brainwildchild

Alla inlägg den 26 januari 2013

Av Ronja Olsson - 26 januari 2013 17:22

Jag är så sjukt glad att jag hamnat i en sådan här härlig klass, med en grym sammanhållning och vi kan hitta på saker på fritiden utan att bry oss om skolan.

Varit på Öppet hus, stod på naturplatsen och svarade på frågor samt gjorde lite försök med sparken, sedan åkte jag till TC och hälsade på systra mi på jobbet, fick ett skärmskydd samt ett fodral till mobilen tack syster! Hon bjöd även på lunch/middag så inge mer käk för mig! Nu ska jag sätta mig och skriva lite på labbrapporten har bara lite kvar på resultat delen, vilket känns skönt, sedan ska jag sova ut ordentligt!! 

Lite matte och fysik ska vi väll också klara av, klockan är bara halv sex ;)

Bilderna har jag lånat från Ebbas FB, hoppas att det var ok?

Av Ronja Olsson - 26 januari 2013 15:00

Det kan låta sjukt, men kände doften av dig idag på tunnelbanan och killen bredvid mig fick sig en rejäl uttittning, tänk att en doft kan ge tillbaka såååå starka minnen, saknar dig! <3

Av Ronja Olsson - 26 januari 2013 09:19

En riktigt härlig partykväll utan alkohol och la mig i sängen 06,00 för tre timmar sedan, hahah. Började hos Johanna, på vägen dit är jag så klantig när jag läser sms så jag halkar och flyger åt helvete, klacken på skorna gick av och där var dem skorna slut, skulle ändå köpa nya så gör inget :) Hemma hos Johanna, var det en trevlig stämning, underbart god mat hon hade lagat, rostbiff med potatisgratäng och hemmagjord bea, därefter en ljuvlig chokladtårta som man nästintill sprack av, den var så mättande men såååå god! Du lyckades verkligen Johanna- Sveriges nästa mästerkock?

Därefter fortsatte vi med Just Dance och Singstar, temperaturen gick upp och jag lovar att jag måste skaffa kinect så jag själv kan köpa det där spelet! Runt 01 ska vi alla tjejer dra, jag får låna ett par skor av Ellen eftersom mina skor var sönder och vi hade försökt laga det med silvertejp men det gick inte så bra. Haha, begav oss bort till någonstans utanför spånga, hmm, vällingby? Vet inte, jag och geografin i sthlm är inte bästa vänner n, efterfest hos ?Patrik? tillsammans med nästan alla tjejer, det skulle vara en "lugn" efterfest. Njaaae inte med mapparna in tha house! Dansade och dansade och dansade, förlorade nog 3000kcal och svetten flödade så att det sjöng om det. Jäkligt roligt! Sedan upptäckte jag att det fanns snygga stockholmare,;) sedan upptäckte jag at sthlmare faktiskt kan se helt okej ut ;) Haha. Sedan är inatt (och andra kvällar) ett bevis på att man kan ha kul utan att dricka, okej en shot mintu och någraglas rb+v. Men blev inte påverkade eller lullig av det. Runt 04, 00 åkte jag, ellen, olivia, sara och johanna hem. Zita, Nathalie och Anna hade dragit tidigare. Tack klassen för ett oförglömligt minne! Love you klassen! Nej nu ska jag bege mig efter tre timmars sömn och för tio min sen en välbehövlig dusch, till TBS för att marknadsföra skolan på Öppet Hus! Nu kör vi!

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards