brainwildchild

Alla inlägg den 1 augusti 2014

Av Ronja Olsson - 1 augusti 2014 18:50

Det är första augusti, jag är ledig i helgen och solen skiner. Jag är nu på ganska bra humör. Jobbade som sagt idag igen 7-12 då en av kollegorna var sjuk. Jag gillar mitt jobb, jag trivs med det och tycker det är kul att gå och hjälpa alla gamlingar. Men jag har nu jobbat lite för mycket för att mitt psyke ska tycka det är kul. Behöver verkligen den här helgen till att vila upp mig och få upp krafterna inför nästa vecka, som förresten är näst sista veckan jag jobbar. Men snart börjar högskolan, böckerna är beställda, kläder beställda. Humöret på topp och ska sätta mig nu och kolla upp info om studentkåren då det är obligatoriskt att vara medlem där. 


Kvällen spenderas i soffan med älsklingen och hans bror framför Captain america the winter soldier. Helgen kommer vara lugn, inget planerat utan tar dagen som den kommer, är det varmt? Ta en sväng till badet? Jag kanske ska kolla på en häst, då jag börjat prata med en tjej som behöver hjälp, så kanske åker bort dit och hälsar på och ser om kemin stämmer. Vi får se. 


På måndag ska jag seriöst satsa på träningen igen, den har verkligen kommit i fjärde hand under sommaren. Inte haft motivationen osv. Men ska då gymma med älskling, dra ner på portionerna, tänka på vad jag äter, ta en promenad/intervallsträning varje dag, samt skriva tränings schema. Nu jävlar! Knät känns starkare, så hoppas att det hålller, oftast är det det som drar ned min motivation till träningen. Ska även försöka ta fler bilder, men mobil appen är sämst för bloggplatsen. Allt blir kaos och inte som man vill. Nej nu ska jag kolla efter lite grejer, ska köpa hem nya gardiner och duschdraperi. Hörs någon annan dag 

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards