Direktlänk till inlägg 14 november 2014
Gjorde en jättegod middag i onsdags tror jag att det var. Var enkelt att göra också men det tog tid.
Började med att steka kycklingen ca 3min på varje sida, samt hade masserat in en blandning av chilipulver, cheyennepeppar och orgeano. Därefter la jag ned det i en lergryta, la i massa lök och hällde över barbecuesås. In i ugnen på 140 grader (Jag har en speciell lergryta som kräver att den ska vara i vatten ca 15min innan, och ska ställas in i en kall ugn, men det fungerar nog med en vanlig ugnsgryta också.) Därefter fick den stå därinne i ca 1 h och 45 min.
Medan gjorde jag iordning coleslawn, en morot, vitkål och rödlök. Blanda med creme fraiche och majonäs. I med socker, salt och peppar. Jättegod!!
Serverades med mjuka tacobröd , hittade inte pitabröd på affären annars hade jag tagit det.
Uppskattades här hemma och verkligen något jag kommer göra igen :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|