brainwildchild

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Ronja Olsson - 10 juli 2011 19:28

Så nu är jag tillbaka vid datorn igen!

Kom hem ifrån Power Big Meet runt 1 inatt! Som sagt hade vi Mustangen, Anders körde ner och sedan körde Marianne!

Gick på swap meeten, (stav) var där några timmar, begav oss mot campingen för att pappa och anders ville träffa Lassander, Åskan och några till, blev där några timmar, sedan gjorde pappa göra en burn out med åskan, JÄVLAR var det ryckte!

Åkte och badade på en privat mark, (vi såg ingen skylt att det var privat eller någon) den såg allmän ut! Då fick vi en utskällning av en gammal kärring!

Åkte tillbaka och skulle hemåt, fastnade i en kö, tog 2h att komma 200m typ, tappade bort pappa som drog t carola och deras husvagn, han kom gåendes sedan, och stog och dansade! Drog oss mot en mack för Anders var så sugen på cigg, sedan mot McDonald´s, CBO!

Sedan hemåt! Fick stanna till hos Esse i Finnböle för att vi bara hade 0,6% bensin, (alla mätare i bilen är digitala, så vi ser exakt hur mycket det är kvar och så), fick bensin och sedan kom vi äntligen hem, slaggade hos farmor!

Imorse käkade jag frukost, begav oss till fasters nya hus, ett 50-tals hus! Skit snyggt! 

Gick hem, tog inlinesen till stallet eftersmo jag har punktering på cykeln, gick ut i hagen till Nelson, han var jätte orolig och tyckte inte alls om att vara ute, sa till Lotta och tror att hon kommer ta in han ikväll. Va med Jossan och hon skulle ha hand om daim, hon skulle rida ut men så började det att spö regna och mullra. Så jag följde med ut te ridhuset och såg på när hon red daim. Sedan så tog vi hand om daim, sedan så gjorde vi sällskap hem, jag på inlines och hon på cykel. Åkte hem och badade, käkade kyckling, sedan kom stranden till mig. Nu ska vi te affären. keep in tuch bitches..  

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards