brainwildchild

Alla inlägg den 4 augusti 2014

Av Ronja Olsson - 4 augusti 2014 15:53

Jag kommer aldrig mer kliva ner för trappen och gå mot busshållplatsen och åka in till meborgarplatsen. Jag kommer aldrig gå uppför trapporna med en kaffe i handen och stressar mig upp till en lektion på thoren. Jag kommer inte gå in på thoren med skolväskan och febrilt fippla med alla saker i väskan för att leta upp nyckeln till låset eller pennan till anteckningsblocket. Jag påstår inte att jag kommer sakna det, det gör jag inte men jag kommer sakna tryggheten. Jag kommer sakna mina klasskamrater och jag kommer sakna stockholm. Stockholm stockholm som lärt mig så mycket, som fick mig att växa upp, som fick mig att se vad som gjorde mig lycklig och som gav mig en vändning i mitt liv. 


Nu börjar ett nytt kapitel, en ny stad, en ny skola, ett nytt liv. Det ska bli intressant, det ska bli kul att om 14 dagar gå in på hälsohögskolan och kriga mig fram till en examen som sjuksköterska. Det ska bli kul att möta nya människor, människor som kan lära mig ett och annat. Det ska bli kul att testa något nytt och se om jag gillar det eller inte. Jag längtar, jag l'ngtar. Men om 14 dagar får jag reda på hur första känslan är, hur första intrycket är, kommer det vara som på thoren? Hur kommer jag känna mig? Hur kommer jag må? Kommer jag få positiva eller negativa känslor, ja det återstår att se, men fram tills dess ska jag njuta av de här två veckorna tillfullo, jag är ledig fram till lördag nu, om ingen ringer in mig. Och nästa vecka jobbar jag tre dagar bara :) Det här kommer bli awesome tror jag!

 

Av Ronja Olsson - 4 augusti 2014 12:04

Vaknade imorse och ringde och sjukanmälde mig direkt. Jag vill inte ta risken att ag smittar någon gamling eller kollega. Speciellt äldre i den här värmen behöver definitivt inte ha en till sak. Så jag bli hemma idag och ska kurera mig. Glömde köpa blåbärssoppa igår, får be johan gå o köpa det :)


Johan gick till jobbet och jag har latat mig i sängen, dels har jag sett 4 avsnitt av heartland och dels spelat lite the sims 3. Hahah 18 år och roar mig som en 12åring! Ska gå upp nu, hoppa lite på nicklas som åker hem idag och göra iordning en liten lunch bestående av musslor, räkor, pasta och grönsaker. Mår magen bättre och slutar låta kanske jag tar en promenad ikväll med johan, iallafall ska vi träna imorgon på hans gym. 


Snart får jag hem ett paket med kläder och två till ska beställas så har jag kläder till hösten, vinterjacka och väst tar jag senare i år. Och om 20 dagar bokar jag och johan resan till paris, kommer bli helt jävla underbart!!! Har kollat på lite olika hotell, några dyrare och några billigare. Vi kom överens om ett lite billigare iallafall, för att vi kommer inte spendera all tid på rummet utan mest vara ute på stan. Så då kan man ta ett mindre, billigare och mysigare hotell och sedan lägga mer pengar på alkohol och mat! Kanske lite shopping :)


Nej nu ska jag försöka få någonting gjort idag och imorgon ska jag dels tvätta, har tid hos tandläkaren och ska städa hela lägenheten. Imorgon blir det fullrulle!


Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Bloggerfly

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards