriga när man gör nummer två som magsjuk existerar inte, eftersom det enda jag får i mif är glass, vätskeersättning, blåbärssoppa och vatten så förstår det! 

Började dagen med att vinka av min älskade pojkvän som åkt til Halmstad på kurs. Haop nu ska man vara ensam i veckan och nästa. Någon som vill komma och hålla mig sällskap?! 


Har pluggat lite, påbörjat mina båda inlämmningsuppgifter och sovit mellan 11-15, kroppen blir verkligen slut när den påfrestas för sånt här. Om jag mår bättre imorgon ska jag till Tone och sedan på kvällen är det Studieteknik föreläsning på skolan som är frivillig. Kanske går och ser hur lång tid jag orkar hålla mig uppe. Ska försöka få i mig lite potatissallad eller ris senare ikväll, och kanske en macka imorgon. Bara för att få i mig lite mer näring. Just nu är det bara vatten som kommer i utan att min mage skriker och jag vrider mig i soffan. 


Nej nu ska jag plugga lite innan jag blir för trött och sedan ska jag försöka mig på en promenad för att röra lite på mig och få lite luft. Annars tror jag kommer få jätteont i ryggen. 

Av Ronja Olsson - 6 september 2014 08:32

Halloj på er! Hur är eran helg? Jag har påbörjat helgen bra iallafall.



Jag har jobbat både torsdag och fredag, som jag saknat mina gamlingar! Jag njuter verkligen av att jobba på hemtjänsten, mår så jäkla bra där, jag vet att jag gör något bra för dem och att dem uppskattar vårt arbete! Underbart!

Idag är det Garden party men börjar med regementetsdag som jag ska gå på vid 11. Kanske kan johan gå med mig, sen ska jag ta en powerwalk innan en dusch inför kvällens festligheter, har ingen aning vad som händer, förutom att vi ska mingla runt. 


Imorgon ska vi åka till Tone och jag tänkte rida ut en runda :) Johan åker ju på måndag så har skrivit upp ett schema för två veckor som jag ska följa med skola, plugg, jobb och träning. Fullt upp, bara för att vara hemma så lite som möjligt. Annars blir jag galen!!

 

Blir inte så mycket till bloggen då jag inte får så mycket tid över, som igår tänkte jag blogga men när jag o johan hade satt oss i soffan för att se castle så totaldäckade båda två i soffan, vaknar kvart över tre att johan vill gå och lägga sig i sängen istället, haha var skapligt snurrig ;) 

Av Ronja Olsson - 4 september 2014 08:57

Jag blev precis inringd av time pool att jag ska jobba både ikväll och imorgon, blir totalt 10h och runda 800kr efter skatt, inte mycket men något, samt att jag har saknat mina gamlingar som fan! Kan vara skönt att ta dem här timmarna man jobbar extra och bara slappna av en stund. Börjar 16.00 så måste få saker gjorda innan jag går till jobbet. 


På lördag är det dels regementetsdag, då ska jag gå dit för Johan jobbar där, kolla runt lite, har ju varit inne så mycket redan men man ska få testa simulatorutrustning och få åka lite fordon, Yeey! På kvällen är det Garden party så då ska jag o johan ta på oss lite finare kläder och så får vi se vad som händer :) 


Johan åker ju till Halmstad på måndag och kommer vara borta i två veckor, han kommer dock tillbaka på helgerna. Så kommer få extra tid till att träna, vara i stallet, jobba och plugga inför prov. Går i skolan på måndag, dock är det en föreläsning på tisdagen jag ska på som handlar om studieteknik och vara hos Tone, på onsdag är det fältstudiedag, jag ska vara på medicinen på Eksjö sjukhus. Ska bli jätte intressant!!

Nej nu ska jag ner till källaren, har tvätt som vill ha omtanke! Disk att ta hand om, en lägenhet att städa osv osv. Mycket att göra innan 16 :)


Av Ronja Olsson - 4 september 2014 08:30

Jag räknar till mellan 7-8 svenskar som är med på den här listan, brottet som är vanligast är bedrägerier när man kollar på alla andra är det våldtäkt, mord och rån. Jag anser att har man ett annat medborgarskap från grund o botten skall du inte få avtjäna ett fängelsestraff i sverige, hur ska vi ha plats med våra puckade svenskar som behöver sitta o tänka till vilka idioter dem är. Strängre straffskala och utvisning om man har dubbelt medborgarskap, är två punkter jag skulle vilja se, går igenom inom svensk politik. Mördar man någon oberoende på nationalitet skall du sitta LIVSTID, du ska inte komma ut efter 20 år, utan du skall dö i fängelset, är det dråp eller vållande till annans död, kan du sitta 15 år och förstå att det du gjorde var fel, man ska inte hugga en kniv i en person eller misshandla någon och så råkar dem dö av skadorna dem drar på sig. Men vi är ganska så snälla här i sverige på straffskalan, det finns så många som kommer ut efter 1/3 eller 2/3 delar av sitt straff, men om domaren har sagt livstid så är det livstid. Nej, jag blir så förbannad på sänt här.


http://www.swedensmostwanted.se/

Av Ronja Olsson - 2 september 2014 11:19

Hej på er, hur har er helg varit?

Min helg har varit jättebra, vi började med att åka till Valbo för att hämta volvon hos Lasse. Tack Pappa! Nu äger jag o johan två bilar, en ford focus och en volvo 460. Förhoppningsvis ska vi lämna in båda två och sälja senare i livet för att få en startgrund till en ny bil. Men nu för tillfället fungerar det att ha dem båda!

 

Sen åkte vi in till stan för att åta mat med Sabina, Oscar, Wille och Nicklas, på La Mancha. Helt okej mat för att vara en restaurang som kopierar church street i matvägen. Jag och Johan sov hos mamma då vi skulle på Bernads dop på lördags morgonen i skutskär.

 

Så vi gick upp vid 10 och klädde på oss, jag lånade Sofis kamera och fotade åt dem blev några fina bilder om jag får säga det. På eftermiddagen åkte vi till moster Ingela och jag träffade dels Ölla som jag inte träffat på flera år, så jäkla kul och morfar. Tillbaka till stan för att grilla i Garaget, innan vi åkte till Sätra för att duscha och fixa oss. Pappa hittade en annan chaufför till mustangen så jag o johan bestämde oss för att gå ut på krogen istället. Började på Racken och avslutade på Heartbreak, jag gillade verkligen inte heartbreak eller slick var vi mest på. Kommer nog inte gå tillbaka dit.

 

På söndagen låg vi och chillade fram till 17 då begav vi oss mot Lidingö. Jag körde forden och johan volvon. Vi stannade till lite för att vila och äta sushi. Vid 00 åkte vi vidare mot Eksjö och efter lite stopp på vägen så var vi framme vid 3-4 tiden på natten. Direkt i säng, så skönt att vara hemma. På grund av att vi kom hem så sent så skippade jag första lektionen utan gick på den andra föreläsningen som handlade om Hälsa.

 

Jag klarar inte av att lyssna på en lärare som säger exakt samma saker så jag gick vid första rasten vid halvtid, åkte upp till stallet till ett tjurigt sto som inte alls ville ha sadel så tillslut blev det longeringsgjord för att ha något att hålla i mig i och red ut barbacka samt lite lösgörande i paddocken. Idag blir det tömkörning och longering och hon ska få jobba idag.  

När jag kom hem så åkte jag o johan och handlade och därefter däckade jag rakt ned i soffan och gick därefter in till sängen. Johan tyckte jag var jätterolig igår.. Hahah

 

Nu ska jag åka till Jkp, dels för att träna och dels för att plugga med klassisarna, avslutar i stallet med tömkörning med Tone!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards