brainwildchild

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av Ronja Olsson - 4 januari 2012 22:37

Jag är totalt slut, orkar knappt lyfta ett finger!

Två timmars passet var bara för bra idag! Äntligen kände jag mig som en boxare, det kändes som att jag kunde slå och prickade någolunda.:) Sparrades mot både Zang och Lennart, och de båda är ju grymma så det är ju ett under att jag lever;)

Nej det var ett förjävligt bra pass! Jag hoppas att jag koncentrerar mig och gör lika bra ifrån mig nästa vecka! Synd att det bara är ett passa kvar, tycker att jag lär mig väldigt mycket nytt nu för Zang:) Men det är bara ta med allt jag lärt mig och fortsätta utvecklas på Linnea:)

Såg Evelin på läktaren så satt ett bra tag och pratade minnen med henne, ska följa med henne, Vickan och Frida på bio på söndag:) FUn!

Tittade lite när killarna spelade innebandy, kände nog hälften av dem och inte sett nån av dem på ett bra tag så det var lite små ruuligt!

Sedan blev jag på något konstigt sätt kvar på hallen, spelade biljard med först Peter, vann båda gångerna genom att han satt åttan i fel hål! ;D Sedan spelade jag med Mattias, han vann ;D :(

Nu ska jag mamma och Kennet spela lite poker, sedan ska jag åka till Tierp och väcka min bästa vän imorgon Poppppiz!


Av Ronja Olsson - 4 januari 2012 14:33

Mulet och tråkigt väder ute!:((( Inte kul alls, skulle cykla till mamma idag men kom 50m sedan var det isbana, jag parrerade halva och sedan gled cykeln och jag nog 20 m, hade relativ hög fart, så min rumpa och mitt knä har ont, cykeln är pajad och min favorit väska med:( Men men fick skjuts ut till Ingela så är i Skutskär nu, käkar lite nu, ska gå och handla med mamma sedan upp till Persson, och ikväll träning för Zangen igen:) Idag ska jag vara bättre än i förrgår!!

 

Du kan inte klandra mig för att vi gick isär, det var ditt fel och inte mitt, jag försökte med en vägg, och du vet ju själv hur det är, du kan inte heller be om en ny chans, det är sedan länge förbi, jag vill aldrig ha tillbaka dig, du är som död i mina ögon, och hur mycket du än säger att du är värd en andra chans så är inte det sant, du är inte värd det i mina ögon, det enda du gjorde var att såra mig och därefter sprida salt i såren.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards