brainwildchild

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Ronja Olsson - 23 januari 2012 19:35

Är så trött och har skrivit klart grunden på referatet så nu lägger jag mig! Smörjer in mig med hudcreme, borstar tänderna slår igång någon bra film och däckar i säng!

Har även lagt upp en långsiktig planering nu inför viktnedgång och etc, tänkte skriva ett inlägg i veckan om hur jag tycker och tänker om min kropp, alla vet att jag är "fet""mullig""överviktig" ja alla säger olika och jag säger en annan sak som jag ska ta upp då. Men som grund tankar för er jag har vägt som mest i höstterminen åttan 117 kg! Alltså 117 kg!! Kan ni tänka er! Och nu ligger jag på 88-91kg och vill ta mig ner till 70-75 eftersom mpnga faktorer som jag tar id et inlägget. Men bara nu är jag relativt nöjd pendalr uppåt och nedåt i vikt nu, beror på hur jag mår och hur mycket jag tränar. Men det ska gå ner! Vilket ni kommer att få stå ut med mitt tjat att jag ska gå ner annars händer inget!

Nu ska jag sleeepa och drömma konstiga drömmar vilket I LÖÖÖV!


Av Ronja Olsson - 23 januari 2012 18:15

   Du vet att du ALLTID kommer att vara min BÄSTA vän, det är du som vet allt om mig, du vet hur jag tänker du vet hur jag känner, ord behöver inte ens sägas. Du kan mig utan och innan, och jag medger att till viss del är detta mitt fel men inte allt kan läggas på mig, det är bådas, vi valde olika, fast att jag skulle velat haft min bästa vän vid sidan av mig nu i stooooora sthlm, vi hade sådana stora planer för min nedflyttning vad vi skulle hitta på för bus och massa! Men inget händer, och ja jag tvivlar på att det kommer att hända också. Men du ska alltid veta att du kommer vara min syster och jag finns här för dig fast att vi inte träffas, det ska du alltid veta!

KÅT- knullad ål tillsalu vad ska jag säga vem har våran humor gumman?


"om jag någon gång var tvungen att radera något betydelsefullt, skulle jag aldrig radera våran vänskap. Jag älskar dig bruden, kommer alltid göra det, kommer sakna dig, men jag vet att du alltid finns i mitt hjärta. Så du kommer inte vara så långt bort iaf. Jag älskar dig Ronja" är något du har sagt men ändå så hände det.

Av Ronja Olsson - 23 januari 2012 18:06

      Sitter och skriver på referatet och lyssnar på musik, funderar på att lägga mig tidigt idag. Dadi kommer ner imorgon och då ska det handlas jag MÅSTE till frisören orkade inte det idag, lat mask jag är! Sedan är det träning imorgon och säckhandskar ska inskaffas!

Sedan får vi nytt schema på måndag höstterminen slutar på fredag, lite weird men men, schemat ser grymt ut, så viss onsdagar kan jag åka upp till gävle och träna för Zangen, najss! 

Funderar på lite gummiband istället för en powerwalk för att det är ju nästan snökaos och jag är inte världens fan av snö, kan tycka det är mysigt vissa tillfällen men nu vill jag bara att allt ska smälta bort och att sommaren ska vara här!

 

Av Ronja Olsson - 23 januari 2012 08:22

Står och kokar ägg och havregrynsgröt nu, har testat ett nytt uppvakningssystem faktiskt så att jag inte ska känna mig som en zombie. Ha alarm en kvart innan jag egentligen ska gå upp, har stängt av värmen innan jag somnade, har en jävla tupp som galer när kockan ringer och då menar jag högt, då får man självklart panik (eller jag) och sliter av mig täcket, upptäcker kylan och flyger ur sängen för att sätta igång elementet och med det är jag vaken och pigg ,alltså jag är super smart faktiskt! Så nuska jag äta frukost och klä på mig, sedan har vi presentationer på matte och mentorstid så behöver inte ha något med mig då och på svenskan behöver vi bara säga hej och får gå och jobba hem sen om vi vill, eller dem som redan haft presentation vilket jag har:) Så en chill dag idag, ska åka förbi min frisör och beställa tid, nu måste jag klippa mig!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards