brainwildchild

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Ronja Olsson - 10 april 2012 21:36

Så nu har ännu en dag gått mot sitt slut.

Tisdagen har varit lite seg i början men det ändrades fort. Satt med matten istället för labrapporten.

Runt 16.25 tog jag bussen in till stan. Förbi workout först och köpte Whey complete, ner till Kappahl och köpte en sommarjacka till mig och en jacka till mamma, även en blus blev inhandlat till mamma.

Mötte upp syster med pojkvän. Var in i lite butiker innan en promenad och mat på allstar. Mmmm det var gott! Upp till syster och såg på period ett utav final ett BRYNÄS-SKELLEFTEÅ

Ser på period tre nu. 6-2 står det just nu ca 20 sekunder kvar!

Tidigt imorgon ska jag upp 45 min jogging/power walk. även träning för zang imorgon!

Sedan åker jag hem till stockholm på morgonen på torsdag!

Nu är matchen slut. 6-3

Vad jag älskar mitt Brynäs<3


Av Ronja Olsson - 10 april 2012 09:38

Så nu är jag tillbaka igen. Liten flashback för er!

Lördags

Blev jag friad hemma hos morfar av mammas släkt fick 700:-, ett påskägg och  400:- på Hm. Danke, Väntar fortfarande på mammas present!!!!

Sedan drog jag hem till Jennifer, fixade oss och taggade. Stack iväg till gunnar och var med honom. Vid halv tio mötte vi upp Magnus och Wille. Stackrarna kom inte hem så de fick sova hos mig! Haha!

Var hos Gunnar till 1 typ, runt 12 kom Timmy och Krull också!

Var hem till Jennifer först och käkade smörgåstårta vi skulle egentligen sova där från början men jennifer föräldrar sa nej. Så då var vi tvugna att gå hem till mig. Skulle få plats i vårat lilla vardagsrum, herre! Löste sig först med att wille och magnus i bäddsoffan och jag i soffan men sedan kastade jag bort wille och magnus satt sig i soffan, för jag ville sova i bäddsoffan! Såg på svampbob fyrkant och soov!

               

Söndag

Vaknade runt 8, men de där två kunde ju sova i en halv evighet! Runt halv 11 gick dem upp och tog sedan 11.25 bussen hem. Jag tog en dusch och la mig på soffan och sov ett tag till. Vaknade runt 13 igen, gick upp och kissade, gick och la mig igen. Vaknade igen runt 17. Facebook freak!!! Iväg till Natalia och hade trevligt runt 9 joggade jag hemåt och hämtade bilen. Sedan åkkte mamma och jag ner till morfar och käkade vi åkte hem runt 12 igen. Soffan såg inbjudande ut men somnade i sängen den här gången!

Måndag

Vaknade o´ch försökte få med Natalia till stan, men hon var ju bakis. Så jag drog in till stan runt 11.25, mötte Eva på bussen, satt och pratade med henne och blev inbjuden för Te, pratade lite till.  Sedan drog jag ner på stan och handlade. Letade efter ett par jeans och en skinnjacka men fan inget av det. Jag som inte vill komma hem tomhänt handlade istället:

                och trosor i dess roliga färger!

Sedan var det bara att bege sig hemåt och käka lunch. Falukorv och pasta inte det bästa kanske. 18.00 var det träning, började med sparring med Tobbe. Gick ganska bra, var lugn och koncentrerad för det mesta. Det var ganska bra. Måste tänka på mer kroppsslag bara. Sedan blev det mitsar med Zangen tränade också på kroppslag, när jag väl började få koll på det så gick det nog bra.

Hem och kollade på Alcatraz efter ett efterlängtatbad!!!! Gud vilken bra serie, denna kommer jag följa slaviskt!!!

Tisdag

Idag ska jag göra någon nytta, ska sätta mig ner med laborationsrapporten och göra lite mattetal som jag inte hunnit göra. ikväll ska jag även in till min syster på mat och present.   Trevligt trevligt.

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards