brainwildchild

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Ronja Olsson - 20 juli 2011 08:34

Onsdag idag dåe! (Föresten så nu när jag tänker på det, luktar det köttbullar i hela annas lägenhet och det är bara jag uppe och jag har inte ens varit i köket,, weird)

Igår kan man säga att det blev en tränings dag, ja idag med hade jag räknat med! Igår promenerade jag och Anna 6km på drygt en timme runt Bomhus, promenad/jogging på annas löpband 25 min, (liksom idag ska bara vänta på att leffe vaknar så att jag inte råkar väcka honom!:P)

Och spelade wii sports, baseboll, golf och boxning ( gud vad jag saknar det MÅSTE börja boxas i sthlm, om jag har tiden till det) 

Nåja över till idag, vaknade inte av att pappa ringde utan idag väckte Homer mig, han rev något i buren så att jag trodde hela huset skulle sprängas, vilken duns eller vad det nu var, har inte orkat mig upp och kolla till det, dock ska han få komma ut och vara i uteburen snart! 

Sedan fick han nå fel och sprang runt och raceade inne i buren och sedan la han sig pladask ner och sov, pucko!

Nu vill jag ha frukost, släppa ut Homer, spela lite wii och chilla!

Oh juste jag har läst klart boken den var riktigt bra! Rekomenderas om du tröttnat på vampyrer och varulvar ch vill ha en bok som handlar om magi! 

Sedan hade jag världens dröm! Det var en strand och skutskär låg precis intill atlanten, det var någon protest så det var folk som sprang runt med pilbågar och eldklot, och sköt ihjäl och dödade en massa personer, (smart och feg som jag är sprang jag hem och gömde mig under mammas säng och hon fick inte öppna ytterdörren till vilket pris som helst!) Haha men jag hade varit ute och försökt rädda liv men sedan blev man feg och egoist!;)

Keep in touch!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards