brainwildchild

Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Ronja Olsson - 10 januari 2012 21:48

Alltså ni kan inte fatta vad glad ja är att vara hemma på Lidingö igen, till och med när man är helt slut efter en träning och ser att tunnelbanan inte kommer försen om åtta minuter är jag överlycklig. Och då har det slagit slint ordentligt, (brukar förbanna mig själv om jag missar ett tåg som jag ska med). Träningen idag var mest grunder, och de gamla vanliga övnigarna, alltid bra att träna teknik, ch idag märkte jag främst att jag andades dåligt och mina krokar var inte de bästa "minnesnotering" till på torsdag! Körde med en tjej som var total nybörjare, och hon var duktig när hon väl fått kläm på det, jag är fortfarande nybörjare men kmmer ihåg när det var absolut första träningen hur okoncentrerad, och svårt det var!:) Skorna sitter underbart och känner att jag får lite bättre fotarbete i dem, istället för vanliga, det är lättare och enklare att flytta, och inte lika klumpigt. Pappa snarkar i soffan och nu ska jag duscha! Skönt att man börjar 11.15 imorgon åtminstone, har för mig att vi ska få ett nytt schema, visst visst jag har kasst minne så kanske misstagit mig rejält. Även pratat med min frisör efter lite problem så troligtvis ska jag klippa och slinga utväxten då:) Har ju inte klippt mig sen i våras ^^ Haha man glömmer bort det och jag är ju inte nå jädra nogrann ifall håret är slitet eller lite knäppt:P Who cares? Ingen ska väl ändå inte stå och glo på mig en hel dag!

Nej nu har jag suttit vid datan lite för länge, in i duschen och av med all svett, lite extra stretch efteråt och ett avsnitt av SUUUPERNATURAL! MUMS!

De har en gryymt snygg bil, de är otroligt snygga, de fajtas mot demoner och Sam är själv en "halvdemon", Dean är den där bad boyen som är en riktig mjukis på insidan, alltså vem kan säga nej till denna serie?

Av Ronja Olsson - 10 januari 2012 15:40

Alltså jag är inte den bruden som brukar klaga och gnälla över skador, men nu har jag irriterat mig nog över min näsa! OMG! Den är öm, går knappt att andas igenom den och den känns som om den är dubbel storlek, stackars näsa! Även nacken tog lite stryk och strejkar vissa tillfällen. Nere på Lidingö igen, städat och packat upp väskor hela dagen väntar på pappa så ska vi åka och handla en massa grejs, sedan ska vi fixa pass imorgon och middag och Agneta och Hasse imorgon:)

Träning ikväll, inte i den formen men för att få bort smårta säger dem att man ska träna, så vi får allt se imorgon hur jag mår:)

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards