brainwildchild

Alla inlägg under december 2011

Av Ronja Olsson - 29 december 2011 13:00

Är uppe i Funäsdalen nu:)

Tog bara fyra timmar, förväntade sex timmar som det stog på färdbeskrivningen :O Men aja, har checkat in, packat upp allt och gjort sig hemma stadd, har varit och ätit lunch, bakad potatis med räkröra mums! Pappa har släppt sig och skitit på toaletten så en tanke av att vara i rummet är uteslutet, så sitter i lobbyn och myser till Lugna Favoriter på radion, håller även på och skriver på ett nyårs inlägg tänkte lägga upp de bästa minnena från 2011, kommit till sommaren nu, så håll utkik:) Kommer upp lite här och där:)

Ska även börja läsa lite på kemi texten och läsa klart Kallocain nu på semestern här uppe:)

Imorgon kommer resten av "gänget" vi förväntas bli över 15 personer, ruuligt, skönt att ha en lugn dag ;) Ska bli -12 till -15, jag kommer frysa ihjäl eller bli till en istapp!

INTE mina bilder men lite ifrån hotellet!:)

Av Ronja Olsson - 28 december 2011 10:06

Pit stop på Lidingö, duscha, packa om i väskor och sedan åka och köpa dessa raringar!

 

Av Ronja Olsson - 27 december 2011 12:09

Nu stressar jag ihjäl mig snart!

Skulle egentligen till Evelyn och baka och kanske rida efteråt super trevligt skulle det varit om inte min far ringer och säger att jag ska åka med farmor ut annars kan inte jag följa med till stockholm, aha ringer farmor hon säger, ja vi åker väl om två timmar.

TVÅ TIMMAR!! Jag hade liksom en lista att hinna med idag som skulle ta FEM!! Så nu har jag stressat runt i hela skutskär och har fortfarande halva listan kvar! -.-

Men måste få sätta mig ner en minut!

Aja ut till Hedesunda så kommer inte ett inlägg försen torsdag då vi kommit upp till Funäs:)

See yah och hoppas ni har haft en bättre dag än mig!

Av Ronja Olsson - 26 december 2011 15:46

Varit i stan och shoppat idag, blev inte så mycket nu när jag gick igenom allt en extra gång. Väldigt nöjd och faktiskt bara en onödig inhandlning!:) Bra där Ronja!

Bilder på mina inköp:)

Nu ska jag lägga mig och vila, se på ett avsnitt av supernatural och påbörja min analys efter en liten sov stund!

                         

Av Ronja Olsson - 26 december 2011 09:48

Stormen Dagmar slog ju till inatt, mycket ström avbrott uppåt i landet och störningar i trafik och tåg. Här i Skutskär så har soptunnor vält, tak på fågelhus lyfts bort. Faster har inte kunnat sova i stormen, själv så sov jag hela stormen och inte märkt mycket mer än det jag sett ute idag:) Alltid lika skönt det är med att jag har lätt att sova och det behövs nog en stombomb för att få mig att vakna när jag väl somnat!

Varit ute och joggat/promenerat i backar på morgonen, duschat och käkat frukost, och klockan är bara tio, effektiv idag igen!

Trodde att skorna jag ska inhandla var dyrare än de var. Bara 1250:- som funnet och då är det inget avdrag, får 10% rabatt på klubbkortet:)

Alla tycker att det är onödigt att jag köper boxningsskor nu för att jag har sagt att jag inte vill börja tävla försen nästa höst till och med kanske nästa vår. Men jag tränar ju fortfarande, jag satsar, jag vill komma ut och träna jag vill bli en av de bättre boxarna, så varför inte köpa det från början? De kommer hålla ett bra tag.

Jag har själv satt målet första matchen våren 2013. Eftersom mina knäskador sätter stopp för det mesta just nu och min ryggskada. Jag lär gå ner 10kg i fett och därefter fortsätta bygga muskler och stabilitet i knäna och rygg. När det är färdigt vill jag se vad mina tränare tycker och därefter börja tävlingsträna. Det är en lång och tuff väg speciellt för mig med övervikt och knä- samt ryggskador. Därutöver har jag skolan att tänka på. Apropå det nu ska jag sätta mig ner med att skriva en analys på Kallocain.

 

Av Ronja Olsson - 25 december 2011 22:32

Så nu kan man se julen som avslutad, super nöjd med det jag fått och det jag hittat på!

Igår fick jag som sagt mitt underbara halsband av mamma, 500:-, 200:- på HM och 800:- på Cubus och toffler. Idag fick ett halsband från Edblad av Farmor och Arne och 500:-.

Tofflor, 300:- på Stadium och en stjärna döpt till Ronja Rövardotter av Maria, Pär, Mats, Eva och barnen:)

Parfym och shower gel av syster mi!

Trevligt med god mat, mycket skratt och glada miner under julen! 

Imorgon, joggingrunda på morgonen, nu lär man få brt julmagen och sedan stan med faster:) Byxor och nyårklänning ska inhandlas:)

Lite bilder från julen Enjoy!

Igår:

         

Idag:

               

Av Ronja Olsson - 25 december 2011 13:23
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ronja Olsson - 24 december 2011 21:52

Jag är helt överlycklig, har ridit Nelson imorse barback ai ridhuset, super mysigt, han var skön att sitta på för en gångs skull och lydde jättebra. Dans kring gran och stall och sedan glögg mmm.

Hem till faster och fixade mig, sedan ner till Morfar. Julmat, blev nästan inget kalle anka för tvn var sönder men tillslut lyckades Anna med det. Kalle anka och sedan julklapps öppning tog en stödvila i soffan. Fick 800:-på Cubus, 500:- i kontanter, så behöver jag 300:- till mina boxningsskor:)) Toffler av mormor och det absolut bästa, mitt Swarovski hjärta med tillhörande guldlänk som jag velat haft i mer än ett halvår sen i början av sommaren har jag velat ha det. Mamma köpte det till mig och en extra guldlänk ifall ena går sönder, den var så tunn. Kommer nog inte ta av mig det här på länge!!

Nu ligger jag och faster i soffan, ser på ett päron till farsa och ser det sista av julafton 2011!

Ska ta en bild på mitt halsband men det ser ut så här fast med guld istället för silver!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards