brainwildchild

Alla inlägg under maj 2014

Av Ronja Olsson - 19 maj 2014 08:34

Den här dagen har inte varit bra, motivationen har varit i botten och ingenting har känts bra alls. Tränade en halvtimme men det var inte kul, det var bara irriterande och så vill jag inte träna, jag vägde mig, och gått upp det kilo jag gått ner. Så nu de här två veckorna som kommer ska jag inte gymma utan jag ska cykla en timme på morgonen, och när ajg är i eksjö ska jag ta en långpromenad eller två. Så att man får igång flåset. Fast att jag tar både vätskedrivande och fettförbränning, asså jag orkar inte! Sallad, sallad och vatten får vara min mat nu tills jag gått ner. Jag vill inte vara så här tjock längre. 


Så här tjock känner jag mig....

Av Ronja Olsson - 19 maj 2014 08:15

Att aldrig ha haft någon som älskat en, att aldrig ha haft en person som man kan kalla älskling. Att aldrig ha haft en person som står bakom en i vått o torrt, gör att nu när jag väl har det är jag så orolig att jag ska mista honom. Jag är så orolig att allt det här bara är in dröm, en dröm som tar slut. Tar det slut, raseras hela min värld, hela min värld och trgghet jag byggt upp runt honom och mig förstörs, det ska ta mycket till innan jag vågar lita på någon igen. Jag har aldrig litat på en kille då jag alltid blivit playad och ingen har tyckt om mig för den´jag är. Det har mer varit sex och sedan hejdå, jag trodde att det var det jag ville då man slapp känslor, man slapp känna ångest, man slapp känna sig nedvärderad. Jag försökte låta en kille komma in på djupet på mig innan johan, jag lät honom lära känna mig osv. Men han svek mig, han förstörde mig, men Johan har lärt mig att tillit kommer igen, tillit tar tid att bygga upp och tillit äår inte något man bara får. Utan man lär arbeta för det. Jag litar på Johan , jag litar på honom till 200 procent och vet att han inte skulle vilja skada mig eller såra mig (dels för hans eget bästa då han då skulle dö en smärtsam död inom en vecka om han skulle såra mig ). Men ändå ligger den där naggande känslan kvar i bakskallen att det är en dröm, han är för bra för dig Ronja, han kommer lämna dig, han kommer hitta en bättre tjej, en snällare, en smalare, en starkare och en snyggare. Han kommer hitta någon som är mentalt stabil, någon som inte behöver stöd och någon som kan ta vara på sig själv. Känslan ligger hela tiden i maggropen att snart kommer orden ”jag vill göra slut” och jag försöker att inte tänka på det, men jag vill vara beredd på att om det kommer inte bryta ihop och ta livet av mig, utan hantera sorgen, smärtan och förnedringen. Men jag tror innerst inne kommer inte det ske, innerst inne känner jag och hoppas på att jag och Johan ska vara tillsammans resten av våra liv, skaffa en familj ihop om några år, ett hus, ett liv ihop där det är han och jag mot världen. Precis som det är nu, men för resten av våra liv. Jag älskar honom verkligen, han är min stöttepelare och den viktigaste biten i mitt liv just nu, han får mig att fungera som en människa, och han har lärt mig att det finna bra och trovärdiga människor i världen. Jag har haft turen att träffa en sådan underbar människa som Jóhan.


Jag älskar honom, min Il mio bel Principe. Min prins, min andra halva. 

Av Ronja Olsson - 18 maj 2014 20:15

 

Av Ronja Olsson - 18 maj 2014 08:15

Idag har jag varit mest hemma och fixat på gården, på kvällningen åkte jag in till Valbo och lämnade tillbaka andreas bil och handlade lite. Tomas, Elliot, Bosse, Elsa kom förbi och grillade lite kött, blev lax för mig, då jag åt kött igår, lite omväxling lär man ha. På måndag morgon åker vi tillbaka till sthlm 4.30 usch!!! Men sista provet för årskurs 3 är imorgon i svenska, på tisdag Geografi/fysik redovisning och sedan på onsdag matteredovisning, därefter är jag klar med årskurs 3!!! 

Av Ronja Olsson - 17 maj 2014 20:15

 

Av Ronja Olsson - 17 maj 2014 08:15

Min helg har varit blandad. Började med att köra upp i fredags, stannade till i Tierp och sa hej till min kära vän Pontus. Så glad att jag har kvar honom som vän efter dessa galna 4 år!! Han har verkligen betytt mycket och betyder fortfarande. Får mig alltid på bättre humör J

Åkte till faster då farbror Pär fyllde år och sedan till Walle för att hämta gris då pappa köpte en halv gris så 50 kg kött är uppstyckat, packeterat och klart i frysen just nu J Fick köra släp för första gången också, pappas mega stora släp som är fan bredare än bredast och en stor fet kåpa, såg ingenting bakåt hela vägen hem!

Idag (lördag) har jag fixat med min bil, bytt däck, bytt batteri och städat ut den så nu ska den besiktas, hoppas den går igenom. Kanske ska jag och pappa byta säten imorgon då framsätet är lite dåligt! Andreas med familia kom på kvällningen och vi grillade, körde hem dem och fick låna deras as sköna ford mondeo q modell eller vad det nu var! En sådan vill jag ha! Åkte till Gävle och träffade Jennifer och Mia. Kul att umgås med kompisar också J Men nu är jag hemma i skogen igen. Karln är ute på stan i Eksjö med sin bror och äckel fjortizar, Ja Ronja är jävligt svartis och avundsjuk just nu, magen vrider sig 300 varv. Jag litar på Johan, men jag litar fan inte på äckliga fjortizbrudar från Småland. USCH!!!

Men nästa helg är jag med min kärlek <3

Av Ronja Olsson - 16 maj 2014 09:51

Snart har det gått ett år, ett helt år utan dina glada skratt. Ett helt år utan ditt korsordslösande. Ett år är en pisskvart i världshistorien och bara en liten del av mitt liv, men det här året har gått fort. Utan dig. Utan dig. Efter din död tog det bara en månad innan jag träffade min kärlek, kanske var det du som förde oss samman så att jag skulle orka med livet, orka med att inte ha dig i livet längre. Man brukar ju säga att när än dörr stängs så öppnas en ny. Vilket det gjorde för mig förra året. En dörr slängdes igen i mitt ansikte men en dörr öppnade upp mitt hjärta. Jag saknar dig kakis, jag saknar dig verkligen. Jag önskade att du var med mig i livet den dagen jag tog körkort och den dagen jag tar studenten. Trots att du inte är med mig just idag, just nu, just i år eller i framtiden. Så är du bara borta från jorden men du är inte borta från mitt hjärta. Du är fortfarande med mig i sinnet, jag vet att du sitter där uppe i himlen med min farfar och kollar ned på mig, och jag tror nog att du är stolt över mig. Eller i varje fall så hoppas jag att du är stolt över mig, jag hoppas och tror att du skulle tycka om Johan och jag är säker på att du hade älskat Eksjö, du hade tyckt om den dagen jag tar studenten jag är säker på att du hade varit där, och jag är säker på att du kommer vara där och kolla ned på mig och Hurra för min skull.


Jag hoppas att du har det bra Kakis, jag älskar dig, jag saknar dig. Då, nu och föralltid. 


Av Ronja Olsson - 15 maj 2014 20:19

Just nu har jag bara gett mitt lösenord till Johan! HEJ ÄLSKLING. Men när jag öppnar bloggen kommer alla kunna se det här. Imorgon beger jag mig till Gävle, ska köra upp själv, antingen så åker jag direkt efter skolan, eller så åker jag tidigt på lördag morgon så fort solen gått upp. Tror nog på det sista, mindre bilar ute då också. I helgen ska jag mecka med Audin, byta däck, kolla alla lampor och allt så pappa kan besikta den. När den går igenom så tas den ner till sthlm och är MIN! Yeey! Perfekt första bil, en kombi så får mycket plats i den, behövs nog bara två vändor med alla grejer till eksjö, har inte så mycket kvar nu faktiskt. Har skrivit några tidsinställda inlägg och lagt upp lite bilder. Så att främst Johan kan underhålla sig med när jag inte uppdaterar så ofta. Men ska försöka skriva inlägg i helgen som kommer ut nästa vecka och uppdatera varje dag med hur det går med träningen. Efter 1500kcal om dagen, igår åt jag 980 och idag har jag ätit 1476 för att vara exakt, imorgon blir det mindre kanske bara 800kcal. Men jag har gått ned två kilo redan, känns hur bra som helst! Jag vill inte stressa mig igenom det här utan det får ta den tid det tar. Men hoppas gå ner lite till innan studenten och sommaren. Ska försöka hinna skriva ett inlägg i helgen om hur jag tänker, tränar osv. :) 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards